Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

prima moda - zwroty?

11.09.09, 21:48
    Dziewczyny, orientujecie się czy możliwy jest u nich zwrot butów? kupiłam
    dzisiaj "na szybko", ponosiłam teraz pół godziny po domu i widzę, że
    przeceniłam swoje siły w temacie chodzenia na wysokich obcasach...
    Bardzo proszę o odpowiedź jeżeli ktoś wie.
    Rano będę dzwonić do sklepu a pewnie przez pół nocy spać nie będę, że kasę w
    błoto wyrzuciłam :(
    Obserwuj wątek
      • misia.kasia Re: prima moda - zwroty? 12.09.09, 12:40
        Już wiem - zwrócić nie można, ale możliwa jest wymiana na inny model. Sama sobie
        odpowiedziałam, ale może komuś na przyszłość przyda się info :)
      • i1za Re: prima moda - zwroty? 13.04.19, 21:52
        PRIMA MODA, TO ZŁODZIEJE. Sklep internetowy nie zwraca pieniędzy za w terminie zwrócony towar. Nie odbierają telefonów, a na maile odpisują, że pieniądze czekają na zatwierdzenie przez dział finansowy, po kilku mailach, w ogóle przestają odpisywać. I z tego, co czytam okradzionych jest znacznie więcej osób. Zamawiając buty nie spodziewałam się, że zostanę tak oszukana. Na stronie internetowej zdjęcia gwiazd , znanych twarzy, więc nikt pewnie nie przypuszcza, że jest to tak złodziejska firma. Organy ścigania powinny się nią zainteresować przecież nieświadomi niczego ludzie dalej w tym złodziejskim sklepie zamawiają. Ja też tego nie popuszczę i uważam, że jak najbardziej trzeba to nagłośnić #tematdlauwagi
      • i1za Re: prima moda - zwroty? 13.04.19, 21:56
        Uczulam wszystkich kupujących w PRIMA MODA. Sklep internetowy nie zwraca pieniędzy za zwrócony w terminie towar. Z tak złodziejską firmą spotkałam się pierwszy raz. Telefon podany na stronie nie odpowiada, a w mailu wpisują tą samą formułkę na zasadzie kopiuj wklej, że pieniądze czekają na zatwierdzenie przez dział finansowy, potem w ogóle przestają odpisywać. Czekam już miesiąc na zwrot pieniędzy. Nie przyszło mi nawet do głowy sprawdzać opinie o tej firmie. Powinny zająć się PR IMA MODĄ organy ścigania tak żeby nie naciągali więcej ludzi na kasę, bo nieświadomi niczego dalej w tym złodziejskim sklepie zamawiają #tematdlauwagi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka