sweet.sweet 01.04.10, 15:14 Pomóżcie które wybrać? www.kazar.pl/pl-produkt-711-20245_8846_01_00-1.html www.venezia.pl/kolekcja/#kolekcja/damska/czerwono-pomaranczowy/ venezia str 5 pierwsze z lewej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pusza123 Re: Buty które wybrać 01.04.10, 17:52 jak na moje to chyba raczej venezia Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.sweet ;) a spodnie? 01.04.10, 18:27 dziękuję za porady ;))) a czy do takich butów lepiej rurki czy proste nogawki ??? dzinsy mam na mysli Odpowiedz Link Zgłoś
malavida Re: ;) a spodnie? 01.04.10, 18:56 Venezia, bo sprawiają wrażenie wygodniejszych,natomiast odnośnie spodni, wydaje mi się, że to kwestia gustu, no i oczywiście zgrabnych nóg. Rurki w połączeniu ze szpilkami wyglądają ładnie jedynie na szczupłej łydce i pod warunkiem, że nogawki spodni nie są zbyt długie, bo nic tak, moim zdaniem, nie szpeci nogi, jak wielkie wałki materiału udrapowane wokół kostek. Przymierz obie pary spodni, zrób sobie zdjęcie, porównaj obie fotki, i zobacz, w której wersji prezentujesz się lepiej. To najlepszy sposób na ubiorowe dylematy. Odpowiedz Link Zgłoś
strawberry_incense Re: Buty które wybrać 01.04.10, 18:49 Zdecydowanie drugie, proste i z klasą - piękne są. A co do spodni to zdecydowanie rurki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.sweet Re: Buty które wybrać 01.04.10, 20:54 Dziękuję wszystkim ;)) Venezia wygrywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Buty które wybrać 01.04.10, 21:01 ja optuję za Kazarem Kazar: Venezia 1:5 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
dirtyhookah Re: Buty które wybrać 02.04.10, 16:20 Wg mnie Kazar lepszy. Po prostu są ładniejsze i ciekawsze (oraz seksowniejsze). Ten model, który prezentuje Venezia jest miętolony od kilku lat. Odpowiedz Link Zgłoś
silencia22 Re: Buty które wybrać 02.04.10, 16:32 super klasyczne szpileczki:) w deichmannie z colekcji the fifth avenue Cindy Crawford są takie same jak te z venezii tylko z ukrytą platformą - za 139 zł:))) skórzane wewnątrz i na zewnątrz - sama je mam i musze powiedziec ze są swietne i bardzo dobrze wykonane Odpowiedz Link Zgłoś
super_karo Re: Buty które wybrać 02.04.10, 22:41 Zdecydowanie te z Kazara, wydluzaja nogi, zreszta klasyczne szpilki powinna miec kazda kobieta ! Ja tez kupilam podobny fason w prima modzie, i powiem Ci, ze genialnie wygladaja z szarymi rurkami! ZDJECIE KLIK Odpowiedz Link Zgłoś
nanah Re: Buty które wybrać 03.04.10, 00:32 Z Kazara ciekawsze, z Venezii ponadczasowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyjm Re: Buty które wybrać 03.04.10, 09:52 nie polecam butow z kazar-a. szajs straszny a potem ogromne problemy z reklamacjami. a te 2gie sa b ladne. Odpowiedz Link Zgłoś