Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Podrobki:-/

25.10.10, 00:21
    Szukalam butow na zime,znalazlam jedne,bardzo mi sie spodobaly,co prawda marki nie kojarzylam,ale co tam,nie musze znac wszystkich malych wloskich firm.Dla pewnosci,ze to te jedyne odwiedzilam jeszcze jeden sklep internetowy,bo moze cos znajde jeszcze piekniejszego,i owszem znalazlam,ale moje wybrane buty tylko,ze pod znana marka.Okazuje sie,ze te przeze mnie wypatrzone to kropka w kropke te same tylko nazwa zupelnie inna plus logo firmy.Roznica w cenie 50euro.Teraz nie wiem czy kupic oryginaly czy podrobke.W sumie podrobka ma ladniejszy znak firmowy:-P ale z drugiej strony nie lubie karmic zlodziei,jestem w kropce.Wasza opinia?
    Obserwuj wątek
      • bimbalimba Re: Podrobki:-/ 25.10.10, 10:17
        to nie zlodziejstwo W MODZIE NIE MA COPYRIGHTU! chroniony jest _tylko_ znak firmowy- stad na majtkach itp nasrane logo i napisow ;) ... mozesz legalnie skopiowac kazdy element garderoby- a co ciekawe robia tak najieksi projektanci- sam dowiedialem sie o braku copyrightu ogladajac dokument o Mucci Pradzie, ktora w jednej ze scen kupila stary zakiet balenciagi i zachwycona przyznala ,ze wlaczy go do swojej nastepnej kolekcji ;)

to zreszta przczyna sukcesu zary- firmy, ktora kopiuje hity innych firm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka