Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Botki +getry?

25.11.10, 10:49
    Mam szare, wiązane botki, które do tej pory zakładałam tylko do spodni ( odstają dość znacznie co mi się niezbyt podoba) ale chciałabym czasem też do spódniczki. Wpadłam zatem na pomysł, że może do nich dołączyć getry, by nie było widać aż tak tego odstawania? I teraz pytania:
    czy takie połączenie w ogóle ujdzie?
    Jeśli ujdzie, to jaki kolor getrów? zbliżony do koloru butów, czy raczej inny, kontrastowy?
    Jaki kolor rajstop by najlepiej się komponował? Czarne jakoś mi sie gryzą w wyobraźni, ale może na zywo nie byłoby źle...
    Będę wdzięczna za poradę:)

Acha, dodam, że botki nie są takie całkiem krótkie, sięgają nad kostkę.
    Obserwuj wątek
      • nothing.at.all Re: Botki +getry? 25.11.10, 11:14
        To zależy jaki styl nosisz, jaki jest fason spódnicy, jaki ogólny look ma być.
        Do botków weług mnie pasują getry, dobrze dobrane. Kolor tez zalezy od kolorów reszty stroju.
        • mona_mayfair Re: Botki +getry? 25.11.10, 11:16
          Kolory preferuje raczej ciemne- śliwka, ciemna zieleń, czarny. Fason spódnicy jeszcze nie jest sprecyzowany, ale raczej prosty krój, bez udziwnień.
          • gwadelupa Re: Botki +getry? 25.11.10, 22:27
            Też tak kombinuję - i myślę, że getry w kolorze butów, rajstopy kontrastowe, a spódnica albo w kolorze butów i getrów, albo właśnie rajstop. O. Tak wymyśliłam :)
            • mona_mayfair Re: Botki +getry? 26.11.10, 09:57
              Getry w kolorze butów nawet mam, choć miały inne przeznaczenie do tej pory ( do innych butów;)) Na spódnicę nie mam pomysłu... Jaki krój najlepszy na wąskie biodra i ogólną chudzinę? Chciałabym sobie trochę "ciała" dodać, ale bez udziwnień to sie chyba nie da?
          • ladyjm Re: Botki +getry? 25.11.10, 23:22
            oczywiscie ze mozesz. chociaz ci zimno nie bedzie :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka