Gość: Michał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 15:32 polecam dla pań i panów: www.zappos.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok13 Re: Rewelacyjna strona z butami 20.04.04, 17:59 a co w niej rewelacyjnego ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.04, 11:10 Kilkanaście tysięcy modeli butów damskich, męskich, dziecięcych kilkuset firm z całego świata. A przede wszystkim świetne zdjęcia każdej pary obuwia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.lot.pl 21.04.04, 11:36 nic rewelacyjnego, za dużo tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.olnet.com.pl 21.04.04, 20:03 mnie sie osobiscie strons podoba,ale niestety nie wszystkim mozna dogodzic Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka1 Re: Rewelacyjna strona z butami 22.04.04, 12:45 Dla mnie to ta stronka jest rewelacyjna, ale buty tylko dla pań :) www2.victoriassecret.com/category/?cgnbr=OSSHUZZZZZZ&fp_redirected=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: Rewelacyjna strona z butami IP: 213.146.40.* 22.04.04, 13:21 az zal ze polscy producenci nie maja w swojej ofercie takich butów...piekne niektore te buciki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 23.04.04, 09:06 > az zal ze polscy producenci nie maja w swojej ofercie takich butów...piekne > niektore te buciki Nie zgadzam się - można znaleźć naprawdę piękne buty polskich producentów, tylko... gorzej z ich wygodą i starannością wykonania :( Ale warto szukać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: Rewelacyjna strona z butami / jak kupować? IP: *.zapora / 212.160.172.* 22.04.04, 13:39 Obie strony dobre :-) (zappos - porządne, wygodne, dobre do pracy, a victoria street... sama lekkość, ale głównie wysokie szpilki...) Zamawiałyście już coś zza oceanu? Realizują zamówienia z Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.crowley.pl 22.04.04, 16:50 Tylko, że Zaposs nie realizuje zamówień do Polski, chyba że się mylę i wówczas byłaby szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 10:26 No właśnie, ja chciałem sobie zamówić z zappos.com super buciki ECCO ale nie realizują zamówień poza granicami USA :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 10:28 Ale zawsze można sobie podejrzeć trendy światowe i spróbować poszukać odpowiedników w polskich sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtusia Re: Rewelacyjna strona z butami 23.04.04, 17:15 ale przecież ecco bez problemu dostaniesz w Polsce i to trochę taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 11:12 No tak tylko, że w Polsce ECCO wprowadza tylko 15-25 modeli w sezonie a przecież produkują ich kilkadziesiąt albo i więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitulina Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.chello.pl 23.04.04, 14:21 A co w tej stronie rewelacyjnego? W większości amerykańska tandeta i to przez bardzo duże T. Z trendami światowymi bym nie przesadzała. Zreszta tanie i średnie buty to bardzo słaba część rynku amerykańskiego ;)a jakośc zblizona albo gorsza do naszej Cena Czyni Cuda czy Deichman czy inne tego typu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inż.Mamoń Re: Rewelacyjna strona z butami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.04, 16:30 Jeśli Ty porównujesz CCC do takich marek jak Ecco, Geox czy Dr Martens, to świadczy to tylko o tym, że nigdy nie maiałaś na nogach butów z "wyższej półki". To mi troche przypomina Leppera i jego argumenty w sprawach gospodarki. Odpowiedz Link Zgłoś
majut Re: Rewelacyjna strona z butami 24.04.04, 11:14 Misiu, a co Ty tu robisz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś