Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Jeansy- jakie?

30.03.11, 09:57
    Chcę kupic sobie jeansy , ale nie moge sie zdecydować, bo w oba fasony dobrze leżą, ale nie mogę sobie pozwolić na dwie pary, mam też inne wydatki. Jedna to typowe obcisłe rurki, a drugie , też rurki, ale już z bardziej prosta nogawką, są luźniejsze w łydce. Który fason jest w tym sezonie modniejszy?
    Obserwuj wątek
      • dakota77 Re: Jeansy- jakie? 30.03.11, 10:29
        A ktore ci sie bardziej podobaja? Bo to wazniejesz kryterium.
        • majowa_dziewczynaaa Re: Jeansy- jakie? 30.03.11, 10:33
          W tym problem że obie pary, więc sama się nie zdecyduję:) Obie dobrze leżą, mają podobny kolor , tylko że jedne są wąskie jak legginsy a drugie mają luźniejszą łydke i tyle. Nie wiem , który fason jest modniejszy w tym sozonie. Poradzcie mi proszę.
          • usunelamkonto Re: Jeansy- jakie? 30.03.11, 11:19
            ubran sie nie kupuje pod najmodniejszy fason. jakby nie patrzec wszystko jest modne tylko stylisci robia dzialy na zestawy - neonowe kolory, biel-czern, pastele, pudrowe-szare, motyw zwierzecy. wychodzi ze moj t-sh sprzed 10 lat tez bedzie modny
            a) jest czarny
            b) albo ma motyw zwierzecy na koszulce
            c) albo jest w kolorze pudru

leginsowate spodnie latwiej wlozyc w kozaki, ze szpilkami noga bedzie wygladac szczuplej a do sportowych butow tez nie jest zle
      • nothing.at.all Re: Jeansy- jakie? 30.03.11, 12:13
        Jak nie musisz wyrównywać proporycji łydek i ud, to weź te obcisłe:).
      • ladyjm Re: Jeansy- jakie? 30.03.11, 17:22
        najmodniejsze sa ponoc dzwony. w tych leginsowatych dopasowanych dzinsach dobrze wygladaja tylko b szczuple i wysokie dziewczyny. jesli to nich nalezysz to problem z glowy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka