Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Torebka ZARA poszukiwana

12.04.11, 21:52
    Czy widziałyście może Panie tę torebkę w którymś ze sklepów w Warszawie?

www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/11725/en/zara-S2011/61160/196146/PLEATED%2BMESSENGER%2BBAG
    Obserwuj wątek
      • jop Re: Torebka ZARA poszukiwana 13.04.11, 09:20
        Zara ma bardzo przyzwoity system zarządzania towarami, więc należy udać się lub zadzwonić do dowolnego sklepu i zapytać. Dostaniesz informację, czy i gdzie jest dany towar, a nawet mogą Ci go na jakiś czas zarezerwować. Zaręczam, że metoda ta jest o wiele efektywniejsza niż zadawanie pytań na forum.
        • kamahi Re: Torebka ZARA poszukiwana 13.04.11, 13:29
          Z pewnością system jest tak jak piszesz świetny, ale w praktyce w polskich sklepach Zary nie ma co najmniej połowy asortymentu prezentowanego na ich stronach internetowych - to dotyczy szczególnie akcesoriów.
          Ileż to ja sobie na ich stronach znalazłam pięknych butów i torebek, o których nikt potem w polskich 'Zarach' nie słyszał. Na przykłąd teraz w ofercie wiosenno-letniej mają propozycję kilkudziesięciu modeli butów. W sklepach stoi smętnych 4-5 modeli.
          • malwina79 Re: Torebka ZARA poszukiwana 13.04.11, 17:32
            Zgadzam się z jop :) też tak kiedyś polowałam na torebkę ZARY :) a na allegro są? Jeśli tak, to w sklepach też są lub będą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka