Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Anja Rubik w Cannes

21.05.11, 11:09
    Widziałyście Anje Rubik w Cannes?
    Czarna sukienka przepiękna, niebieska: Wielki Ptak.
    Ale kurcze, ta jej chudość wygląda przerażająco. NIe wierzę, że to zasługa dobrego odżywania, czy też genów. Smutne.
    www.pudelek.pl/artykul/32462/anja_rubik_w_cannes/
    Obserwuj wątek
      • alpepe Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 12:31
        no twarz okropna, wynędzniała, jak ludzi uwiecznionych na fotografiach z obozów koncentracyjnych.
        Całość, patyczak w pięknych sukniach.
        • lonely.stoner Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 12:43
          o kurde, dzis wlasnie widzialam te zdjecie, makabra. Wyglada jak szkielet. Na poczatku kariery jak pierwszy raz zobaczylam jej zdjecia z roznych sesji to myslalam zawsze WOW< co za pieknosc, a dzis to po prostu jakas karykatura modelki- nawet twarz tak wynedzniala i sie zniszczyla ze wyglada jak ktos tam slusznie zauwazyl jak jeniec obozu koncentracyjnego.
          Najgorsze zdjecie z tych na pudlu to to jak podnosi noge, az mi sie cos w brzuchu robi jak widze takie wylazace kosci brrrrrrr...
          • lonely.stoner Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 12:45
            no i pewnie ze to nie zasluga genow, pewnie stres, malo jedzenia, dla mnie typowy przyklad anoreksji- ona juz pewnie sama nie widzi tego ze zaczyna wygladac jak potwor z horroru, jakis szkieletor, jeszcze makijaz jakos to maskuje, ale powoli widac zwietczala skore, zmarszczki na czole etc. Mam nadzieje ze ktos sie nia zajmie, bo to naprawde byla super modelka.
            • fangora Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 12:55
              Ja to widze tak, ze ona ma ogromne parcie na kariere. Zaszła daleko, ale teraz robi co może żeby z tego szczytu nie zejść. Kilka arzy w wywiadach mówiłą,, jak to strasznie o siebie dba. DOkładnie: starsznie.
      • leebanka Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 14:36
        fangora napisała:
        > Widziałyście Anje Rubik w Cannes?

Tak.Brak słów.
        Bida z nędzą.
        • sigrun Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 21:01
          Te wielkie oczy i wręcz chorobliwa chudość - czyżby nieleczona niedoczynność tarczycy? ;-)
          Swoją drogą jej widok podbudowuje moją psyche i samoocenę. Przynajmniej mam chodzący dowód, iż nie jest ze mną tak źle ;-) Przy pani Rubik moje kształty są wręcz rubensowskie :-)))
          • alpepe Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 21:08
            jak już, to nadczynność, przy niedoczynności łatwiej o przytycie niż schudnięcie.
            • sigrun Re: Anja Rubik w Cannes 21.05.11, 21:11
              No fakt ;-) Dzięki z a sprostowanie :-)
      • tralalumpek Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 11:51
        kiedy mieszkalam w polsce na takie kobiety mowilo sie 'szkapa'
        • lejdi35 Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 15:42
          a ja ją lubie,baaardzo mi sie podoba.Jest chuda,ale dla mnie jej chudość nie jest chorobliwa i obrzydliwa-jak dla Was-tylko piekna i szlachetna;-))Uwielbiam taki typ sylwetki,i nic nie poradze na to ze własnie dla mnie kobiece kształty,zarysowane biodra ,pupy i biusty sa paskudne i nieapetyczne.Sama jestem szczupła,ale normalnie.O takiej sylwetce jaka ma Anja moge tylko pomarzyć.Mój ideał.
          • maitresse.d.un.francais Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 15:45
            Uwielbiam taki typ sylwetki,i nic nie poradze na to ze własnie dla mnie kobiece kształty,zarysowane biodra ,pupy i biusty sa paskudne

Wiesz, istotnie zdrowa [i]sylwetka chłopięca[//i] o jakiej piszesz, jest piękna i szlachetna. Ale nie chorobliwa chudość.
            • maitresse.d.un.francais Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 15:46
              maitresse.d.un.francais napisała:

> Uwielbiam taki typ sylwetki,i nic nie poradze na to ze własnie dla mnie kobiece
              > kształty,zarysowane biodra ,pupy i biusty sa paskudne
              >
              > Wiesz, istotnie zdrowa sylwetka chłopięca o jakiej piszesz, jest piękna
              > i szlachetna. Ale nie chorobliwa chudość.
              • lonely.stoner Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 16:04
                ale chlopieca sylwetka to jest wlasnie co innego niz chorobliwa chudosc Anji Rubik. Naturalnie Anja to ma i biust i pupe i do tego strasznie dlugie nogi i jest szczupla, ale w tym akurat momencie to widac po niej po prostu ze wyglada na chora. Najlepszy chyba tego sypmtom- jak ktos przesadza z odchudzaniem i popada w skrajonsc- to jest twarz. Twarz Anji zaczela wlasnie wygladac strasznie. Dziewczyna z chlopieca figura bedzie po prostu plaska, bez biustu, bioder, ale bedzie to dla niej naturalny ksztalt, i na pewno nie bedzie miec przez to zwiasajacej skory na udach jak Anja, zwiotczalej zmeczonej skory na twarzy i podkrazonych oczu.
                • lejdi35 Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 17:10
                  Dziewczyny,ja u niej nie widze tego o czym pisze lonely.s i jej twarz własnie w wystajacymi kościami/kośćmi?/policzkowymi jest b ładna.Nic nie poradze ze mi się to podoba.Ogladam zdjęcia anorektyczek,i MOIM zdaniem,Ani jeszcze TROCHĘ do nich daleko.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 17:22
                    lejdi35 napisał:

> Dziewczyny,ja u niej nie widze tego o czym pisze lonely.s i jej twarz własnie
                    > w wystajacymi kościami/kośćmi?/policzkowymi jest b ładna.Nic nie poradze ze mi
                    > się to podoba.Ogladam zdjęcia anorektyczek,i MOIM zdaniem,Ani jeszcze TROCHĘ do
                    > nich daleko.

Ja widziałam anorektyczki na żywo i zapewniam, że niektóre wyglądały nawet lepiej.

• lejdi35 Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 17:37
                      Ja widziałam anorektyczki na żywo i zapewniam, że niektóre wyglądały nawet lepi
                      > ej.
                      >

Pierniczysz bzdury-zdjecia prawdziwie chorych anorektyczek sa potworne i wstrzasające-Anja takiego wrazenia nie robi.Jest chuda,ale to przerazajacej anoreksji jej nie mozna porównać.
                      • maitresse.d.un.francais Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 18:08

> Pierniczysz bzdury

Jaaaasne, bo ja tylko siedziałam z anorektyczkami na Nerwicach, a ty znasz ich zdjęcia z netu, więc wiesz lepiej, prawda?

Anoreksja ma różne etapy. W necie z upodobaniem pokazują ten najgorszy.
                      • maitresse.d.un.francais Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 18:11

zdjecia prawdziwie chorych anorektyczek sa potworne i wstrza
                        > sające-Anja takiego wrazenia nie robi.Jest chuda,ale to przerazajacej anoreksji
                        > jej nie mozna porównać.

I tak właśnie, proszę państwa, powstaje symulacrum - wierzymy w to, co widzimy w mediach, a jeśli rzeczywistość temu przeczy, tym gorzej dla niej.
                  • torio.claven Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 17:31
                    tu chodzi o takie wrazenie, jakby skora "ciagnela" sie po twarzy... i nie ma to nic wspolnego ze szczupla sylwetka jako taka... wystepuje przy wychudzeniu, zmeczeniu, odwodnieniu...
                    wg mnie Anja nie jest naturalnie tak szczupla osoba, jest silnie odchudzona, ma zbyt wciagniete policzki...
      • lejdi35 Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 17:46
        www.pudelek.pl/artykul/32268/anja_rubik_jako_punkowa_zdjecia/
        ta sesja jest fajna,bardzo podobna do S Stone.
        • fangora Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 17:58
          No, żadna z nas nie kwestionuje jej talentu, czy jak to nazwać. Sesje z jej udziałem są zazwyczaj bardzo interesujace i na najwyższym poziomie. Ale na sesjach nie widać (chyba,ze taki jest zamysł sesji) podkrążonych oczu, i tej przerażajacej chudości. Wszytsko jest wyeksponowane tak, by skupić się na ciuchach, I ta niebieska sukienka też miała odwrócić uwagę od tych kości.
          • musam Re: Anja Rubik w Cannes 22.05.11, 19:28
            dla mnie twarz ladna, ale daleko do pieknej...
            figura tragicznie chuda, szkoda , bo jak na naprawde popracowalaby panna, uformowala przy pomocy sportu te wspaniale dlugie nogi, to mialaby naprawde Figure MEEGA, niesty tak jak teraz, to budzi tylko wspolczucie. ja to az sie boje ze sobie ona tych kostek nie polamie......
      • jagoda_pl Re: Anja Rubik w Cannes 23.05.11, 11:03
        Ja - naiwna - myślałam, że tu dyskusja o jej strojach i butach będzie... W tej czarnej IMHO wygląda pięknie, nie wiem tylko czy te czarne stringi nie powinny być zastąpione cielistymi...
      • annbell Re: Anja Rubik w Cannes 25.05.11, 21:44
        KUBA WOJEWÓDZKI NIE BYŁ w cannes? Quelle dommage:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka