kamilcia368 05.04.12, 13:29 jakie buty i dodatki do tej sukienki [pomozcie Zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alpepe Re: Jakie buty 05.04.12, 13:44 jak schudnie 30 kg, to umrze z anoreksji. Pięć kilo mogłaby, ale nie wiadomo jak gruba nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Jakie buty 05.04.12, 15:32 jak schudnie 5, to bedzie wazyc 95. lepiej zeby schudla 30. nie pytaj skad wiem ile wazy <tajemniczy> Odpowiedz Link Zgłoś
kamilcia368 Re: Jakie buty 05.04.12, 16:27 po pierwsze nie waze 95 tylko 67 kg i nie jestem gruba, brzuszek zostal mi po ciazy i nie moge go zgubic;/ w takim razie bede musiala kupic cos nowego;/ Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Re: Jakie buty 05.04.12, 23:57 kamilcia368 napisała: > w takim razie bede musiala kupic cos nowego;/ I slusznie, kup cos zdecydowanie mniej bieliznianego, bo w sukience a la koszulka do spania (wiazanie na plecach poteguje niestety ten efekt) nawet dziewczynie o figurze modelki trudno by bylo porazac elegancja. Jezeli masz pare kilogramow do zgubienia to proponowalabym cos z przynajmniej czesciowo zakrytymi ramionami, np. z krotkim rekawem lub 3/4. Daloby to efekt wyszczuplenia. Rekawy z koronki bylyby dobrym kompromisem, jezeli jest to kreacja na jakis poznowiosenny czy letni event. Ogolnie duzy plus dla Ciebie za otwartosc na sugestie - przypomnial mi sie przy okazji watek z tego forum sprzed paru miesiecy, w ktorym jakas laska planowala wystapic na wlasnym slubie (!!) w zle uszytej i kusej rozowo-satynowej halce, kompletnie nieadekwatnej do okazji. Wszyscy jak jeden maz zyczliwie doradzali jej zmiane opcji, a ona, zacietrzewiona, upierala sie przy swoim do upadu, az w koncu kilometrowy watek zamienil sie w ordynarna pyskowke. Odpowiedz Link Zgłoś
sofitell Re: Jakie buty 05.04.12, 14:47 Sorry, tej tandetnej sukience nic nie pomoże:( Już wolę bluzkę zalinkowana na forum kobieta, ale w zestawieniu z innym dołem. Nie sądzę, żebyś musiała się odchudzać, bo taka twoja uroda, ale zapomnij o odsłoniętych ramionach. Odpowiedz Link Zgłoś
cherry-cherry Re: Jakie buty 05.04.12, 15:40 OMG - to jedyne skojarzenie a propos sukienki. Przy tych gabarytach (bez urazy, nie wyzlosliwiam sie, tylko po prostu radze) rozowa satyna zdecydowanie odpada. W dodatku w tak tandetnym wydaniu i kroju oraz przy Twojej karnacji. Cos ciemniejszego i bardziej stonowanego daloby o wiele lepszy efekt. Proponuje zainspirowac sie np. czyms takim stylem : Odpowiedz Link Zgłoś
sommerrrzeit.33 Re: Jakie buty 05.04.12, 15:41 No faktycznie, sukienka fatalna niestety :-( Odpowiedz Link Zgłoś
hawa.etc Re: Jakie buty 05.04.12, 16:39 Ale jesteście wredni. Nie pytala przecież o figurę, tylko o buty. Sukienka ma kolor majtkowy, mdły, dlatego dla kontrastu lepiej będzie dobrać buty w zdecydowanym kolorze. Lepiej, żeby były nielakierowane. Nie czarne. Trudno podpowiadać konkretny odcień, bo zdjęcia przekłamują kolor kiecki i nie wiem, co będzie pasowało. Aha, podejrzewam, że Twoje nogi lepiej wyglądają na słupku, niż na szpilce. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: Jakie buty 05.04.12, 19:37 ta sukienka wyglada jakos niechlujnie, kojarzy mi sie albo z podomka albo pizama. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Jakie buty 06.04.12, 08:48 Toż właśnie piszę - bielizna, w dodatku nienajwyższej jakości. A wykonanie takie, jakby ktoś na niej zaczynał naukę szycia. Wstarczy spojrzeć na to fatalne wykończenie dołu. Kolor może być nawet niezły, jeżeli komuś w nim do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua48 Re: Jakie buty 05.04.12, 21:57 Przepraszam, ale nie ten krój, ta sukienka fatalnie leży (to sznurowanie z tyłu okropnie pogrubia i podkreśla elementy, które z pewnością chciałabyś ukryć) poza tym nie ten kolor i materiał. Szukaj sukienki z rękawami, za kolano, podkreślającej biust, ale luźniejszej na brzuchu. Albo bluzka i spódnica. Odpowiedz Link Zgłoś
5th_element Re: Jakie buty 06.04.12, 10:17 nie no proszę, nie przed śniadaniem. To bordello na 2 planie i pryszcz n plecach. A co do kiecy to juz sie panie wypowiedziały. Dramat w 1 akcie. Odpowiedz Link Zgłoś