Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

spodniaca na spodnie

IP: *.net.pl / 81.219.230.* 18.06.04, 17:22
    co myslicie?nie za bradzo oklepane? pasuje do malolat w butach w plomienie,
    czy moze do zwyklej dziewczyny tez? jesli tak- jaka spodnica(sukienka) na
    jakie spodnie? sa gdzies w necie fajne zdjecia?pozdarwiam goraco
    Obserwuj wątek
      • envi Re: spodniaca na spodnie 18.06.04, 17:30
        no dla mnie już troszke oklepane,świrowałam w takich ciuchach za szczawia,ale
        czasem jeszcze coś tam wdziję w tym klimaci.Ja lubiłam zwiewne letnie kiecki na
        dżiny,szerokie koniecznie,albo jakieś komplety w jeden deseń, lub z jednego
        materiału,np.aksamitna kiecka do spodenek z lamapsem z aksamitu,hehe.
        • sorbet Re: spodniaca na spodnie 18.06.04, 17:39
          Bardzo fajne:-) Będzie chyba nawet "b. modne" zimą, hehe. Najfajniejsze moim
          zdaniem to kilt na zwykłe męskie spodnie, I tak, aby spódnica niska, spodnie
          odrobinę wyższe (w pasie). Nalepiej byłoby z tego samego materiału. Chodzi o
          efetk "całości".
      • facecja Re: spodniaca na spodnie 18.06.04, 17:44
        Gość portalu: malutka napisał(a):

> co myslicie?nie za bradzo oklepane? pasuje do malolat w butach w plomienie,
        > czy moze do zwyklej dziewczyny tez? jesli tak- jaka spodnica(sukienka) na
        > jakie spodnie? sa gdzies w necie fajne zdjecia?pozdarwiam goraco

małolatom z butami w płomienie już chyba przeszło, w ogóle rzadko to połączenie
        widuję ostatnio na ulicy, więc jeśli lubisz wyglądać "na opak", to śmiało

ja jakoś nigdy nie nosiłam - choć mi się bardzo podobało (tak z 4,5 lat temu,
        kiedy było naprawdę wyjątkowe, potem już trochę zbrzydło), po prostu nie
        potrafiłam dobrać kiecki do spodni (może dlatego, że w szafie mam AŻ 3 czy 4
        spódnice)
      • Gość: inezja Re: spodniaca na spodnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 18:38
        Ja nosze do czarnych spodni sukienke w chinskie motywy-samej bym nie ubrala bo
        nie lubie tak, ale ze spodniami fajnie wyglada. Po prostu jako tunika.
        • Gość: Ewa Re: spodniaca na spodnie IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 18.06.04, 21:36
          Przeciez to wyglada fatalnie! Mój chłopak ma uczulenie na takie zestawy i
          twierdzi ze kobieta nie mogła sie zdecydowac co załozyc-spódnice czy spodnie i
          w koncu załozyła i to i to:)
        • Gość: inezja Re: spodniaca na spodnie IP: *.ceti.pl 19.06.04, 16:35
          Spódnicy do spodni chyba nie załozyłabym...ale obcisła mini-sukienkę-czemu nie?
      • dordulka Re: spodniaca na spodnie 18.06.04, 21:42
        A ja lubie takie polaczenia, szczegolnie letnie zwiewne sukienki i szerokie spodnie.
      • Gość: gabriela777 Re: spodniaca na spodnie IP: 62.233.181.* 18.06.04, 23:10
        jak najbardziej tak! nawet wczoraj miałam to na sobie, czarne eleganckie
        spodnie w delikatne prążki, lekki kancik i na to super króciutka letnia czarna
        spódniczka z przezroczystą falbanką. Świetnie sie tak czuje. Wiem, że ta moda
        juz kiedyś była ale... Mam 21 lat, nie wiem czy jestem małolatą;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka