Gość: aggus79 IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.06.04, 20:12 Mam pytanie. Kupiłam sobie japonki, które na pasku wrzynającym się między palce mają taką plastikową osłonkę. Czy można ją rozciąć i chodzić bez? Czy wtedy pasek mi pęknie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: japonki 26.06.04, 20:19 można, ale obawiam się, że pasek może Cię obcierać (zwłaszcza jeśli ma jakiś szew albo jest z plecionki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggus79 Re: japonki IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 26.06.04, 20:35 Są to moje pierwsze japonki i gdy w nich chodzę, to czuję między palcami nieprzyjemny ucisk - myślałam, że może powodem jest ta osłonka. Ale widocznie do chodzenia w nich trzeba się przyzwyczaić. Jak to jest u Was? Nie uwierają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: japonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:09 trzeba sie przyzwyczaic - ja przezywalam to w zeszlym roku Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: japonki 26.06.04, 21:25 ucisk czujesz, bo musisz się przyzwyczaić. pierwszy tydzień noszenia po przerwie też tak mam, potem już mogę chodzić. nawet w domu mam japonki do noszenia, takie kapciowate:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue_velvet1 Re: japonki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:50 z japonkami jest tak smiesznie,mam wrazenie ze duzo zalezy od konkretnej pary,mam jedne sa super wygodne-na poczatku uwieraly ale sie rozchodzily i uwielbiam je a mialam tez taka pare ktora nie chciala sie rozchodzic i ciagle uwierala dlatego jej nie nosze.mam nadzieje ze twoje beda ok:) Odpowiedz Link Zgłoś