Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    24.11.12, 00:45
    chce kupic modna torebke zonie na mikolaja, wiem ze jej sie podobaja takie wieszane przez ramie, znalazlem taka , doradzcie prosze czy kupic czy nie
    www.bonanza.com/listings/NWT-COACH-Kristin-Leather-Round-Satchel-19295-Black-Silver-MSRP-398-NEW/88856369
    Obserwuj wątek
      • marian_malek Re: prezent 24.11.12, 00:59
        albo ta , ktora wybrac
        www1.bloomingdales.com/shop/product/coach-madison-leather-annabelle?ID=669910
        • bo_zapomnialam_hasla Re: prezent 24.11.12, 09:15
          Obie tragiczne i sama bym ich nie używała nigdy. Ale to żonie musi się podobać, upewnij się że zwroty przyjmują i kup coś co sądzisz, je jej się spodoba.
      • kol.3 Re: prezent 24.11.12, 09:47
        Jak dla mnie koszmarne ale to kwestia gustu. Tandetne przede wszystkim.
      • duchess85 Re: prezent 24.11.12, 09:58
        Różowa ma fajny kolor, jeśli pasuje do Twojej żony, to ok. Niestety obie wyglądają tandetnie, raczej na skaj niż na skórę. Poszukaj czegoś innego.
      • marian_malek Re: prezent 24.11.12, 13:46
        jesli chodzi o jakosc to racji nie macie, obie torebki sa skorkowe, porzadnej firmy coach,
        zona bardzo lubi torebki tej firmy, torebka ma byc koloru czarnego, ewentualnie braz,
        ostatnio podobaja jej sie torebki crossbody , dlatego znalazlem te
        jest jeszcze ta
        www1.macys.com/shop/product/coach-legacy-archival-rambler?ID=737944
        prosze o opinie i propozycje
        • aqua48 Re: prezent 24.11.12, 14:03
          marian_malek napisała:

> jesli chodzi o jakosc to racji nie macie,
          > zona bardzo lubi torebki tej firmy,
          > prosze o opinie i propozycje

Dołączam się do grona osób, którym te torebki się NIE podobają. Natomiast jeśli żona je lubi, to może najlepiej byłoby ją poprosić o opinię oraz wybór torebki? Ostatecznie to ona ma być jej właścicielką, a nie forum.
        • kol.3 Re: prezent 24.11.12, 22:10
          To że torebki są skórzane widać po cenie. Natomiast tzw. dizajn toreb nie każdemu musi odpowiadać.
        • alpepe Re: prezent 25.11.12, 10:22
          ta trzecia mi się podoba, ale upewnij się, że żonie będzie pasować do palety barw jej ubrań.
          • alessia27 Re: prezent 25.11.12, 12:48
            nie wiem ile twoja zona ma lat...
            bardzo fajne sa firmy cowboys...

www.stylight.de/Cowboysbag/Taschen/
      • zuza_m_zuza_m [...] 25.11.12, 13:46
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • last_tara Re: prezent 25.11.12, 17:27
          ta z macy's fajna, ale torebka to taka indywidualna sprawa... podstawa tego prezentu musi byc na pewno mozliwosc zwrotu lub wymiany :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka