Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ubrania w rozmiarze 34 - sklepy w Warszawie

10.08.04, 22:47
    Proszę podajcie mi adresy sklepów w Warszawie gdzie można kupić fajne ubrania
    w rozmiarze 34. Jeśli chodzi o ubrania codzienne to kupuję ubrania w Tatuum,
    ale bardzo ciężko mi znależć coś bardziej eleganckiego w małym rozmiarze. W
    weekend idę na imprezę na którą chciałabym sobie kupić jakąś fajną, elegancką
    sukienkę ale nic nie mogę znaleźć, POMOŻCIE!!! PLEASE!!!
    Obserwuj wątek
      • vendea Re: Ubrania w rozmiarze 34 - sklepy w Warszawie 11.08.04, 07:46
        niestety, jest z tym problem - znaczy z elegancja w rozmiarze 34. wydaje mi
        sie, ze w morganie powinnas znalezc cos na siebie. poza tym pozostaja ci
        wszelkie pimkie, orsaye i camaieu - tam jest rozmiarowka, tylko ubrania bardzo
        mlodziezowe. ale musze ci powiedziec, ze ostatnio kupilam w pimkie 3 piekne
        bluzki a mam 26 lat i pracuje w firmie gdzie jest "dress code" :-D i jeszcze do
        tego kosztowaly po 30 pln, bo jest wyprzedaz! sukienki tez widzialam ciekawe,
        kwestia wyszukania...
      • vendea jeszcze SIMPLE! 11.08.04, 08:39
        przypomnialo mi sie, ze tam sa ladne sukienki (glownie satyna, na ramiaczka, do
        kolana) i maja prawdziwy rozmiar 34, wiem bo mierzylam w galerii mokotow :-)
        bardzo sliczna czarna w kwiaty a la frida kahlo!!!
        • penelope_75 Re: jeszcze SIMPLE! 11.08.04, 10:13
          zajrzyj do Zary, Solara, Royal Collection.
          Tam na pewno są rozmiary ubrań 34.
          • sitc Re: Solar i tatuum 12.08.04, 09:28
            penelope_75 napisała:

> zajrzyj do Zary, Solara, Royal Collection.
            > Tam na pewno są rozmiary ubrań 34.

Solar ma dużą rozmiarówkę!!! Nawet ich XS jest spore, u mnie zależy to np. od
            fasonu spodni, jedne XS leży nawet ładnie, a drugie jest za duże. Polecam
            Tatuum, czasem nają ciekawe marynarki, spodnie itp. w rozmiarze 34.
      • avarja Re: Ubrania w rozmiarze 34 - sklepy w Warszawie 11.08.04, 14:02
        maleństwo...
      • ashanti5 Re: Ubrania w rozmiarze 34 - sklepy w Warszawie 12.08.04, 09:45
        Mrówka oczywiście ma małe rozmiary, ale jej asortyment zdecydowanie sie nie
        zalicza sie do eleganckiego.
        W H&M nie muszę nawet mierzyć ubrań, bo wiem że rozmiar 34 będzie zawsze
        pasował na mnie idealnie. Nie jest to sklep z typowo elegancką odzieżą, ale
        taką też mozna znaleźć.
        • Gość: iza Re: Ubrania w rozmiarze 34 - sklepy w Warszawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.04, 13:48
          W H&M? Ja chociaż jestem typowym rozmiarem 36 z H&M mam cichy o rozmiarze 34,
          36 i nawet 38 :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka