Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sklep garderoba.pl

IP: *.aster.pl 17.10.04, 19:46
    Czy któras z Was robiła zakupy w internetowym sklepie garderoba.pl? Jak
    oceniacie ten sklep i bieliznę, którą sprzedają? Podajcie ewentualnie jakich
    firm bieliznę kupiłyście i czy jesteście z niej zadowolone (jaka jest jej
    jakość, jak z rozmiarami).
    Pozdrawiam!
    Obserwuj wątek
      • Gość: nina Re: Sklep garderoba.pl - ja nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 20:20
        Nie polecam nikomu. Porównywałam ceny bielizny w tym sklepie z cenami bielizny
        tych samych producentów w innych sklepach i jest to NAJDROŻSZY SKLEP w calym
        necie. Zakupy robię więc w innych sklepach.
        Teraz jest taka konkurencja, że nie warto przepłacac, skoro mozna kupic to
        taniej. No chyba ze ktoś lubi wydawac bez sensu pieniądze.

Poza tym w innych sklepach na paczkę czekałam najwyżej 3 dni, a w garderobie
        towaru nie maja od razu - Ty kupujesz, a oni go dopiero zamawiaja u producenta,
        więc dłuuuugo czekasz. W dodatku, jak sami pisza, może sie w końcu okazać, że
        modelu który potrzebujesz w ogole nie będzie...
        Podsumowując - drogo i nieprofesjonalnie.
        • marekliberal Re: Sklep garderoba.pl - ja nie polecam 24.01.17, 18:28
          potwierdzam 2 razy coś zamawiałem. Raz musiałem o sobie przypomnieć e-mailem, bo zapomnieli o moim zamówieniu. Czas oczekiwania jakieś 2 tyg. Dodatkowo nie ma nowoczesnych metod płatności. Należy zrobić normalny przelew internetowy.
        • marekliberal Re: Sklep garderoba.pl - ja nie polecam 24.01.17, 18:28
          potwierdzam 2 razy coś zamawiałem. Raz musiałem o sobie przypomnieć e-mailem, bo zapomnieli o moim zamówieniu. Czas oczekiwania jakieś 2 tyg. Dodatkowo nie ma nowoczesnych metod płatności. Należy zrobić normalny przelew internetowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka