lakka 03.11.04, 13:03 Gdzie mozna kupic, lub jakie firmy produkuja ubrania na wzrost inny niż 168? Chodzi mi o ubrania do pracy i płaszcz na zimę, chodzę po sklepach i ciągle rękawki za krótkie. Mam 179 wzrostu i już dawno przestałam być nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
visenna2 Re: ubrania dla wysokich 08.11.04, 15:41 Przyłączam się do pytania; mam 183 cm wzrostu, i wszystkie spodnie są na mnie za krótkie. Rękawy większości koszul i żakietów też. Na razie ratuje mnie Mama (świetnie szyje), ale ile można wykorzystywać rodzicielkę? Gdyby nie ona, chodziłabym tylko w dżinsach:((( Chciałabym wreszcie kupić sobie w sklepie normalny ciuch... Odpowiedz Link Zgłoś
lakka Re: ubrania dla wysokich 23.11.04, 14:10 Kupiłam super płaszcz!!!!! Rozmiar 80 :) brzmi jak XXXXXXXXXL, ale to rozmiar dla wysokich! Jedyny egzemplarz w całym sklepie z długimi rekawami, super. Życzę udanych polowań! Odpowiedz Link Zgłoś
eliza2004 Re: ubrania dla wysokich 03.12.04, 16:30 Ja mam 178cm, spodnie kupuję w Cubusie - i jestem bardzo zadowolona, nogawki mają właściwą długość :). Często fajne ciuchy są też w Reserved Odpowiedz Link Zgłoś
pigula88 Re: ubrania dla wysokich 06.02.05, 17:30 ojej..a do tej pory myslalam ze to ja mam problem z duzym wzrostem(168,5cm) jak widac chyba tylko cos sobie wymyslilam. Ale poradzając to moja kumpelka (183cm) kupuje ciuchy w Reserved, Solarze lub zamawia w Quellu. Pozdrawiam:* Odpowiedz Link Zgłoś