Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kto chce oryginalna sukienke na sylwestra?

27.11.04, 18:39
    chce sprzedac,ale mam ja w Pl..i bede mogla przeslac zdjecie dopiero za 2
    tygodnie tak ok 16.12..i tez wtedy chcialam ja umiescic na allegro..ale jakby
    ktos byl zainteresowany wczesniej.Rozowa z wyszytymi z przodu zlotymi
    kwaituszkami,na cienkich ramiaczkach,dopasowana,przed kolana..i teraz uwaga-
    100% jedwab,kupilam ja w USA..kosztowala w przyblizeniu 1300zl...chce ja
    sprzedac za 200zl..naprawde okazja..i pewne,ze nikt takiej nie bedzie mial-38
    rozmiar..Dopiero za 2 tygodnie bede w stanie przeslac..ale juz teraz chcialam
    sie zorientowac czy jest zainteresowanie..
    Obserwuj wątek
      • Gość: kinia Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? IP: *.elartnet.pl / 62.233.208.* 27.11.04, 18:56
        czemu chcesz ja sprzedac?bardzo jest uzywana? wiesz generalnie mam 36 wiec nie
        wiem czy nie bedzie za duza, a od dawna ją masz?
      • caprice83 Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? 27.11.04, 22:06
        najlepiej jakbys jakis link ze zdjęciem zamieściła
        • Gość: Gosia Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.11.04, 23:25
          caprice polecam ci nauke czytania ze zrozumieniem
          przeczytaj sobie jeszcze kilka razy powyzszy post
          i jeszcze raz
          i jeszcze jeden
          ....
          musisz jeszcze raz? ok!
          ... czy juz zrozumialas bezsens swojego postu?
          apropo sukienki: napewno bedzie wielu chetnych, zbliża się sylwester, ludzie
          cenia rzeczy ciekawe, orginalne , piękne> a ta sukieneczka wlasnie chyba taka
          jest
          powodzenia, oddaj ja w dobre rece :))
          • r.richelieu Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? 27.11.04, 23:30
            bardzo dobrze caprice się spytała. Co komu po zachwytach właścicielki, jeśli
            sam nie widzi. Sraczkowate dziwo w zgniłozielone kropki też jest oryginalne.
            Sprawdzać zainteresowanie chciałaś.. aha, zainteresowanie własną osobą? bo
            zainteresować się sukienką nie dałaś okazji
            • aretse11 do richelieu 28.11.04, 13:37
              nie jest mi potrzebne zainteresowanie moja osoba,bo tych,ktorych potrzebuje mam
              juz blisko siebie..nie oczekuje oklaskow..ale widac za to po Tobie,ze
              ciagle..gdzie tylko mozna wtracasz swoje 3 grosze i to nie zawsze w mily sposob-
              jak np tym razem..chcesz byc oryginalna..chcesz byc zauwazana,chcesz zawsze
              miec do powiedzenia cos innego niz inny,cos bardziej wyszukanego-i dobrze-cenie
              to w Tobie,bo inteligentna z Ciebie panna-nieraz czytalam Twoje posty..ale do
              ch...ry..nie badz niemila..Chyba napisalam wyraznie,ze za 2 tyg bede mogla
              pokazac zdjecie..a teraz pytam sie,bo chodzi chociazby o fakt,czy jest
              zainteresowanie rozowym kolorem..czy moze panuje moda w tej chwili na inne
              sylwestrowe kolory..i moze kobiety rzucaja sie na czerwienie..a nie roze..
              Czasem tez troche pomysl zanim cos napiszesz..
              • Gość: Richelieu* Re: do richelieu IP: 195.117.90.* 28.11.04, 15:13
                i sam różowy. Różowy to mój ulubiony kolor, bardzo ciemny, prawie czarny. Co
                gdy występuje też w postaci mdło-pensjonarskiej, cukierkowej, fuksji,
                jaskrawego.
                Cena, za 200zł można kupić rzecz nową ze sklepu. Oczywiście nie z jedwabiu, bo
                za tyle to bluzkę można najwyżej, ale może 50% jedwabną. Określenie, że
                kosztowała 1300 nic nie daje
                • aretse11 Re: do richelieu 29.11.04, 16:44
                  okreslenie,ze kosztowala 1300zl..nic nie daje..?///dla jednego nic..dla innego
                  duzo..mnie osobiscie przyciaga..jesli wiem,ze cos co kosztowalo duzo moge miec
                  80% taniej..Jesli ogladam w sklepie jakas bluzke..i kosztuje ona 85zl..a ja
                  moge ja kupic potem za 40zl..to cena mnie przyciaga..a skos z 1300 na 200 to
                  chyba duzo..co nie?..i wlasnie o to chodzi..ze nigdzie nie dostanie sie tak
                  tanio takiej sukienki..ale na razie pozostawmy to..jak wkleje link albo cos..to
                  dam znac..
            • aretse11 Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? 28.11.04, 13:40
              zamieszcze tu link..bede 11.12 w PL..postaram sie jak najszybciej..na razie nie
              mam zadnych zdjec przy sobie..mialam ja ubrana na Malcie 2 razy..i w zeszlym
              roku na sylwku..ale nie da sie jej doczepic w sumie do zadnych panujacych w
              osattnim czasie trendow..stad jej oryginalnosc..i na 100% pewne,ze nikt takiej
              nie bedzie mial..dajcie mi te 2 tyg na umieszczenie linku..pozdrawiam
            • Gość: do richelieu Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 18:06
              nie sadzilam,ze ty tez rysiu (richelieu) jestes taka ograniczona
              przecież dziewczyna wyraznie napisala,ze zdjęć na razie nie jest w stanie
              udostepnić!!!!!!!!!!11
              • Gość: Richelieu* Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? IP: 195.117.90.* 28.11.04, 18:17
                uwielbiam gdy mówi się do mnie rysiu
                • Gość: do rysi :) Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.11.04, 20:34
                  wiem:) i dlatego tak sie do Ciebie zwróciłam :)
                  ryś to wyjatkowo piękne zwierzatko
                  a Rysia brzmi milej niz Richelieu
        • caprice83 Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? 28.11.04, 21:57
          moze sie wytłumacze bo widze ze nie wszyscy mnie rozumieją, albo tez ja źle
          zrozumiałam tekst.
          Z tego co wyczytałam dla mnie wynikało ze sukienka i jej zdjecie bedzie
          umieszczone na allegro za dwa tygodnie.
          Poprosiłam o zdjecie ktore mozna by wkleic tutaj.

zreszta niewazne, wczoraj juz kupiłam piekna sukienke.
      • aretse11 Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? 18.12.04, 15:09
        www.allegro.pl/show_item.php?item=37628969
        dodam,ze w rzeczywistosci kolor rozu jest bardziej stonowany niz wyszlo na
        zdjeciach..nie jest ostry
        • tralalumpek Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? 18.12.04, 15:41
          tragiiiiiiiiiczna!!!
          moze w realu wyglada lepiej
          • Gość: aretse11 do tralalumpek IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.04, 17:08
            serio..zdjecia wyszly kiepskie..w realu naprawde super..ale wszystko tez jest
            kwestia gustu..
            • Gość: ... Re: do tralalumpek IP: 80.48.237.* 21.12.04, 13:06
              sory ale wieśniacka
      • Gość: magda Re: kto chce oryginalna sukienke na sylwestra? IP: *.intertop.pl / *.intertop.pl 21.12.04, 17:00
        Na Allegro znalazło się prawie 500 "wieśniaków", którzy chcieli ją zobaczyć ;)
        Nie martw się, jest ładna i myślę, że ktoś ją kupi. Szkoda, że taka różowa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka