Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PROSZE O OPINIE - LINK !!!:))))

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:28
    dziewczyny co sadzicie o tej sukni???
    Obserwuj wątek
      • Gość: buehehehe Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.asternet.pl / 213.155.191.* 23.01.05, 12:41
        zapomniałaś o linku....
      • Gość: kasia Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.pl / 62.233.173.* 23.01.05, 20:48
        calkiem fajna ta suknia. zupelnie nic nie widze ;]
        • miska_malcova Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 21:45
          fantastyczna kiecka. Ile za nia dałaś?
          • Gość: @neta Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 21:47
            Słyszałam o czapce niewidce ale o sukni mh........jeszcze nie:))))
            • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 21:49
              szata juz byla: slyszeliscie o tym nagim krolu, nie?
            • miumiu75 Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 21:50
              "Krol jest nagi!"
              • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 21:50
                bylam szybsza o minute
                • miumiu75 Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 21:54
                  :-D
                  • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:01
                    ;)
                    • szafa.bojowa Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:05
                      cicho!!! ta suknia tak blyszczy, ze az mruzymy oczy i dlatego jej nie widzimy...albo to jakas nowa technika zwiazana z telepatia???
                      • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:10
                        kasia z linkiem tez nam znikla...mam nadzieje, ze sie nie poczula urazona.
                        • kadlubek07 Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:16
                          To juz nie bedzie zwykły link, to bedzie długo wyczekiwane wydarzenie :)
                          ...przyznajcie, że jestescie ciekawe :)
                          • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:18
                            no to fenomen, watek rosnie bez podmiotu
      • Gość: SpiderMan Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.05, 22:16
        Gość portalu: kaska napisał(a):

> dziewczyny co sadzicie o tej sukni???

Czesc dziewczyny !!!
        Co powiecie na ta suknie ????
        cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3016&item=5355522926&rd=1#ebayphotohosting

• daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:19
          przyznam, ze na sukniach sie nie znam, bo ja to taki typ mirandy - praktycznej
          do bolu. ale to chyba ladna sukienka, na jakis bal arystokratek...
        • kadlubek07 Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:30
          To jest kostium do przedstawienia?
          jak tak i to przedstawienie jest o księzniczkach i innych takich, to fajna, al e jesli ktos miałby w tym wyjśc, np na studniówke to radziłabym się zastanowic...powaznie...

a za te pieniadze mogłabym pojechac na wakacje...
      • Gość: SpiderMan Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.05, 22:19
        Gość portalu: kaska napisał(a):

> dziewczyny co sadzicie o tej sukni???

Czesc dziewczyny !!!
        Co powiecie na ta suknie ????
        cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=3016&item=5355522926&rd=1#ebayphotohosting

• daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:21
          te rajstopy dla mena to na serio?
          • szafa.bojowa Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:34
            nie chce nic mowic, ale to JESZCZE NIE TEN LINK, a dokladniej nie ta osoba*...no nic musimy dalej czekac...
            *zalozycielka watku ma inne IP
            • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:36
              no tak, ale i tak jest ciekawie. vide sygnaturka.
              • szafa.bojowa Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:49
                sie kurna nas czepiaja, nie moja sygnaturko?? :P

heh sorki, ale dzisiaj mam troche wolnego czasu i jestem ogolnie przymulona i zeschozowana :)
                • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:59
                  nie szkodzi, ja musze siedziec i pacwoac i wesolo mi sie czyta.
                • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:00
                  ah szafo, sygaturka spidermana, zerknij.
                  • szafa.bojowa Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:07
                    daino napisała:

> ah szafo, sygaturka spidermana, zerknij.
                    no rzeczywiscie..ja juz zaraz ide spac..obiecuje :)
                    • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:08
                      ..ja juz zaraz ide spac..obiecuje :)

nieee !

i cholera znowu sam tu bede robil?
        • zettrzy Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:43
          eee, taki zestaw to ja moge uszyc w dwa dni... hobbystka jestem, nie zawodowa
          krawcowa, a robilam bardziej zaawansowane technicznie
          • Gość: @neta Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:46
            Sukienki nie ma;(, autorki też nie;( ma ale za to jaki odzew;)
            • kadlubek07 Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:50
              Dokładnie...sprawdzam ten wątek co 5 minut, z nadzieją, ze wreszcie sie pokaze..:P
              • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 22:58
                bo my se chcemy pogadac, kazdy pretekst dobry.
                • Gość: @neta Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:05
                  No tak zamiast iść spać to my debatujemy nad nieistniejącą sukienką:)))))))
                  Naprawde nam się nudzi;)
                  • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:07
                    powstanie z tego rekordowy watek.

ps ja sie nie nudze, ja uciekam od obowiazkow;)
                    • Gość: @neta Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:11
                      Dobra to jak już tak siedzimy to się was poradze a raczej spytam.
                      Jak myślicie ściemnia czy nie?
                      www.allegro.pl/show_item.php?item=40325089
                      ORGINAŁY CZY DOBRE PODRÓBY????????
                      • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:17
                        nie doradze, trzeba by jakiegos wielbiciela diesli spytac...ale ja z dystansem
                        bym podchodzila do allegro i ebay...
                        • Gość: @neta Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:21
                          To widze,że tak jak ja.Kasa niby nie duża ale szkoda i to stracić.W każdym
                          razie dzięki.Wrzuce na Forum może ktoś się zna na Dieselach.
                          • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:24
                            dokladnie;)
                            czasem na ebay oferuja tanio torebki i bezczelnie jest napisane ze oryginal, a
                            to fatalna podrobka kupowana u goscia na ulicy z workiem i rozbieganym
                            wzrokiem, co sprzedaje za 3/4 ceny.
                            • daino Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:25
                              tzn to na ebay 3x drozej
                      • kadlubek07 Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:22
                        Mozliwe...ale szczerze, podobaja Ci sie?
                        • Gość: @neta Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:26
                          Podoba mi się ten drugi krój jaki facet ma w ofercie.Nie wiem czy miałaś kiedyś
                          Diesel na t....u bo ja tylko przymierzałam ale czułam się w nich rewelacyjnie a
                          właściwie to wogóle ich nie czułam ;) dlatego z chęcią bym sobie kupiła tylko
                          cena troche odstrasza.W sklepie 500-600 zł nie sądzisz że przegięcie??
                          • kadlubek07 Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) 23.01.05, 23:33
                            Sądze :)
                            chodzi Ci o te?
                            www.allegro.pl/show_item.php?item=40310803
                            • Gość: @neta Re: PROSZE O OPINIE - LINK !!!:)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 23:42
                              Dokładnie:))Bardziej tradycyjne.
                              Nie podobają ci się???Diesel mają to do siebie że kroje mają bardziej normalne
                              a nie typu "bojówki"lub temu podobne ;/ ale naprawde są bardzo wygodne.I
                              chętnie bym je kupiła gdyby były faktycznie orginalne ale może się okazać,że to
                              jakaś tandetna podróba i wtedy....i kasy i spodni brak.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka