Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Sarah Jessica Parker

IP: *.4.15.vie.surfer.at 04.04.05, 19:09
    Bardzo, bardzo fajnie ubrana kobieta...Co yslicie o jej stylu?
    Obserwuj wątek
      • lwica.salonowa Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 19:15
        Jeśli chodzi o to co prezentuje w serialu "Seks w wielkim mieście" (bo tylko
        stamtąd ją kojarzę) to część ciuchów jej bohaterki mi się podoba, a część
        wcale - potrafią być takie "za bardzo". Jako swojego stylu raczej bym tego nie
        przejęła, chyba, że byłoby mnie stać na posiadanie reczy, które może założę jak
        mi odbije :).
        • daino Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 21:05
          co wiecej, sama J Parker o tym serialowym stylu wypowiada sie ze to tylko
          filmowy charakter, w rzeczywistosci nie ma odwagi i upodoban by tak sie ubierac.
          mialabym podobne odczucia.
      • izzy-pop Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 21:20
        uwielbiam w jej postaci to,że nosi mnóstwo sukien i spódnic+buty na
        obcasie.ubiera się bardzo kobieco,czasami przesadzi z dodatkami ,kolorami,czy
        długością spódnicy,ale generalnie uwielbiam oglądać jej zdjęcia z planu tego
        serialu(są ze wszystkich sezonów na stronie HBO).sama mam ciągoty do takiego
        stylu,ale często mi się nie chce(przez te obcasy)i czasem czuję się jakbym była
        zbyt wystrojona.
        no,nie znaczy to,że ubieram się tak jak ona,ale chodzi o ogólny styl
      • kochanica-francuza Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 21:47
        Za tym stoi stado stylistów.;-))))))
      • Gość: werka Re: Sarah Jessica Parker IP: 137.122.26.* 04.04.05, 21:58
        jesli chodzi o jej styl w S'n'C - okropny, choc wystylizowany. Kompletnie mi
        nie odpowiada. W przeciwienstwie do stylu bohaterki granej przez Kristin DAvis
      • Gość: chochou Re: Sarah Jessica Parker IP: *.mos.gov.pl 05.04.05, 12:29
        Bardzo lubię jej styl, jest niezwykle kobiecy

www.hbo.com/city/img/look/carrie/season01/ep04_carrie_street_furcoat.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season02/ep19_carrie_mir_party.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season02/ep22_carrie_yellowtop.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season03/ep34_carrie_loungingonfloor.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season03/ep48_carrie_pinkchiffondress.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season04/ep56_carrie_redshirt_blackskirt.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season04/ep63_carrie_aidan_whitedress.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season04/ep65_carrie_pinstripesuit.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season06_1/ep79_carrie_tie_sequinedblouse.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season06_1/ep81_carrie_club_tancapris.jpg
        www.hbo.com/city/img/look/carrie/season06_2/ep88_carrie_flowerjacket.jpg
      • sylwiastep Re: Sarah Jessica Parker 05.04.05, 14:41
        Ja bardzo lubie jej styl, aczkolwiek sama jakos tak nie potrafie. Nawet gdy
        probuje, bo odwazyc to bym sie odwazyla, odwazna z natury jestem. Ale jak
        probuje, to wygladam jak pajac.
        Ja nie wiem, cos w tym jest, ze jej to pasuje.
        Zwroccie uwage, ze ona zadna pieknoscia nie jest. Jednakze pomimo tego tak sie
        nosi, ze przyjemnie na nia patrzec, i wydawala mi sie piekna, dopoki nie zdalam
        sobie sprawy, ze to tylko prezentacja, byc moze to jest wewnetrzne piekno?
        • zanzare Re: Sarah Jessica Parker 05.04.05, 16:10
          milo ze pojawilas sie Sylwio na forum:)))))bardzo sie ciesze:))sledze wasze
          zycie w Katarze regularnie a propos stylu bardzo fajne buciki czerwone sobie
          kupilas - fakt troszke zalatujace stylem damy do towarzystwa, ale sa super
          sexi, tez bym je na twoim miejscu kupila:))
          • misae Re: Sarah Jessica Parker 05.04.05, 18:26
            niektore zestawy bardzo mi sie podobaly, na przyklad kostium jaki wlozyla
            tytulowa Carrie w pierwszy dzien pracy w vouge, rowniez z piewszego sezonu
            podobalo mi sie jak ubrala sie na randke z francuskim architektem, ale niektore
            mi nie podchodza np skarpetki do kloszowej spodnicy na tiulu, albo niektore
            stroje z 5tego sezonu wynikajace z ciazy aktorki ;o)
            Niektore stroje pensjonarki Charlotte tez mi przypadly do gustu, u tytlowej
            Samanthy pamietam taki czarno-czerwony kostium, byl super. A 4ta postac miranda
            ubierala sie tak sobie...
            • hair Re: Sarah Jessica Parker 06.04.05, 14:53
              W Mirande stylisci zainwestowali dopiero w 6 sezonie. I naprawde swietnie
              wygladala.
              www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep76_mir_martini_blacktop.jpg
              www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep84_mir_char_game.jpg
              Niestety na stronie nie ma zbyt wielu dobrych ujec.
              www.hbo.com/city/look/carrie_6.shtml
            • hair Re: Sarah Jessica Parker 06.04.05, 14:53
              W Mirande stylisci zainwestowali dopiero w 6 sezonie. I naprawde swietnie
              wygladala.
              www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep76_mir_martini_blacktop.jpg
              www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep84_mir_char_game.jpg
              Niestety na stronie nie ma zbyt wielu dobrych ujec.
              www.hbo.com/city/look/carrie_6.shtml
              • Gość: honeychurch Re: Sarah Jessica Parker IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 12.04.05, 18:40
                www.hbo.com/city/look/carrie_2.shtml
            • Gość: mimi Re: Sarah Jessica Parker IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 21:03
              ja kojarze najbardziej cudowna sukienke Samanthy sezon szosty,odcinek 13 jak na
              imprezie spotyka richarda i idzie z nim upstairs.sukienka bombowa!!
      • Gość: misia Re: Sarah Jessica Parker IP: 84.114.129.* 18.04.05, 21:09
        Uwielbiam jej styl..zawsze bardzo "skomplikowany" ale swiezy i
        kobiecy..Niespotykany, niepowtarzalny. Nigdy nie ordynarny chociaz czasami
        bardzo odkryty..Ja nie mam tyle odwagi ale mysle ze mozna od niej duzo
        podpatrzyc.
      • Gość: lizus Re: Sarah Jessica Parker IP: *.4.15.vie.surfer.at 19.04.05, 22:45
        mniam mniam
      • Gość: angelika Re: Sarah Jessica Parker IP: *.4.15.vie.surfer.at 19.04.05, 22:53
        Ubiera sie dobrze bo nietypowo.a nie tak jak polki, ostatnimi laty:pasemka to
        wszystkie pasemka, buty w szpic to w szpic, teraz balerinki to balerinki,
        biodrowki .wiem to dotyczy tylo wiekszosci sa tez dziewczyny "nornalne , ktore
        maja jakis swoj smak
      • Gość: myszka333 Re: Sarah Jessica Parker IP: *.aster.pl 20.04.05, 01:23
        te wszystkie jej kreacje fajnie wyglądają w serialu na "ulicach Manhatanu".
        Ale realnie rzecz pzekładając na naszą,polską ulicę to nie za bardzo.Szczególnie
        sandałki w zimie.Poza tym ile jest kobiet w Polsce które stać by było na takie
        ciuszki??Ale brawa dla stylistki za kreatywość.
        • Gość: werka Re: Sarah Jessica Parker IP: 137.122.119.* 20.04.05, 19:14
          ktora z was odwazylaby sie zalozyc szpilki w roznych kolorach, tak jak Carrie w
          ktoryms odcinku?:)
        • kokieteryjna Re: Sarah Jessica Parker 22.04.05, 23:23
          No wlasnie. Smiesznie wygladalaby kobieta jadaca w tramwaju a wystrojona jakby
          wysiadla z limuzyny i jechala na fajna impreze lub randke z ksieciem. Te stroje
          sa zbyt ekstrawaganckie jak na ubieranie sie na dzien i na nasze polskie
          warunki. Bo jakos nie wyobrazam sobie abym miala zima zasuwac po sniegu, po
          tych nierownych chodnikach w szpilkach. A futer ze zwierzat nie nosze i nigdy
          nie zaloze - kolejny minus wg mnie, ze promuje sie tak okrutna mode. No i
          kwestia zakupow: Carrie z tymi papierowymi torbami z najlepszych butikow
          wyglada elegancko i ciekawie. Ale jesli ja ide na zakupy, targam roznego
          rodzaju smieszne reklamowki - jedne z butami i ubraniami, inne z cebula,
          pomidorami i woda mineralna. Chetnie zamienie sie z Carrie moimi zakupami,
          wygladalaby naprawde komicznie :D
      • Gość: <MAGDA> Re: eeeeeee.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:24
        Totalnie mi się nie podoba. A ona sama taka wieśniaczka, tylko robi z siebie
        wielką damę i divę. Totalny OBCIACH ten jej ,,styl''. Pozdrawiam
      • Gość: Tabaka Re: Sarah Jessica Parker IP: *.access.telenet.be 23.04.05, 06:30
        Ostatnie odcinki serialu - labedzia suknia -OOCCHH !
        Ogolnie moda z Sex w wielkim miescie podoba mi sie
        ale nogi SJ Parker nie i nie wiem czemu eksponowanie ich razi mnie w sumie nie
        mozna sie przyczepic ale lepiej jakby ich nie pokazywala
        a ogolnie zadna z nich nie ma ladnych nog !
        Samantha ciezkie , Miranda krzywe , ta z wyzszych sfer ciezkie lydki , a
        bohaterka jak pisze wyzej - dziwnie wymodelowane niby same w sobie OK ale jako
        calosc raza a ladne nogi widzialam w zyciu
      • Gość: mycha Re: Sarah Jessica Parker IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 08:54
        nie podoba mi się jej styl, ale niewątpliwie jest charakterystyczny i ma w sobie
        klasę. a niepodoba mi się prawdopodobnie dla tego, że jeśli chodzi o ubrania,
        jestem konserwatystką i wolę klasykę.
      • Gość: dipio Re: Sarah Jessica Parker IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 20:19
        S J P wyglada swietnie w tym serialu, i jest to przyklad na to ze nie ma
        bzydkich kobiet! Ona jest nieladna a potrafi sprawic ze wyglada pieknie,
        kobieco i kobieco i basta
        • Gość: anka Re: Sarah Jessica Parker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:24
          Nie jest ładna, ale polega to tylko na tym, że ma nieciekawą twarz - do
          figurynie można mieć większych zastrzeżeń. Gdyby miała 20 kg nadwagi i wielki
          tyłek to nawet w najlepszych ciuchach wyglądałaby średnio.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka