Gość: joanna IP: *.4.15.vie.surfer.at 04.04.05, 19:09 Bardzo, bardzo fajnie ubrana kobieta...Co yslicie o jej stylu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwica.salonowa Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 19:15 Jeśli chodzi o to co prezentuje w serialu "Seks w wielkim mieście" (bo tylko stamtąd ją kojarzę) to część ciuchów jej bohaterki mi się podoba, a część wcale - potrafią być takie "za bardzo". Jako swojego stylu raczej bym tego nie przejęła, chyba, że byłoby mnie stać na posiadanie reczy, które może założę jak mi odbije :). Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 21:05 co wiecej, sama J Parker o tym serialowym stylu wypowiada sie ze to tylko filmowy charakter, w rzeczywistosci nie ma odwagi i upodoban by tak sie ubierac. mialabym podobne odczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
izzy-pop Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 21:20 uwielbiam w jej postaci to,że nosi mnóstwo sukien i spódnic+buty na obcasie.ubiera się bardzo kobieco,czasami przesadzi z dodatkami ,kolorami,czy długością spódnicy,ale generalnie uwielbiam oglądać jej zdjęcia z planu tego serialu(są ze wszystkich sezonów na stronie HBO).sama mam ciągoty do takiego stylu,ale często mi się nie chce(przez te obcasy)i czasem czuję się jakbym była zbyt wystrojona. no,nie znaczy to,że ubieram się tak jak ona,ale chodzi o ogólny styl Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Sarah Jessica Parker 04.04.05, 21:47 Za tym stoi stado stylistów.;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: Sarah Jessica Parker IP: 137.122.26.* 04.04.05, 21:58 jesli chodzi o jej styl w S'n'C - okropny, choc wystylizowany. Kompletnie mi nie odpowiada. W przeciwienstwie do stylu bohaterki granej przez Kristin DAvis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochou Re: Sarah Jessica Parker IP: *.mos.gov.pl 05.04.05, 12:29 Bardzo lubię jej styl, jest niezwykle kobiecy www.hbo.com/city/img/look/carrie/season01/ep04_carrie_street_furcoat.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season02/ep19_carrie_mir_party.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season02/ep22_carrie_yellowtop.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season03/ep34_carrie_loungingonfloor.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season03/ep48_carrie_pinkchiffondress.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season04/ep56_carrie_redshirt_blackskirt.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season04/ep63_carrie_aidan_whitedress.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season04/ep65_carrie_pinstripesuit.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season06_1/ep79_carrie_tie_sequinedblouse.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season06_1/ep81_carrie_club_tancapris.jpg www.hbo.com/city/img/look/carrie/season06_2/ep88_carrie_flowerjacket.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiastep Re: Sarah Jessica Parker 05.04.05, 14:41 Ja bardzo lubie jej styl, aczkolwiek sama jakos tak nie potrafie. Nawet gdy probuje, bo odwazyc to bym sie odwazyla, odwazna z natury jestem. Ale jak probuje, to wygladam jak pajac. Ja nie wiem, cos w tym jest, ze jej to pasuje. Zwroccie uwage, ze ona zadna pieknoscia nie jest. Jednakze pomimo tego tak sie nosi, ze przyjemnie na nia patrzec, i wydawala mi sie piekna, dopoki nie zdalam sobie sprawy, ze to tylko prezentacja, byc moze to jest wewnetrzne piekno? Odpowiedz Link Zgłoś
zanzare Re: Sarah Jessica Parker 05.04.05, 16:10 milo ze pojawilas sie Sylwio na forum:)))))bardzo sie ciesze:))sledze wasze zycie w Katarze regularnie a propos stylu bardzo fajne buciki czerwone sobie kupilas - fakt troszke zalatujace stylem damy do towarzystwa, ale sa super sexi, tez bym je na twoim miejscu kupila:)) Odpowiedz Link Zgłoś
misae Re: Sarah Jessica Parker 05.04.05, 18:26 niektore zestawy bardzo mi sie podobaly, na przyklad kostium jaki wlozyla tytulowa Carrie w pierwszy dzien pracy w vouge, rowniez z piewszego sezonu podobalo mi sie jak ubrala sie na randke z francuskim architektem, ale niektore mi nie podchodza np skarpetki do kloszowej spodnicy na tiulu, albo niektore stroje z 5tego sezonu wynikajace z ciazy aktorki ;o) Niektore stroje pensjonarki Charlotte tez mi przypadly do gustu, u tytlowej Samanthy pamietam taki czarno-czerwony kostium, byl super. A 4ta postac miranda ubierala sie tak sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
hair Re: Sarah Jessica Parker 06.04.05, 14:53 W Mirande stylisci zainwestowali dopiero w 6 sezonie. I naprawde swietnie wygladala. www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep76_mir_martini_blacktop.jpg www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep84_mir_char_game.jpg Niestety na stronie nie ma zbyt wielu dobrych ujec. www.hbo.com/city/look/carrie_6.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
hair Re: Sarah Jessica Parker 06.04.05, 14:53 W Mirande stylisci zainwestowali dopiero w 6 sezonie. I naprawde swietnie wygladala. www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep76_mir_martini_blacktop.jpg www.hbo.com/city/img/look/miranda/season06_1/ep84_mir_char_game.jpg Niestety na stronie nie ma zbyt wielu dobrych ujec. www.hbo.com/city/look/carrie_6.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honeychurch Re: Sarah Jessica Parker IP: *.compi.net.pl / *.crowley.pl 12.04.05, 18:40 www.hbo.com/city/look/carrie_2.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Sarah Jessica Parker IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.04.05, 21:03 ja kojarze najbardziej cudowna sukienke Samanthy sezon szosty,odcinek 13 jak na imprezie spotyka richarda i idzie z nim upstairs.sukienka bombowa!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Sarah Jessica Parker IP: 84.114.129.* 18.04.05, 21:09 Uwielbiam jej styl..zawsze bardzo "skomplikowany" ale swiezy i kobiecy..Niespotykany, niepowtarzalny. Nigdy nie ordynarny chociaz czasami bardzo odkryty..Ja nie mam tyle odwagi ale mysle ze mozna od niej duzo podpatrzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lizus Re: Sarah Jessica Parker IP: *.4.15.vie.surfer.at 19.04.05, 22:45 mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angelika Re: Sarah Jessica Parker IP: *.4.15.vie.surfer.at 19.04.05, 22:53 Ubiera sie dobrze bo nietypowo.a nie tak jak polki, ostatnimi laty:pasemka to wszystkie pasemka, buty w szpic to w szpic, teraz balerinki to balerinki, biodrowki .wiem to dotyczy tylo wiekszosci sa tez dziewczyny "nornalne , ktore maja jakis swoj smak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: Sarah Jessica Parker IP: *.aster.pl 20.04.05, 01:23 te wszystkie jej kreacje fajnie wyglądają w serialu na "ulicach Manhatanu". Ale realnie rzecz pzekładając na naszą,polską ulicę to nie za bardzo.Szczególnie sandałki w zimie.Poza tym ile jest kobiet w Polsce które stać by było na takie ciuszki??Ale brawa dla stylistki za kreatywość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werka Re: Sarah Jessica Parker IP: 137.122.119.* 20.04.05, 19:14 ktora z was odwazylaby sie zalozyc szpilki w roznych kolorach, tak jak Carrie w ktoryms odcinku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kokieteryjna Re: Sarah Jessica Parker 22.04.05, 23:23 No wlasnie. Smiesznie wygladalaby kobieta jadaca w tramwaju a wystrojona jakby wysiadla z limuzyny i jechala na fajna impreze lub randke z ksieciem. Te stroje sa zbyt ekstrawaganckie jak na ubieranie sie na dzien i na nasze polskie warunki. Bo jakos nie wyobrazam sobie abym miala zima zasuwac po sniegu, po tych nierownych chodnikach w szpilkach. A futer ze zwierzat nie nosze i nigdy nie zaloze - kolejny minus wg mnie, ze promuje sie tak okrutna mode. No i kwestia zakupow: Carrie z tymi papierowymi torbami z najlepszych butikow wyglada elegancko i ciekawie. Ale jesli ja ide na zakupy, targam roznego rodzaju smieszne reklamowki - jedne z butami i ubraniami, inne z cebula, pomidorami i woda mineralna. Chetnie zamienie sie z Carrie moimi zakupami, wygladalaby naprawde komicznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <MAGDA> Re: eeeeeee.................. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:24 Totalnie mi się nie podoba. A ona sama taka wieśniaczka, tylko robi z siebie wielką damę i divę. Totalny OBCIACH ten jej ,,styl''. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tabaka Re: Sarah Jessica Parker IP: *.access.telenet.be 23.04.05, 06:30 Ostatnie odcinki serialu - labedzia suknia -OOCCHH ! Ogolnie moda z Sex w wielkim miescie podoba mi sie ale nogi SJ Parker nie i nie wiem czemu eksponowanie ich razi mnie w sumie nie mozna sie przyczepic ale lepiej jakby ich nie pokazywala a ogolnie zadna z nich nie ma ladnych nog ! Samantha ciezkie , Miranda krzywe , ta z wyzszych sfer ciezkie lydki , a bohaterka jak pisze wyzej - dziwnie wymodelowane niby same w sobie OK ale jako calosc raza a ladne nogi widzialam w zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Sarah Jessica Parker IP: *.icpnet.pl 25.04.05, 08:54 nie podoba mi się jej styl, ale niewątpliwie jest charakterystyczny i ma w sobie klasę. a niepodoba mi się prawdopodobnie dla tego, że jeśli chodzi o ubrania, jestem konserwatystką i wolę klasykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dipio Re: Sarah Jessica Parker IP: *.4.15.vie.surfer.at 25.04.05, 20:19 S J P wyglada swietnie w tym serialu, i jest to przyklad na to ze nie ma bzydkich kobiet! Ona jest nieladna a potrafi sprawic ze wyglada pieknie, kobieco i kobieco i basta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Sarah Jessica Parker IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 20:24 Nie jest ładna, ale polega to tylko na tym, że ma nieciekawą twarz - do figurynie można mieć większych zastrzeżeń. Gdyby miała 20 kg nadwagi i wielki tyłek to nawet w najlepszych ciuchach wyglądałaby średnio. Odpowiedz Link Zgłoś