Gość: ach! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 20:51 Co sadzicie? www.donnakaran.com/control/runway/~category_id=C0000201 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vanillaice Re: Donna Karan 07.04.05, 20:56 Fajne szmatki, nie powiem...podobają mi się. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Donna Karan 07.04.05, 20:58 Donne Karan pamietamy z czasow, kiedy ubierala "dla kariery" sekretarki i biuralistki i dlatego mamy lekkie uprzedzenie nie mowiac juz o tym, ze jej rajtki dra sie fantastycznie latwo i szybko juz przy pierwszym wlozeniu te ubranka na zalaczonym linku sa fajne i zupelnie nie jak Donna Karan Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Donna Karan 07.04.05, 21:00 Podziwam ja zarowno jako projektantke jak i businesswoman.. Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: Donna Karan 07.04.05, 21:01 Ładne, szczególnie ten komplet: www.donnakaran.com/images/catalog/product.C0000203.large.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: Donna Karan 07.04.05, 21:09 Też mi się podoba ten komplet, tylko, moim skromnym zdaniem, te buty pasują do niego jak wół do karety. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Donna Karan 07.04.05, 21:11 b_bb napisała: > Też mi się podoba ten komplet, tylko, moim skromnym zdaniem, te buty pasują do > niego jak wół do karety. naprawde? jak dla mnie, to jest niezla calosc Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: Donna Karan 07.04.05, 21:16 Mi też się podoba w połączeniu z butami - kostium elegancki, a buty takie bardziej "z pazurem". Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Donna Karan 07.04.05, 21:23 no i przewiewnie w nich, co w goracu i wilgoci Manhattanu ma kapitalne znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: Donna Karan 07.04.05, 21:27 Tylko zastanawiam się, czy ta niezliczona ilośc pasków (rzemykow?) nie ma tendencji do wpijania się w skórę? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Donna Karan 07.04.05, 21:33 lwica.salonowa napisała: > Tylko zastanawiam się, czy ta niezliczona ilośc pasków (rzemykow?) nie ma > tendencji do wpijania się w skórę? zdecydowanie nie - mam podobne, choc siegaja nizej, i nic sie nie wpija - fokle to bardzo lubie buty wiazane na kostce i wokol nogi, nic to ze musze wstac nieco wczesniej zeby je kunsztownie pozaplatywac Odpowiedz Link Zgłoś
lwica.salonowa Re: Donna Karan 07.04.05, 21:41 Ja mam pecha do butów, przeważnie muszę się nawysilać i poużywać róznych środków i sposobów żeby nic mnie nie obcierało albo nie uwierało :(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Donna Karan IP: *.chello.pl 07.04.05, 21:29 czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaki to rozmiar spodni 28 czy to 36 czy 34? Jest to w miarę pilne a za szybką odp z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: Donna Karan 07.04.05, 22:11 A mi sie podobaja te kreacje:) www.donnakaran.com/control/runwaydetail/~productId=P10044 www.donnakaran.com/control/runwaydetail/~productId=P10061 Odpowiedz Link Zgłoś
daino Re: Donna Karan 07.04.05, 21:51 mnie sie nie podoba, tzn subiektywnie - nie trafia w me upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: Donna Karan 07.04.05, 22:19 Fajne ciuszki, ale kolory moglyby byc zywsze. Za duzo tu szarosci... Odpowiedz Link Zgłoś
energeia Re: Donna Karan 07.04.05, 22:27 ziyi napisała: > Fajne ciuszki, ale kolory moglyby byc zywsze. Za duzo tu szarosci... To prawda, kolory takie trochę za smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Donna Karan 07.04.05, 22:29 Ciekawe czy można te ciuchy kupić w Polsce... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Donna Karan 07.04.05, 22:34 Kolory ma super adekwatne zreszta do grupy docelowej, dla ktorej projektuje... Zycie to nie cyrk :D.. (W oryginale: nie teatr..) Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: Donna Karan 07.04.05, 22:38 A czy ktos tu mowil o jaskrawosciach, ciapkach i paskach niczym na stroju clowna? Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: Donna Karan 07.04.05, 22:43 Kolor zywszy niz szary to moze byc chociaz jasny blekit. Czy jasny blekit dla ciebie jest zbyt wsciekly? Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Donna Karan 07.04.05, 22:52 Fakt. Jasny błękit byłby super albo jaśniuteńka pistacjowa zieleń... Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Donna Karan 07.04.05, 22:53 Ej, wejdz najpierw na www.donnakaran.com (w the collection:femine details masz nawet roz, a co dopiero niebieski www.donnakaran.com/control/runway/~category_id=C10031) A nastepnym razem zanim cos rownie bezsensownego napiszesz, to pogogluj troche i zapoznaj sie chociaz pobieznie z projektami, bo nie sadze zebys w tym przypadku poza nazwiskiem jakakolwiek kolekcje DK na oczy widziala.. Odpowiedz Link Zgłoś
ziyi Re: Donna Karan 07.04.05, 23:12 Ja pisze na temat kolekcji z linka, zgodnie z tematem watku, a Ty nie zaczynaj klotni. Kazdy ma swoj gust. A wiec sadzisz ze ubrania DK na oczy nie widzialam? Aha...spojrzalas na mnie i to ocenilas. A moze znasz mnie od lat? Klaniam sie nisko Twej szarej kiecce marki DK! Ziyi-w blekitnych portkach marki bazar style! Odpowiedz Link Zgłoś
bonzee Re: Donna Karan 07.04.05, 23:19 Gusta, gustami, ale ty masz problem z formulowaniem wnioskow. Po zobaczeniu dwoch linkow (dwoch projektow) wyciagasz wnioski odnoscie calej kolecji. A to powazny problem uniemozliwiajcy dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Re: Donna Karan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 23:36 ja akurat nie cierpie dwurzedowek. z kazdej laski robia typ sekretarski i malo komu w ogole w tym dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś