Gość: :O IP: *.chello.pl 17.04.05, 22:18 siema czy ktoras z was ma moze kolczyki z H&M?? widzialam tam ostatnio takie fajne niebieskie za 12.99 tylko nie wiem czy dlugo wytrzymaja?:P doradzcie, a moze napiszcie w ktorym sklepie sa fajne :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iza Re: Kolczyki w H&M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 22:30 Nie wiem czy ci chodzi o te kolczyki ale ja mam błękitne i biale sobie teraz dokupiłam, bo są po prostu cudowne. Świetnie się je nosi i wszyscy je podziwiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metia Re: Kolczyki w H&M IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 17.04.05, 22:40 Mam chyba z 10 par :) Lubie kupowac kolczyki w H&M, bo sa tanie, a dobrej jakosci (nie rozpadaja sie i nie uczulaja). No i serie sa raczej krotkie - jeszcze nigdy nie spotkalam dziewczyny w kolczykach identycznych jak moja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Kolczyki w H&M IP: *.chello.pl 17.04.05, 23:21 a czy nie wygladaja one moze tak jakos tandetnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metia Re: Kolczyki w H&M IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 17.04.05, 23:56 Coz, tandetne tez sie zdarzaja - zwlaszcza w tej mlodziezowej kolekcji Divided. Ale ja prawie zawsze znajde cos, co mogloby uzupelnic moja wielka kolczykowa kolekcje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: Kolczyki w H&M 18.04.05, 14:52 Mam 2 pary jedna od roku 2 kupiona niedawno jestem z nich zadowolona sa bardzo ladne nie wygladaja tandetnie nie rozwalaja sie,co dla mnie najwazniejsze nie pordrazniaja,zawsze mialam z tym problem moge nosic tylko z prawdziwego srebra jesli,zawsze kiedy spodobaly mi sie kolczyki srebrobodobne bo byly ladne i tanie pozniej bardzo bolaly mnie uszy itp. a kolczyki z H&M moge nosic bez problemu.Jedyny minus to te okropne zatyczki z jakies gumy czy czegos takiego,ale zawsze mozna pozniej dokupic inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Kolczyki w H&M IP: *.chello.pl 18.04.05, 22:46 a macie moze jakies fotki tych kolczykow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uttaa Re: Kolczyki w H&M IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 19.04.05, 10:12 Ja ostatnio też kupiłam kolczyki w H&M, obawiałam się, że mogą być tandetne jak większośc ciuchów w tym sklepie, ale smiało mogę stwierdzić, że są super.Potwierdzam też to, że nie podrażniają uszu i prezentują się bardzo fajnie. Nie wiem czy kupię coś jeszcze do ubrania w H&M, ale kolczyki, napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
bemola Re: Kolczyki w H&M 19.04.05, 13:09 witajcie a tak srednio to jakie mają ceny kolczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Kolczyki w H&M IP: *.chello.pl 19.04.05, 21:55 NIE SA DROGIE KOSZYUJA 12.99 , 19.99 PRZYNAJMNIEJ JAKIE TAKIE WIDZIALAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Kolczyki w H&M IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.05, 16:53 zachęcona Waszą rozmową na temat h & m poleciałam do tego sklepu i kupiłam cudną bransoletke z mnóstwem koralików - cudo! dzięki kawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uttaa Re: Kolczyki w H&M IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 21.04.05, 17:10 Ja też nakręciłam się na jakieś nowe kolczyki czy branzoletkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?! Re: Kolczyki w H&M IP: *.chello.pl 21.04.05, 21:51 elo doradzcie mi w ktorym h&m w wawie jest najwiekszy wybor tych dodatkow? Odpowiedz Link Zgłoś