kochanica-francuza 28.04.05, 23:50 "Wchodzą" wywijane trampki (patrz np.reklama House ) - w Cropp Town za 179 zł. Dlaczego ja takie kupiłam w Paryżu jesienią 2003 za 20 euro...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: myszka333 Re: Hehe,ale jaja IP: *.aster.pl 29.04.05, 00:06 Czy kupiłaś te trampki jesienią 2003 bo wtedy w Paryżu były modne? Bo jeśli tak, to znowu wychodzi że my (w Polsce)jakieś potężne opóżnienie mamy jeśli chodzi o trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Hehe,ale jaja 29.04.05, 12:16 Gość portalu: myszka333 napisał(a): > Czy kupiłaś te trampki jesienią 2003 bo wtedy w Paryżu były modne? nie mam pojęcia ale na to wychodzi - na rue de Rivoli,był tam taki zwykły sklep z butami... secundo,potwierdza się,że u nas jest drożej niż gdziekolwiek indziej > Bo jeśli tak, to znowu wychodzi że my (w Polsce)jakieś potężne opóżnienie mamy > jeśli chodzi o trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: Hehe,ale jaja 29.04.05, 07:41 w stanach potrzebowalam syfnych butow do pracy poszlam do tj-max i kupilam reeboki za 9.99$( bo to byl wtedy zeszly sezon ) pracowalam tam se w nich pozniej chodzilam w polsce a gy sie rozwalily poszlam do sklepu kupic sobie tez jakies buty jakie bylo moje zdziwienie gdy moje buty uwaga lansowane byly na nowa kolekcje ( miala juz poltorej roku ) a sprzedawca na uwage ze te buty mam od poltorej roku powiedzial ze to calkiem mozliwe ze oni nie rowno na swiecie wypuszczaja kolekcje;) dupalala :> poprostu jestesmy rok za azerbejdzanem - a to co sie nie sprzedalo tam gdzies wciskaja nam po cholernie drogiej cenie;) cos chyba 249 zl = 9.99? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Hehe,ale jaja IP: *.4web.pl 29.04.05, 12:23 A jak takie trrampki wyglądają??????:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Hehe,ale jaja IP: 82.160.7.* 29.04.05, 12:26 na moje oko, to są one wysokie, ale wiązane tylko do kostki, a reszta, czyli ta góra odwinięta na zewnątrz- z reguły z jakimś wzorkiem, bądź w kontrastowym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Hehe,ale jaja 29.04.05, 12:40 Gość portalu: gosiaqus napisał(a): > na moje oko, to są one wysokie, ale wiązane tylko do kostki, a reszta, czyli ta > > góra odwinięta na zewnątrz- z reguły z jakimś wzorkiem, bądź w kontrastowym > kolorze O,właśnie tak.Reklama House Clothing,ta,gdzie dziewczę siedzi na kolanach faceta (same ciuchy w kształcie ludzi,brrrrr,ohyda) a on pyta:czy tu zawsze w piątki tak ciasno? Ona ma takie trampki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisa Re: Hehe,ale jaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:27 hehe, mam stare o'neille jeszcze z liceum :D Ale będę trendy jak je założę :D Nawet są pobazgrane w ściągi, czy inne lowe-krowe :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Hehe,ale jaja 29.04.05, 13:31 te w cropp town sa nieprzyzwoicie drogie, 179 a inny model 259 bodajże, a na targu można za 20-30 zł identyczne niemal kupić - guma śmierdzą tak samo, tak samo wygodne i przewiewne ;) te trampki sa sznurowane do samej góry, niektóre nawet zamki z boku mają, i zatrzaski do przypięcia wywiniętej części ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Hehe,ale jaja 29.04.05, 18:36 ladyblue napisała: > te w cropp town sa nieprzyzwoicie drogie, 179 a inny model 259 bodajże, a na > targu można za 20-30 zł identyczne niemal kupić - guma śmierdzą tak samo, tak > samo wygodne i przewiewne ;) > > te trampki sa sznurowane do samej góry, niektóre nawet zamki z boku mają, i > zatrzaski do przypięcia wywiniętej części ;) moje mają tylko zatrzaski > Odpowiedz Link Zgłoś