Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Heavy Duty - co i jak

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:43
    Jak wam się podobają buty tej marki? Bo mi bardzo. Fajne wzory, ceny
    normalne, nie wygórowane. Wczoraj kupiłam sobie sandały z HD i takie sportowe
    buty, ale uniwersalne, bo do spódnicy też pasują:) A jak u was?? Gdzie
    kupujecie buty??
    Obserwuj wątek
      • Gość: XiX Re: Heavy Duty - co i jak IP: *.abg.com.pl / *.abg.com.pl 30.05.05, 13:46
        Popieram, kupilam fajne adidaski, taki nie mocno zaktyte, rozowo czarne, ale
        roz nie taki paskudny jaki dominuje teraz na ulichac tylko konkretniejszy,
        fajny, i cena faktycznie dobra, a znalalzlam je w Cropp Town, gdzie sa jeszcze?
        • Gość: <MAGDA> Re: Heavy Duty - co i jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 13:49
          No oczywiście w firmowych sklepach HD. Np. w Arkadii w Wawie.
          Czekam na posty kolejnych fanek Heavy Duty:)
          .............................................................................
          ...::: Brak sygnaturki:::...
      • Gość: Magda Re: Heavy Duty - co i jak IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 12:34
        Bardzo lubię buty tej firmy :))))
        Mam póki co dwie pary, jedne zimowe "bokserki", a drugie wiosenne buty miejskie.
        Podoba mi się wzornictwo tej firmy, dobra jakość butów oraz ich przystępna
        cena. Polecam!
        www.heavyduty.pl/
      • Gość: k_m_m Re: Heavy Duty - co i jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:52
        ostatnio się tyle nabiegałam przy zakupie butów i dopiero te które mi się
        spodobały ( a przy okazji nie były koszmarnie drogie) były właśnie w HD.
        Najważniejsze że są lekkkie i troche wyprofilowane a takie naprawde trudno
        znaleźć. Ostatnio mają fajną modele skórzanych butków podobnych do balerin.
      • Gość: agga Re: Heavy Duty - co i jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 14:57
        kupiłam śliczne buty-takie sportowe,cos jakby halówki ale do spódnicy tez
        wyglądają nieźle.Niestety,przecierpiałam w nich pare tygodni zanim sie
        dopasowały do nogi.Obcierały strasznie,aż do krwi.Teraz jest już ok i nawet
        poszłam w nich na prawie 10 kilometrwoy spacer.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka