Gość: Żaba-Żabowata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 18:56 Zagraniczna lub polska. Stara lub młoda. Męźczyzna lub kobieta. Oby tylko najlepiej według Was ubrana. Pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niunia Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.leon.com.pl 03.06.05, 19:11 Nicole Richie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:25 Szczerze to ja jej nie lubię. No może nie to, że jej nie lubię, ale nie podoba mi się jej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 19:28 Ale za to wg mnie fajnie ubiera się Charlize Theron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ann Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.ols.vectranet.pl 03.06.05, 20:04 Sarah Michelle Geller Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba-Zabowata Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:08 też niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 03.06.05, 20:19 Terri Hatcher w serialu "Desperate Housewives". A propos, czy ten serial pokazywali w Polsce? Rewelacja ;-) A oprocz tego... Sarah Jessica Parker Maggie Gyllenhaal Kate Moss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żaba-Żabowata Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 20:20 Nie, chyba nie puszczali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.MAN.atcom.net.pl 03.06.05, 20:40 Jak oglądam kolorowe czasopisma to na mój gust - Wiki Bekham(nie pamiętam jak się pisze to słynne nazwisko), Naomi Campbell. W prawdzie do gwiazd zaliczać je to kontrowersyjna sprawa, ale...? Odpowiedz Link Zgłoś
monikate Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 06.06.05, 18:38 Terri Hatcher to ta, co gra Susan Mayr, nieprawdaż? Owszem, ubrana świetnie! A co powiesz o Marcii Cross (filmowa Bree)-te grzeczne bliźniaki, spódniczki przed kolano lub tuż poza, apaszki? Grzeczna mieszczka, lecz ma to swój urok. A styl Gabrielle Ci się nie podoba? Mieszkam w Polsce, serial "DH" ściągam z sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Desperate Housewives ;-) 06.06.05, 22:19 monikate napisała: > Terri Hatcher to ta, co gra Susan Mayr, nieprawdaż? Owszem, ubrana świetnie! A > co powiesz o Marcii Cross (filmowa Bree)-te grzeczne bliźniaki, spódniczki > przed kolano lub tuż poza, apaszki? Grzeczna mieszczka, lecz ma to swój urok Styl Bree jest idealnie dobrany do jej charakteru. W rzeczywistosci chyba niewiele jest tak nieskazitelnie ubranych kobiet (i na szczescie niewiele kobiet takich, jak Bree). > A styl Gabrielle Ci się nie podoba? Styl Gabrielle wyglada dobrze chyba tylko na Gabrielle ;-) Ale serial swietny, nie moge sie doczekac nastepnej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
monikate jaleo... 07.06.05, 18:55 ...dobrze to podsumowałaś! Szkoda mi Bree, z pewnością nie jest całkiem taka, jak się zdaje. Nie wiem, obejrzałam do dziś 16 odcinków. A serial "Lost" oglądałaś? He, można by dywagować o stylu grających w nim aktorek w odniesieniu do warunków, w jakich się znalazły... Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 03.06.05, 20:42 Dla mnie Kożuchowska: niektóre kreacje odważne, ale zawsze wygląda super. Odpowiedz Link Zgłoś
merrlin Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 03.06.05, 20:42 Podoba mi się minimalistyczny styl Mai Ostaszewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.05, 22:40 Liv Tyler,Kate Hudson troche Moss,Sienna Miller,Scarlett johansson Za to nie lubie tandety Aguiler,Hilton,Beckhamów i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 06.06.05, 17:45 Styl Victorii z pewnością nie jest tandetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:04 Kwestia gustu, j.lo tez jest tandetna.Nie lubię takiego stylu i sztuczności do granic mozliwości.Tanio sie nie ubiera ale nieskonczenie badziewnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweetkiss Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: 217.96.74.* 03.06.05, 22:47 Kate Hudson, Charlize Theron, Małgorzata Kożuchowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lia Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.chello.pl 03.06.05, 22:51 Nicole Richie i jej nowy look :) adorevintage.proboards38.com/index.cgi?board=celebstyle&action=display&num=1109780986 dla mnie cudo Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 03.06.05, 23:09 czyli nie jestem odosobniona. Od jakiegoś czasu zauważyłam u siebie cos na podobienstwo młodzieńczego zafascynowania "gwiazdą" (czy jak ją nazwać). Potrfię gapić się na nią, dobierane przez nią stroje, a nawet pozy godzinami. A myslałam, że ten okres mam dawno za sobą. Zgadzam się - Nicole Richie. Zarówno twarz, ubiór a nawet sylwetka. I nie dlatego, że podoba mi się przesadna chudość w każdej postaci, ale dlatego, że jej jedynej (?) ona niezwykle pasuje. Wcześniej w grubszej wersji była przeciętna. Dla mnie ona jest piękna. Filigranowe cudo o niezwykłej twarzyczce. No normalnie odbiło mi. (staram a głupia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 09:33 Styl REWELACYJNY, tylko cholernie brzydka istotka, taki karzełek z dziwną twarzą (szczególnie na foto z psem)mały koszmarek:)to moje zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba-Zabowata Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 18:15 A, no i jeszcze G.Paltrow i Sienna Miller. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 03.06.05, 22:59 Tak bez zastanawiania się z produktów krajowych przychodzi mi do głowy M. Cielecka, M. Kożuchowska no i może rzeczywiście M. Ostaszewska, a z zagranicznych niby większy wybór, ale jakoś bez przekonania póki co decyduję się na Ch.Theron, J. Aniston, N. Portman. Odpowiedz Link Zgłoś
xixx Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 07.06.05, 12:03 Dokładnie tak samo, dodałabym tylko Kate Moss i Sienne Miller no i Gwyneth Paltrow. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 03.06.05, 23:15 Sarah Michelle Gellar Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 04.06.05, 00:02 Nicole Ritchie - jej nowy styl. Od momentu tej przemiany jest dla mnie ubraniowym guru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polkom Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 03:08 jennifer lopez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojarze??? IP: *.crowley.pl 04.06.05, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojar 04.06.05, 08:44 Córka Lionela Richie Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojar 04.06.05, 08:55 Mam do was pytanie czym zajmuje sie Nicole Richie? Jest "slawna" dlatego ze jest corka tatusia i kolezanka Paris czy zrobila cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffffffffffffffffff Re: Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.05, 09:48 Małgorzata Kożuchowska i Reni Jusis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojar IP: 80.50.251.* 04.06.05, 09:52 people.aol.com/people/galleries/0,19884,1067648_7,00.html Wedlug mnie, nie takie z Nicole cudo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiaqus Re: Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojar IP: 82.160.7.* 04.06.05, 10:16 a mnie się wydaje że mamusia chyba nieco oszukała tatusia, toż to córeczka w ogóle do tatusia niepodobna :P Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 adoptowanej córki link 04.06.05, 10:28 Gość portalu: gosiaqus napisał(a): > a mnie się wydaje że mamusia chyba nieco oszukała tatusia, toż to córeczka w og > óle do tatusia niepodobna :P to jest córka adoptowana. Wystarczy zerknąć na jej biografię. jej prawdziwe nazwisko to Escovedo "Nicole Camille Escovedo was born in Berkeley, California, on September 21, 1981. Her biological parents were Peter Michael Escovedo, a member of Lionel Richie's band and brother to '80s pop percussionist Sheila E., and an anonymous backstage assistant" a tu link dla mniej zorientowanych w nowym stylu Nicole nicole-style.com/wst_page4.php Odpowiedz Link Zgłoś
mimi46 Re: adoptowanej córki link 04.06.05, 10:35 "i wydanie nieodświętne" ;) nicole-style.com/wst_page2.php?RowIdx=18&ID2=yvxpC1 w jej przypadku potwierdza się powiedzenie "nie ważne co się nosi, ważne jak się nosi..." A ona PIĘKNIE nosi. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojar 04.06.05, 10:16 Coreczka tatusia i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: Kto to jest Nicole Richie, bo jakos nie kojar 04.06.05, 17:52 co z tego - fajnie sie ubiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lestka Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 04.06.05, 10:11 no mnie sie najbardziej podoba styl charlotty z sex and the city ( kristin davis ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.chello.pl 04.06.05, 10:22 Zdecydowanie Sarah Michelle Geller,Kate Hudson,Sarah Jessica Parker. Z poskich to jakoś trudno mi kogoś wymienić,no może Horodyńsja choć jej nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnieLaurieStarr Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: 80.50.251.* 04.06.05, 14:12 Mnie podoba sie stroj Nicole Kidman - rzadko ma wpadki ubraniowe. Podobnie jak Gwyneth Paltrow i Charlize Theron. Odpowiedz Link Zgłoś
elka007 Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 04.06.05, 16:06 zdecydowanie Gwyneth P. Dla mnie rewelacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:52 jak dla mnie Horodynska na odleglosc odstrasza sztucznoscia. btw niedawno siedzialam sobie w poczekalni u lekarza i przejrzalam hurtem stos "babskich" pism. i uderzylo mnie jedno: na zdjeciach z imprez Horodynska ZAWSZE byla upozowana w ten sam sposob, doslownie kalka: wyraz twarzy, ten sam profil, identycznie wysunieta noga... zmienia sie sceneria, ale samozwancze guru stylu jak "stand" wyciety z kartonu, tylko szmatki inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rympalek Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: 194.88.12.* 05.06.05, 08:18 Zdecydowanie DODA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba-ZAbowata Re: DODA???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 13:54 To byl zart, czy mi sie zdaje??!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rympalek Re: DODA???!!! IP: 194.88.12.* 07.06.05, 22:33 > To byl zart, czy mi sie zdaje??!!!! A skad, jaki zart. Jestem palczastym onanista, wiec sila rzeczy preferuje seksowne kobiety. A jak ktoras jest do tego inteligentna, to juz pelnia szczescia :). Nie kazdy musi lubic bibliotekarki preferujace stlamszona elegancje ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sola Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 14:02 zdecydowanie Nicol Kidman za styl i klasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.chello.pl 06.06.05, 14:04 Dodałabym jeszcze Mandy Moore do tej listy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 17:43 Sienna Miller to dla mnie nr 1, zawsze wyglada swietnie. Poza tym Victoria Beckham - może kiczowato, ale jej to pasuje i wygląda super. Lubię też styl Kate Hudson, ale dużo mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 06.06.05, 17:55 Z polskich gwiazd absolutnie nikt: wszystkie są mdłe, nijakie i zachowawcze, wystarczy pooglądsać ich kreacje na różnych festiwalach i galach- nie nadają się na gwiazdy (no może Kayah) Z zagranicznych: Jenifer Lopez, Liz Hurley, Beyocee, Kylie Minoque. Ze starszych pań po czterdziestce Sharon Stone, demi Moore i Nicole Kidman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 18:48 DZIWNY podział wiekowy - Lopez-35lat,Hurley-36,Minogue koło tego wieku, a Kidman to już starsza pani - 38 lat???:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_mapy Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 06.06.05, 22:04 Mysłałam, że Kidman jest starsza... Zresztą nie o to chodzi -chodziło mi raczej o styl -jak będę po czterdziestce, to chciałabym mieć styl Kidman czy Stone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochou Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.mos.gov.pl 07.06.05, 08:40 bez_mapy napisała: >jak będę po czterdziestce, to chciałabym mieć styl Kidman czy Stone. To chyba raczej niemożliwe, biorąc pod uwagę rzeczy, które teraz Ci się podobają. Musiałabyś zmienić styl o 180 stopni; z Lopez na Kidman daleka droga. Jennifer ma trochę fajnych ciuchów, ale Kidman to zupełnie co innego: klasa i styl właściwie nieskazitelny. A swoją drogą Kidman ma 36 lub 37 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:09 Od "dziewczyny pochodzącej z Bronxu" do "nieskazitelnej damy"daleeeeeka droga:) Nicole Kidman ma pierwsze msc-e w konkursie "Najpiekniejsza skora"(serio, w jakims amerykanskim czasopismie)-kobieta ma egzeme skorna i inne niefajne rzeczy, ale tak pieknie leczona i zadbana,ze nie widac kompletnie(na porcelanowej karnacji!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:44 Ja też:)Stone jest cudowna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 18:51 Jennifer Aniston Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba-zabowata Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.05, 19:24 A czemu zadna z was nie pisze nic o najlepij ubranym facecie?? Ja typuje mojego meza:) Taaaka z niego gwiazda. Jak dla mnie. I dlas wielu Francuzow. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 20:31 Ja też typuję twojego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 06.06.05, 20:33 no, ja tez typuję Twojego męża, a nawet Twoją córkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
b_bb Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA 06.06.05, 22:05 miska_malcova napisała: > no, ja tez typuję Twojego męża, a nawet Twoją córkę ;-) :)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: maz zaby IP: *.kom / *.kom-net.pl 06.06.05, 20:38 1 dlaczego dla Francuzow skoro piszesz z Polski? 2 a z czego slynie?z zabich udek:DD? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: maz zaby IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.06.05, 20:44 Najlepsze żabie uda są w restauracji....zapomniałam,ale w Holandii,hihihi. Pola to ja, pomyślałam że żaba może trochę szalona jesti mnie zaatakuje:) Córka - Grand Prix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:47 mje typy: Magda Cielecka i Liv Tyler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chochou Re: NAJLEPIEJ UBRANA GWIAZDA IP: *.mos.gov.pl 07.06.05, 08:52 Nicole Kidman, Charlize Theron - z wyjątkiem tej okropnej sukienki z tegorocznych Oskarów, Sophie Marceau, Sienna Miller, Salma Hayek - chociaż przesadza z dekoltami, Penelope Cruz. A z Polek: Małgorzata Kożuchowska, Edyta Górniak - nie przepadam za jej sportowymi ubraniami, ale ogólnie jest bardzo stylowa Odpowiedz Link Zgłoś