daino Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 15:40 siedze boso z nogami "po turecku" w czarnym plociennym komplecie a la kimono. mam tez czarne japonki (boso nie szlam).na glowie dzwiekoszczelne sluchawy.i masywne okulary (czarne)...bizuteri nie mam oprocz obraczki co wyglada jak kawal odcietej rury wydechowej pokrytej chromem.whiew ale opis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.protonet.pl 07.06.05, 16:20 Ja siedze dzis w pizamie caly dzien,bo chora jestem:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka333 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: 212.76.39.* 07.06.05, 16:31 Ja też dziś choruję, więc siedzę w dresie i rozwalających się japonkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Co ja dziś widziałam IP: 193.111.166.* 07.06.05, 16:43 o tym opowiem. Rano metro - Natolin. Dziewczę dość młode - krótka kurteczka czarna typu szwedka, pod spodem cialy miniżakiecik i topik ze sporym dekoltem. Włoszki z balejażem oczysiście, sredniej długości, lekko wycieniowane, grzywka spieta na boku czoła spineczka z dżetem. Spodenki rybaczki do połowy łydki w elastycznego drelichu z lekkim połyskiem ze stebnowanym kantem. Na stopach (uwaga - hit) słote satynowe pantofle z 5-6 cm szpicem z cekinowa aplikachja w ształcie serca. Do tego torebka typu sacvouyage biała skórzana z drucianymi uchami, a w drugiej ręce dla przeciwwagi tekturowa reklamówka drogerii Douglas na długich sznurkowych uchach wypełniona ksiązkami i zeszytami. Na prawej pęcinie dośc gruby złoty łańcuszek o fantazyjnym splocie, na palcu lewej reki złoty pierścień ze sporym oczkiem - w dość nowoczesnym stylu. Do tego jeszcze wyraźna solaryjna opalenizna i wyraz twarzyczki "jestem trendna i zajbista, bardzo prosze mnie podziwiac, gdyż - patrz wyżej". Poprawiło mi dziewczę humor na cały dzień :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: Co ja dziś widziałam 07.06.05, 17:08 a w > drugiej ręce dla przeciwwagi tekturowa reklamówka drogerii Douglas na długich > sznurkowych uchach wypełniona ksiązkami i zeszytami. Co ona bidna zrobi, jak tektura porwie się lub na deszczu przemoknie? Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 17:14 No, dzisiaj to już inaczej wyglądałam, ale widzę, że wątek jest ciągle podnoszony:) Tak więc: -obcisła, brązowa wełniana sukienka z kapturem i szerokimi rękawami -długie, czarne, zamszowe kozaki na płaskiej podeszwie -włos rozpuszczony -czarna dłuuga torba na ramię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 18:26 W pracy: brazowe bryczesy z bezowymi lejami, czarne oficerki, brazowa bluza, czarna kamizelka, czarne rekawiczki. W drodze do pracy. Jeansy ciemne, sweterek w biale, czerwone i niebiesie pasy, bezowy bezrekawnik, na nogach halowki Nike. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 18:25 ja tez dzis wygladam: 1) kostiumik-garsoneczka z bawelny w kolorze niby blado-blekitnym, niby lawendowym, na ktorym drobniuchna krateczka w kolorach, niech no sie przyjrze, o takie: rozowy wrzosowy fioletowy zolty pomaranczowy malinowy jaskrawozielony turkusowy niebieski czarny granatowy, po jednej nitce kazdego, ale jak fajnie sie komponuje, material VW, fason moj - rekawy trzy czwarte, dekolt okragly, gleboki, wokol dekoltu waziuchny kolnierzyk, trzy guziki, dlugosc tak nieco ponizej talii, dopasowany, spodnica prosta ponad kolano 2) rozowy top z jedwabnego krepdeszynu, pod szyje 3) mokasyny Fortuna Valentino, w farby rozlane z butelek - cos czerwonego, cos zoltego, rozowego, granatowego, zielonego, obrysy kwiatow w stylu ekspresjonistycznego surrealizmu 4) klipsy i pierscionek druzyty w zlocie, Joan Michlin (kto chce niech znajdzie linka) 5) niebieska kredka do powiek i takiz cien do powiek oraz malinowa szminka Stockholm Face (dzieki Daino !), niebieski tusz do rzes Mary Quant (stary zapas) slowem wygladam jakby mnie teleportowalo prosto z roku 1958, tylko w ostrzejszych kolorach (wtedy przemysl chemiczny jeszcze nie mogl tyle co dzis) aha, podstawa jest polaczenie blekitu z rozem - nie slowo daje nie wyglada infantylnie, wprost przeciwnie bardzo swiato-pracowo i byznesowo Odpowiedz Link Zgłoś
enixx Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 18:40 Z powodu egzaminu i mnogosci spraw do zalatwienia: czarny sweterek w lodke, spodnica za kolano biala w czarne ukosne pasy, czarne baleriny na mikroobcasie :), czarna krotka kurtka, no i obiwiazkowo wielka baardzo ciezka torba wypelniona materialami do nauki (w wolnej chwili), dwoma egzemplarzami pracy mgr do oddania w dziekanacie, dwoma indeksami (w celu zbierania wpisow), ksiazkami (tachalam przez caly dzien dla kolezanki, kolo poludnia dostalam smsa: dzieki, ale niepotrzebuje juz tej ksiazki) itp...itd... Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 18:43 bialy zakiet, bezowe spodnie i bluzka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivre Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 07.06.05, 19:13 A tak jakos; bezowy sweterek z dekoltem 'w lodke' i rozszerzanymi rekawami, niebieskie dzinsy, bezowe buty. Zwyczajnie i wygodnie sobie wygladalam, bo mi przyszlo przemieszczac sie z miejsca na miejsce w szybkim tempie ;) A aktualnie wygladam 'po domowemu', czyli bawelniany t-shirt i szerokie spodnie z czegos co chyba len ma udawac :P Odpowiedz Link Zgłoś
insidemyownmind Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 20:47 brązowy welurowy żakiecik z dwoma rozcięciami z tyło z vero mody, szary t-shirt średnioobcisły z granatowo-żółtym nadrukiem z h&m staniczek pomarańczowy z różową koronką, do tego takie same stringi - całość h&m, zegarek na czarnym pasku folli follie, ciemnoszare ala jeansy z montona, białe stópki bez nazwy, czarne skórzane pumy speedcat, dośc duża bardzo jasnoróżowa torba z brązowymi wstawkami z mango :) to ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 20:51 zapomnialam dodac perfumy dzis Fleur Oriental Miller Harris (bardzo wazne w moim wygladzie) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 20:59 a co to ten jedwabny krepdeszyn? to się je? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 21:50 vic_vic napisała: > a co to ten jedwabny krepdeszyn? to się je? ;) mozna jesc, bo jest to pochodzenia zwierzecego, wiec na upartego... jest to spolonizowana pisownia crepe de Chine (traktuje to pytanie jako zart, trudno mi uwierzyc ze na forum MODA ktos naprawde moze tego nie wiedziec) Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 21:57 serio nie wiedziałam, skandal! :) podobnie jak z tymi nieszczęsnymi saszkami, o których tyle tu ostatnio, ale uczę sie, uczę ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 22:14 naprawde? krepdeszyn to material, byl ze tak powiem z angielskiego naokol od lat, moze ta pisownia wyglada zmylkowo co to sa saszki i czeszki ja ciagle nie wiem, tyle co z opisow Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 21:02 Kolega otaksował mnie od stóp do głów i strasznie mu się spodobało, że miałam bluzkę w kolorze, który był też na balerinkach (różowa bluzka, balerinki różowo- czarne, czarne spodnie i beżowy trencz). Odpowiedz Link Zgłoś
vic_vic Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 21:33 a umiał ten kolor chociaż nazwać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 07.06.05, 21:35 Powiedział: "O bluzka dobrana do butów! Ale fajne!" Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 08.06.05, 09:08 czarna bluzka z rękawem 3/4 szare, proste wąskie spodnie w kant - jedyny zakup z Orsaya asymetryczna tunika/fartuszek bez rękawów z Cop.Copine - czarna z czerwonym obramowaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pandoora Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 11:22 dźień od samego początku do **** :D wstałam za późno więc założyłam granatowe spodnie House, czaRne pumy speed cat-y, blzuzka z afrykańską dziewczyną (nabytek z lumpa, a jaki przydatny :D) na to czarny sweterek z dziurami na rękawach :], jakaś szaro-niewiadomo jaka kurtka i beżowa torba americanos :D a wszystko tak niedopasowane, że szok :D co tam...:] pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.astral.lodz.pl 08.06.05, 12:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.astral.lodz.pl 08.06.05, 12:12 a ja na aerobiku biale spodnie, szara koszulka, biale butki, biale skarpetki /DKNY, reebok/ Odpowiedz Link Zgłoś
troll16 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 08.06.05, 19:51 - ciemno szare spodnie w kancik z h&m - jasnoszara bluzeczka w małe kwiatki (rekaw 3/4) z quiosque - czarna, krótka kurtka z h&m - czarne butki z ryłko Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy goracy zar sie z nieba leje, wiec 08.06.05, 20:32 1) suknia z bezowo-naturalno-lnianego lnu, prawie po kostki, rekaw prawie do lokcia, kolnierz jak zredukowany Slowackiego, rozpinana od gory do dolu na guziki w stylu sprano-poobijanym, dopasowana mniej wiecej do kolan po czym rozszerzona od kolan do dolu w formie trabki 2) bezowe klapki na grubej plaskiej podeszwie, wierzch z miliona drobnych rzemyczkow 3) mini-naszyjniczek i bransoletka koral w srebrze w stylu "pamiatka z Arizony" 4) szminka zlota Kiehl's, cienie, kredka do powiek i tusz do rzes jasny braz Stockholm Face, bloker Shiseido SPF55 5) perfumy Goldleaf (Thymes Unlimited) po wyjsciu z budynku na lancz zalowalam tylko ze moja parasolka od slonca zostala w domu, na te spiekote bylaby jak znalazl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.saska.krakow.pl 08.06.05, 22:47 długa, szeroka, brązowa spódnica z reportera zapinany na zamek błyskawiczny brązowy sweter z kapturem - jak wyżej brązowe zamszowe trampki do szpica z camaieu beżowa góra od piżamy w postaci cienkiego topu na ramiączkach, w brążowe kwiaty i czarne napisy, nie wiem skąd [nie wygląda jak piżama w kazdym razie] czarna torba z ikei [nie mam innej na te wszystkie ksiązki, które ze sobą taszczę] Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 00:46 caly dzien spedzilam w domku spodnie dresowe tommy hilfiger, top mango, sweterk zapinany na jeden guzik konczacy sie pod biustem niki Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 00:48 ach i jeszcze cieple skarpety w paski Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 02:33 rano: 1) kostium kapielowy La Blanca by Rod Beattie (Tahiti Street, Greenwich, CT) 2) pomaranczowe klapki 3) biale pareo w zielone cetki i blekitne rybki 4) okulary przeciwsloneczne $5 od Murzyna na ulicznym straganie, swietnie znosza chlorowana wode 5) bloker Coppertone Sport, spf 48 po poludniu: 1) luzna suknia z bawelny w podluzne blekitne i pomaranczowe rozmazane pasy, z dekoltem w szpic 2) zlote sandaly, wiazane na kostce 3) krem Jurlique Calendula C + blocker White Shiseido spf 15, z wybielaczem skory 4) perfumy L'Arabie Serge Lutens (kropne recenzje na forum O Perfumach) teraz: 1) suknia domowa z bawelny w tonie zielono-brazowym, w jaskiniowcow polujacych na mamuty, worek na ramiaczkach 2) klapki Avitto, czerwony pasek czarna podeszwa, kiedys do wyjscia, zdegradowane do noszenia po domu za kare bo mi raz obtarly wielki palec prawej stopy 3) ciagle ta serżelutensowa arabia mnie sie trzyma, mam nadzieje ze wywietrzeje do jutra bo z samego rana mam Bardzo Wazne I Eventualnie Korzystne Finansowo spotkanie z Bardzo Wazna Osoba z Ogromnie Waznej Finansowej Instytucji wiec nie chce aby ona ta osoba znaczy odebrala jakies mylace sygnaly spod znaku tysiaca i jednej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 03:15 grafitowe spodnie z cieniutkiej wełny o prostym kroju soczyście czerwona bluzka bez rękawów z dużym trójkątnym dekoltem zamszowe sznurowane buty sportowe pofalowane włosy do pasa w nieładzie kontrolowanym (czytaj związane gumką) perfumy Green Tea Elizabeth Arden Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 11:19 granatowe, sprane levisy biały, skórzany pasek czarny t-shirt h&m czarna marynara w tenis h&m białe conversy ciemne, cieniowane gucci ("telewizory") czarna torba h&m Odpowiedz Link Zgłoś
justys_55 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 16:35 Spodnie khaki, bluzka bialo zuielona na 3/4 do tego baily pasek, biale polbuty, biala torebka Odpowiedz Link Zgłoś
mausi5 Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 20:39 Dzinsowa wytarta minispodniczka h&m szary t-shirt z okraglym dekoltem i malym napisem z rozowych cekinow mango duza torba w kolorze brudnego rozu more&more bialo rozowe japonki duze okulary przeciwsloneczne Coco mademoiselle chanel Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 20:44 t-shirt luźny,bojówki house czarne przerabiane z męskich,bagiety czarne,nowa torba zieluna. a fryzjerka mnie obcięła za krótko i wyglądam jak członkini desantu na Normandię.:-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 22:13 > a fryzjerka mnie obcięła za krótko i wyglądam jak członkini desantu na > Normandię.:-(((((( a w Bristolu raz widziałam widokówki przedstawiające schemat desantu na Normandię. Kto to i komu wysyła z wakacji?????? Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 22:11 Koszulka bawelniana, bardzo blado rozowa, z krotkimi rekawkami i dekoltem w szpic Spoldnica dluga w kolorze wojskowej zieleni, stylizacja safari Naszyjnik z poprzywiazywanych na opak roznych kolorowych koralikow, guzikow i tudziez metalowej rybki (Monsoon) Dwie drewniane bansoletki Minimalistyczne jasnobezowe klapki na japonskim obcasie. Pachnaca dzis Icon Virgin Vie Na pyskaczu Urban Decay Lube in a Tube w odcieniu Miami Na oczkach Urban Decay Precious Metals w odcieniu Loaded (oliwkowy zielony) Na polikach roz Bourjois w odcieniu Cendre de Roses Brune (najlepszy roz na swiecie :-) Dzis byl piekny dzien, slonecznie i cieplo. Wieczorem siedzialam w ogrodzie i wdychalam morski zapach, ktory przynosil wiatr ze wschodu. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 20.06.05, 22:25 ciagle wygladam, dopiero 4 po poludniu... garniturek suknia-bezrekawnik + zakiet na 4 guziki, z czegos pomiedzy lnem i drewnem, slowo daje jak sie przyjrzec blizej widac literalnie cale drzazgi, nierowno tkany material w kolorze ogolnie bezowym ale co poniektore nici sa biale inne brazowe inne zlotawe inne szaro-czarne buty a la tenisowki, biala skora u gory sznurek na podeszwie, nawet maja takie mini sznurowadelka ze skuwkami, jakas baba czekajac na swiatlo skomentowala "o, gdzie takie mozna znalezc, moj ulubiony gatunek obuwia" pierscionek i naszyjnik firmy Ahmed, srebrna moneta oraz srebrna pieczec do korespondencji z arabska inskrypcja, tzn. kiedys to byla moneta i pieczec, obie wygrzebalam z ahmedowego pudla i dalam do przerobienia na ozdobstwa bloker white Shiseido spf15, zlota szminka, kredka i tusz do rzes brazowe Kiehl's, okulary bezramkowe czyli szkielka na drucikach do zakladania za uszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:16 jasne szerokie biodrówki Replay poszarpane lekko na tylku,bladorozowa koszulka na ramiaczkach esprit,japonki granatowe Cobian,wielka torba materiałowa kremowa Benetton.Włosy rozpuszczone,dwudniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 24.06.05, 20:24 Oliwkowe: sukienka i makijaż oczu, bordowe sandały, zegarek, torebka i błyszczyk. Opalenizna - bo ja juz po wakacjach, french na paznokciach, i rozjasnione słońcem włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaleo Re: JAK DZISIAJ WYGLĄDAŁYŚCIE??? 24.06.05, 21:55 Dzisiaj mialam na sobie: koszulke na ramiaczkach w kolorze malinowym, na to krociutki szary bawelniany sweterek z rekawami 3/4, zawiazany na supel pod biustem. Spodnie grafitowo-szare w ledwie-widoczna duza szara krate. Szerokie, z kantem i mankietem na dole a la Dietrich ;-) Na nogach zamszowe buty na platformie i bardzo wysokim klockowatym obcasie, z malutkim wycieciem na palce. Na szyi naszyjnik w ksztalcie serca z szaro-zielonkawego marmuru. Makijaz prawie nieistniejacy, bo lecialam do pracy na leb na szyje. Odpowiedz Link Zgłoś