Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PARISIENNE...szukam cie

IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 17:58
    przepraszam z gory te osoby ktore maja juz dosc watkow nt. parisienne.
    potwornie mnie zainteresowala jej osoba( wczoraj sie skaleczylam podczac
    zmywania naczyn, ba..)
    juz wyjasniam ...lubie czytac jej posty , straszliwie mnie interesuja...ale
    MUSZE wiedziec czy to tylko jakis ZART czy to to istnieje...
    szukam parisienne...mam pare tropow..
    ps..pytanie: chcialybyscie paryzanke " rozpracowac "?
    ps.jestem troszke znudzona..
    aha i wino mi troszke uderzylo dzis do glowy, wybaczcie...
    Obserwuj wątek
      • laparisienne Re: PARISIENNE...szukam cie 22.06.05, 18:08
        Czego sobie Pani zyczy?
        Pozdrowienia dla Kasztanow, sa bardzo fajni, nie wiem dlaczego ich nazywcie
        kasztanami. Austriacy to najprzywoitsi ludzie w Europie.
        • Gość: kailinakailna kasztany? IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:14
          parisienne , jestes chyby zartem...czekaj pobawie sie w szpiona ...
          • laparisienne Re: kasztany? 22.06.05, 18:16
            A co nie piszesz z Austrii???
            • Gość: kalinakalina pisze pisze IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:23
              i cie znajde...ale przyznaje jestes bardzo ciekawa..(twoje wypowiedzi)matka
              polka...polskie imie...nazwisko( chyba brzmi niemiecko?) w 2 bez zydzi mieszkaja
              • laparisienne Re: pisze pisze 22.06.05, 18:26
                Tezra
                • laparisienne Re: pisze pisze 22.06.05, 18:27
                  Nazywa sie teraz Doris Schm.....
                  • Gość: kalinakalina byla dorota? IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 18:34
                    poczekaj pare minutek..lece kupic kurki...przepraszam za 20 min zamykaja
                    sklep..wlasnie doris...to jest ta najdrozsza ginekolog we wiedniu calem..szalom
                    • Gość: asia powtarzam sie IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 19:19
                      umowmy sie ...nikomu sie to nie udala( jeszcze) moze cie skusze...
                      • laparisienne Re: powtarzam sie 22.06.05, 19:26
                        Ale teraz ja ide robic "dinner". Do re: zobaczenia. te kurki to swieze czy w
                        sloiku? Co do tych kurek przygotowalas. znalazlam tanie bilety do Wiednia z
                        pobytem w hotelu**** przez Donatello, moze sie skusze. Odseparuje sie na kilka
                        dni od mamy.
                        ktrory hotel mi polecasz, to taniej niz sam bilet przez Austrain Airlines

www.donatello.tm.fr/produit.jsp?idZone=3681&formule=4812
                        Odpisz prosze, ktory hotel?
      • Gość: asia znajdzmy wkoncu la parisienne do cholery IP: *.4.15.vie.surfer.at 22.06.05, 19:26
        tyle krzyku !!! o nic ..nie wiem...czy tak trudno sprawdzic czy ona jest ?
        • Gość: ula Re: znajdzmy wkoncu la parisienne do cholery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 23:35
          Powiedz swoją wersję.
      • Gość: Zielonooka Re: PARISIENNE...szukam cie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:04
        Jak kogokolwiek moze interesowac JEJ OSOBA??!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka