Gość: ?? IP: *.chello.pl 24.06.05, 14:50 ile kosztuja buty adidasa nike pumy na stadionie?chodzi mi buty sportowe adidasy:P dzieki:D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torba.sportowa Tyle wlasnie! IP: *.ipt.aol.com 24.06.05, 15:07 2, 3 zlote, jak trafisz. Rozowe lub fuksja po 4,90 zlotych, wczoraj widzialam. Ze skory 3,50 - 5,50 zlotych czasem nawet moze drozej, spekulanci towar chowaja pod workami, przeszukaj dobrze, a znajdziesz na pewno cos, a jak nie beda chcieli dac, to ich koniecznie postrasz kontrola celna. Ja, zawsze tak robie! Dziala! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Tyle wlasnie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:12 Gość portalu: torba.sportowa napisał(a): > 2, 3 zlote, jak trafisz. > Rozowe lub fuksja po 4,90 zlotych, wczoraj widzialam. > Ze skory 3,50 - 5,50 zlotych czasem nawet moze drozej, > spekulanci towar chowaja pod workami, przeszukaj dobrze, a znajdziesz na pewno > cos, > a jak nie beda chcieli dac, to ich koniecznie postrasz kontrola celna. > Ja, zawsze tak robie! > Dziala! Nie mogłaś napisać tego inaczej?Nie wszystkich stać tak jak prawdopodobnie ciebie na buty za 400zł.I to,że kogoś nie stać to nie jest powód do wyśmiewania się. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Tyle wlasnie! 24.06.05, 15:16 Na stadionie nie wiem, ale pewnie ceny są zbliżone do podróbek z allegro- na allegro pumy (wcale nie widać, że podróby- koleżanka kupiła)- 100-130 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Ile?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:24 A nie lepiej sobie kupić jakieś tańsze sportowe buty, np. diverse, house, hd, niż podróby znanych marek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torba.sportowa Re: Ile?? IP: *.ipt.aol.com 24.06.05, 15:26 Wlasnie to milam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
pudoszka Re: Ile?? 24.06.05, 17:06 Gość portalu: torba.sportowa napisał(a): > Wlasnie to milam na mysli. Gratuluję umiejętności przekazywania swoich myśli za pomocą słowa pisanego <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ile?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:31 W moim przypadku buty Nike są po prostu rozreklamowaną marką i znanym znaczkiem a nie dobrym jakościowo prosuktem-pzrekonałam się o tym jak po zakupie w firmowym sklepie rozpruły mi się po bokach i nie wiem od czego-zrobiła się dziura.Dla porównania zobaczyłam w jakim stanie (po kilku miesiącach)są buty (oryginalne)mojej koleżanki-kupiłyśmy identyczne.Jej też były całe podziurowione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ile?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:31 produktem* pzrepraszam,za literówki wszelakie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Ile?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:42 Torba sportowa wcale się nie naśmiewa.Jej wypowiedź dowodzi tylko że sama często bywa na stadionie skoro zna takie tajniki zakupow w tym miejscu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torba.sportowa Re: Ile?? IP: *.ipt.aol.com 24.06.05, 16:49 Masz racje, gratuluje inteligencji, podziw za intuicje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Ile?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 15:55 Jeśli ktoś uważa logo "nike" za bezwartościowe, to tym bardziej nie rozumiem po co mu podróby z takim znaczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::::P Re: Ile?? IP: *.chello.pl 24.06.05, 16:55 po to ze jak oryginalne kosztuja 400zł, a podroba 100zł to mozna je kupic la znaczka bo nie ma roznicy przeciez obydwie sie porwa :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Ile?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 17:57 Ale dlaczego ktoś chce mieć "bezwartościowy" (przynajmniej dla niego) znaczek na butach. Jeżeli ja uważam jakas markę za bezwartościową, obciachową itd. to nie chcę się z nią identyfikować, dlatego nie rozumiem takiego podejścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ile?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:03 Gość portalu: alex napisał(a): > Jeśli ktoś uważa logo "nike" za bezwartościowe, to tym bardziej nie rozumiem po > > co mu podróby z takim znaczkiem? Bo warte są tyle co podróbka ,tyle ,że kosztują o niebo drożej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Ile?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 18:04 Po prostu poznałam na własnej skórze że to czyste dno,a sama komercja i nie chcę ani podróbek,ani oryginałów. Odpowiedz Link Zgłoś