umaa 30.06.05, 15:16 nadal mieszkasz w babka tower? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:19 Nie.Przeprowadziłam się na Mokotów Plaza.Wiesz gdzie jest Bukowińska? Dlaczego pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:20 bo chce sobie tam mieszkanie wynajac i ciekawa jestem jak tam sie mieszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:23 Ja byłam bardzo zadowolona.Uważam że punkt jest świetny,mieszkania/apartamenty w wysokim standardzie,klatki schodowe w marmurze a więc przyjemnie się wchodzi/wychodzi.Należy liczyć się z wyższą ceną.Ale polecam p.s.życzę nieupierdliwych właścicieli Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:26 tak sie narazie zastanawiam... ogromnym niebezpieczenstwem jest bliskosc arkadii... Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:29 umaa napisała: > ogromnym niebezpieczenstwem jest bliskosc arkadii... Oj wiem coś na ten temat. To może być naprawdę ogromne niebezpieczeństwo. Ja mam pod nosem Wola Park ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:31 bede mieszkala prawdopodobnie sama wiec z nudow bedzie mnie tam ciagnelo Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:32 a jest tam gdzies fitness w okolicy bo jakos nie moge skojarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:24 Ooo Mokotów, powiedz jak mieszkanko, bo zamierzam kupić większe? Myślałam właśnie o Mokotowie ale i o Marinie... Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:27 no, marina fajna... tylko jak dla mnie to nie ta strona warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:32 Na Mokotowie też fajnie się mieszka.To jest to osiedle Pod Orłem.(osiedle-2 bloki pfff).Tylko że jeszcze wiercą i codzień rano mam koncert. Sądzę że od strony prestiżu oba miejsca są ok,może B.T bardziej popularna bo starsza. A na Mokotowie jakimś cudem mieszkania/apartamenty są tańsze niż na B.T Sądzę że cena pójdzie w gorę ale to kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen BabkaTower to projekt grupy JEMS Architekci 01.07.05, 01:33 a kto budował to nie wiem www.jems.pl/polska.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:36 Chyba się przejadę i obejrzę, muszę sie decydować... Tu gdzie teraz mieszkam jest super, ale mieszkanko trochę przymałe. Za to dojazd do centrum, krajobraz i sam budynek super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:32 "najlepsze", że te korki przy Arkadii są nawet w niedzielę. No ale druga strona medalu, to - ta że zawsze na bieżąco możesz być z nowinkami sklepowymi. Pod warunkiem że Ci to prędzej nie obrzydnie. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:34 tu masz racje ale bede miala bliziutko po dobre wina do melzynskiego oraz tak bardzo nie lubianej przez Was pani hupalo na obciecie grzywki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:36 A czemu Jagi nie lubią? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:37 to ICH sie pytaj, nie mnie... ja za nia przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:39 A czemu Jagi nie lubią? Ze względu na jacykowa i ten program "Musisz to mieć" czy coś takiego. No i ze względu na słynne grzywki i fryzurki (ni zgruchy ni z pieruchy) baby jagi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ptynaie do nadobnej IP: 195.117.255.* 30.06.05, 15:35 gdybym byla na miejscu NADOBNEJ tez bym skakala do gory ze szczescia - z tego co zauwazylam to bardzo zamozna osoba! niby pieniadze szczescia nie daja ale...ja nie jestesm bogata i o wsyztsko wlacze i ciułam i jakos nie mam ochoty skakc do gory jak nadobna! nie oznacza to ze jej zle zycze, jedynei moge troszke pozazdroscic jej ...szkoda ze ja nie mam tak łatwo ja ona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:37 W życiu za wszystko płacimy.Moje przyjemności też mają swoją cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:38 ALE CO CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ...AA..NIE JESTEM PEWNA,ALE WYDAJE MI SIĘ ŻE B.T WYBUDOWAŁO JW Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:44 sprawdzilam, jest to ECHO INVESTMENTS, popatrze co oni jeszcze wybudowali w naszej pieknej stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: ptynaie do nadobnej IP: 195.117.255.* 30.06.05, 15:45 hmmmm, pomagasz biednym czy jestes samolubem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:47 GDYBYM POWIEDZIALA ZE POMAGAM TO BYLABYM SWINIA W SWOIM MNIEMANIU.NIE WIEM.CZASEM MI SIE WYDAJE ZE POMAGAM,CZASEM GLUPIO SIE CZUJE ZE TEGO NIE ROBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:47 to kto buduje? Nie było problemów z wykonawcą i tak dalej...??? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 15:48 chyba j.w construction czy jak to tam sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:49 wlasnie sa.nie ma wody w basenie,droga jest nie skonczona,wiertary wyja non stop,wiem ze wlasciciele tych mieszkan maja problemy notarialne.No ale ja jestem osoba wynajmujaca wiec ostatnia kwestia niewiele mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:51 aaaa... no właśnie to chciałam się dowiedzieć, bo problemy chcialabym mieć za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 15:52 ach wiec to w zwiazku z przeprowadzka nie bylo Ci tyle czasu na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:55 Ogólne zawirowania losowe,przeprowadzka również.Ale bez przesady,nie zabrałam ze sobą wiele,bo się śpieszyłam(fakt że mój były facet przeleciał moją koleżankę którą zaprosiłam na weekend tak mnie rozjuszył że przeprowadzka nastąpiła w trybie EXPRESOWYM):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:58 oj, przykro mi bardzo. A ja myslałam (czytając wcześniejsze Twoje posty), że masz męża... Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 15:58 a to prostak! ostatnio rowniez wyprpwadzalam sie od faceta ale zostalam zatrzymana w windzie, skubaniec mial przeczucie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 16:02 prawie męża.tydzień wcześniej zamawialiśmy obrączki(takie prawdziwe już z myślą o dacie.Mieliśmy obrączki już wcześniej,ale to takie symboliczne) Nie ma o czym gadać. Cieszę się że to się stało teraz a nie za 3 miesiące kiedy byłabym młodą żoną. No i jeszcze jedno...W końcu nie słucham kwękania i jęczenia. I poznałam cudownego Angola:) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:02 Kawał drania. To ten, z którym kupowałaś obrączki? Hm, to naprawdę wiele się u ciebie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 16:05 Cześć Asia:) A wyobrax sobie że zostawiłam draniowi te małe dzieła sztuki co to kupowałam na Kole .Pamiętasz?(w ogóle odkąd mi pokazałaś tamto miejsce naznosiłam do domu pełno gratów:) ) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:11 Cześć! Pamiętam, pamiętam. No, to teraz masz motywację, żeby się obkupić w nowe graty ;) Cieszę się, że ci się spodobało. Odpowiedz Link Zgłoś
lunalovelight Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:03 nadobna - i dobrze, ze wyrwalas chwasta! [to a propos bylego, rzecz jasna]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 16:05 Teraz będę się chajtac z Anglikiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
krowa_w_kropki Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:18 No ba, jak mawia jedna moja znajoma. :) Odpowiedz Link Zgłoś
sara81 Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:23 o joasiu czyzbys zmienila sponsora?no tak,jak sie znudzil twoim tylkiem to trzeba za cos 1000 kosmetykow kupowac.nie ma bata. a teraz angol?fajno:)potem bedzie makaroniarz,portugal a moze murzynek bambo? oj dziewczyno,dziewczyno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 01.07.05, 08:30 "sara81 napisała: o joasiu czyzbys zmienila sponsora?no tak,jak sie znudzil twoim tylkiem to trzeba za cos 1000 kosmetykow kupowac.nie ma bata. a teraz angol?fajno:)potem bedzie makaroniarz,portugal a moze murzynek bambo? oj dziewczyno,dziewczyno." No ja rozumiem saro81, że ty udzielasz się charytatywnie i dajesz każdemu kto o to ładnie poprosi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: a na Bukowinskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:48 Nie komentuj cudzego życia PRYWATNEGO-brak taktu.Albo zazdrość?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: a na Bukowinskiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:39 Hmmm rozumiem że angol był koniecznością, wraz z narzeczonym odeszły przeceiz dochody z Ty sam z tego co pisałaś nie zarabiasz złamanego grosza. Ty nie jesteś osobą zamożną jako taką, Ty miewasz zamożnych sponsorów, narzeczonych czy jak zwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: i co w zwiazku z tym? IP: 157.25.9.* 01.07.05, 10:46 no właśnie i co w związku z tym??? bo nie rozumiem tych głupich dociekliwości. "Daj palec, a urwą ci całą rękę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: i co w zwiazku z tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:28 W związku z tym odpowiadania na pytania czy się pomaga innym jest absurdalne, nie pomaga się innym bo samemu nie ma się co dać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koko A skad ty masz takie kolezanki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:57 Nadobna z calym szacunkiem ale z kim Ty sie zadajesz??Co to za "kolezanka" co sobie tak do serca wziela zaproszenie ze od razu wskoczyla Twojemu facetowi do lozka??I tylko nie mow ze jej nic nie zrobilas;)no i jak mozesz to opisz szczegoly( ja bym takiej nie przepuscila;))Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: no i mamy kolejny watek plotkarski IP: 212.180.161.* 08.07.05, 19:44 Umma,Majka weekend wciąż aktualny? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: no i mamy kolejny watek plotkarski 08.07.05, 20:14 ten weekend mam "pracujacy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NADOBNA Re: no i mamy kolejny watek plotkarski IP: 212.180.161.* 08.07.05, 19:44 TEN PRZYSZŁY MAM NA MYŚLI:) Odpowiedz Link Zgłoś