Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ptynaie do nadobnej

30.06.05, 15:16
    nadal mieszkasz w babka tower?
    Obserwuj wątek
      • Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:19
        Nie.Przeprowadziłam się na Mokotów Plaza.Wiesz gdzie jest Bukowińska?
        Dlaczego pytasz?
        • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:20
          bo chce sobie tam mieszkanie wynajac i ciekawa jestem jak tam sie mieszka
          • Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:23
            Ja byłam bardzo zadowolona.Uważam że punkt jest świetny,mieszkania/apartamenty
            w wysokim standardzie,klatki schodowe w marmurze a więc przyjemnie się
            wchodzi/wychodzi.Należy liczyć się z wyższą ceną.Ale polecam
            p.s.życzę nieupierdliwych właścicieli
            • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:26
              tak sie narazie zastanawiam...

ogromnym niebezpieczenstwem jest bliskosc arkadii...
              • krowa_w_kropki Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:29
                umaa napisała:

> ogromnym niebezpieczenstwem jest bliskosc arkadii...

Oj wiem coś na ten temat. To może być naprawdę ogromne niebezpieczeństwo. Ja
                mam pod nosem Wola Park ;)
                • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:31
                  bede mieszkala prawdopodobnie sama wiec z nudow bedzie mnie tam ciagnelo
            • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:32
              a jest tam gdzies fitness w okolicy bo jakos nie moge skojarzyc
        • Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:24
          Ooo Mokotów, powiedz jak mieszkanko, bo zamierzam kupić większe? Myślałam
          właśnie o Mokotowie ale i o Marinie...
          • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:27
            no, marina fajna...

tylko jak dla mnie to nie ta strona warszawy
            • Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:32
              Na Mokotowie też fajnie się mieszka.To jest to osiedle Pod Orłem.(osiedle-2
              bloki pfff).Tylko że jeszcze wiercą i codzień rano mam koncert.
              Sądzę że od strony prestiżu oba miejsca są ok,może B.T bardziej popularna bo
              starsza.
              A na Mokotowie jakimś cudem mieszkania/apartamenty są tańsze niż na B.T
              Sądzę że cena pójdzie w gorę ale to kwestia czasu
              • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:32
                kto budowal babke tower?
                • pianazludzen BabkaTower to projekt grupy JEMS Architekci 01.07.05, 01:33
                  a kto budował to nie wiem

www.jems.pl/polska.html
              • Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:36
                Chyba się przejadę i obejrzę, muszę sie decydować... Tu gdzie teraz mieszkam
                jest super, ale mieszkanko trochę przymałe. Za to dojazd do centrum, krajobraz
                i sam budynek super...
      • Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:32
        "najlepsze", że te korki przy Arkadii są nawet w niedzielę. No ale druga strona
        medalu, to - ta że zawsze na bieżąco możesz być z nowinkami sklepowymi. Pod
        warunkiem że Ci to prędzej nie obrzydnie.
        • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:34
          tu masz racje

ale bede miala bliziutko po dobre wina do melzynskiego oraz tak bardzo nie
          lubianej przez Was pani hupalo na obciecie grzywki :)
          • Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:36
            A czemu Jagi nie lubią?
            • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:37
              to ICH sie pytaj, nie mnie...

ja za nia przepadam
            • Gość: Majka Re: ptynaie do nadobnej IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:39
              A czemu Jagi nie lubią?

Ze względu na jacykowa i ten program "Musisz to mieć" czy coś takiego. No i ze
              względu na słynne grzywki i fryzurki (ni zgruchy ni z pieruchy) baby jagi...
      • Gość: lola Re: ptynaie do nadobnej IP: 195.117.255.* 30.06.05, 15:35
        gdybym byla na miejscu NADOBNEJ tez bym skakala do gory ze szczescia - z tego
        co zauwazylam to bardzo zamozna osoba! niby pieniadze szczescia nie daja
        ale...ja nie jestesm bogata i o wsyztsko wlacze i ciułam i jakos nie mam ochoty
        skakc do gory jak nadobna! nie oznacza to ze jej zle zycze, jedynei moge
        troszke pozazdroscic jej ...szkoda ze ja nie mam tak łatwo ja ona
        • Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:37
          W życiu za wszystko płacimy.Moje przyjemności też mają swoją cenę.
          • Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:38
            ALE CO CHCIAŁAM POWIEDZIEĆ...AA..NIE JESTEM PEWNA,ALE WYDAJE MI SIĘ ŻE B.T
            WYBUDOWAŁO JW
            • umaa Re: ptynaie do nadobnej 30.06.05, 15:44
              sprawdzilam, jest to ECHO INVESTMENTS, popatrze co oni jeszcze wybudowali w
              naszej pieknej stolicy
          • Gość: lola Re: ptynaie do nadobnej IP: 195.117.255.* 30.06.05, 15:45
            hmmmm, pomagasz biednym czy jestes samolubem???
            • Gość: NADOBNA Re: ptynaie do nadobnej IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:47
              GDYBYM POWIEDZIALA ZE POMAGAM TO BYLABYM SWINIA W SWOIM MNIEMANIU.NIE
              WIEM.CZASEM MI SIE WYDAJE ZE POMAGAM,CZASEM GLUPIO SIE CZUJE ZE TEGO NIE ROBIE.
      • Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:47
        to kto buduje? Nie było problemów z wykonawcą i tak dalej...???
        • umaa Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 15:48
          chyba j.w construction czy jak to tam sie pisze
        • Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:49
          wlasnie sa.nie ma wody w basenie,droga jest nie skonczona,wiertary wyja non
          stop,wiem ze wlasciciele tych mieszkan maja problemy notarialne.No ale ja
          jestem osoba wynajmujaca wiec ostatnia kwestia niewiele mnie interesuje.
          • Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:51
            aaaa... no właśnie to chciałam się dowiedzieć, bo problemy chcialabym mieć za
            sobą.
          • umaa Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 15:52
            ach wiec to w zwiazku z przeprowadzka nie bylo Ci tyle czasu na forum...
            • Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 15:55
              Ogólne zawirowania losowe,przeprowadzka również.Ale bez przesady,nie zabrałam
              ze sobą wiele,bo się śpieszyłam(fakt że mój były facet przeleciał moją
              koleżankę którą zaprosiłam na weekend tak mnie rozjuszył że przeprowadzka
              nastąpiła w trybie EXPRESOWYM):)
              • Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 30.06.05, 15:58
                oj, przykro mi bardzo. A ja myslałam (czytając wcześniejsze Twoje posty), że
                masz męża...
              • umaa Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 15:58
                a to prostak!

ostatnio rowniez wyprpwadzalam sie od faceta ale zostalam zatrzymana w windzie,
                skubaniec mial przeczucie...
                • Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 16:02
                  prawie męża.tydzień wcześniej zamawialiśmy obrączki(takie prawdziwe już z myślą
                  o dacie.Mieliśmy obrączki już wcześniej,ale to takie symboliczne)
                  Nie ma o czym gadać.
                  Cieszę się że to się stało teraz a nie za 3 miesiące kiedy byłabym młodą żoną.
                  No i jeszcze jedno...W końcu nie słucham kwękania i jęczenia.
                  I poznałam cudownego Angola:)
                  • umaa Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:05
                    zycze powodzenia w nowym zwiazku
              • krowa_w_kropki Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:02
                Kawał drania.
                To ten, z którym kupowałaś obrączki? Hm, to naprawdę wiele się u ciebie
                zmieniło.
                • Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 16:05
                  Cześć Asia:)
                  A wyobrax sobie że zostawiłam draniowi te małe dzieła sztuki co to kupowałam na
                  Kole .Pamiętasz?(w ogóle odkąd mi pokazałaś tamto miejsce naznosiłam do domu
                  pełno gratów:) )
                  • krowa_w_kropki Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:11
                    Cześć!
                    Pamiętam, pamiętam. No, to teraz masz motywację, żeby się obkupić w nowe
                    graty ;)
                    Cieszę się, że ci się spodobało.
              • lunalovelight Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:03
                nadobna - i dobrze, ze wyrwalas chwasta! [to a propos bylego, rzecz jasna].
                • Gość: NADOBNA Re: a na Bukowinskiej? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 30.06.05, 16:05
                  Teraz będę się chajtac z Anglikiem:))
                  • nadobna7 Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:13
                    Krowo czy mi się spodobało?Baaa
                    • krowa_w_kropki Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:18
                      No ba, jak mawia jedna moja znajoma. :)
                    • sara81 Re: a na Bukowinskiej? 30.06.05, 16:23
                      o joasiu czyzbys zmienila sponsora?no tak,jak sie znudzil twoim tylkiem to
                      trzeba za cos 1000 kosmetykow kupowac.nie ma bata.
                      a teraz angol?fajno:)potem bedzie makaroniarz,portugal a moze murzynek bambo?
                      oj dziewczyno,dziewczyno.
                      • Gość: Majka Re: a na Bukowinskiej? IP: 157.25.9.* 01.07.05, 08:30
                        "sara81 napisała:
                        o joasiu czyzbys zmienila sponsora?no tak,jak sie znudzil twoim tylkiem to
                        trzeba za cos 1000 kosmetykow kupowac.nie ma bata.
                        a teraz angol?fajno:)potem bedzie makaroniarz,portugal a moze murzynek bambo?
                        oj dziewczyno,dziewczyno."

No ja rozumiem saro81, że ty udzielasz się charytatywnie i dajesz każdemu kto o
                        to ładnie poprosi...
                      • Gość: goldi Re: a na Bukowinskiej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 08:48
                        Nie komentuj cudzego życia PRYWATNEGO-brak taktu.Albo zazdrość?:)
                        • Gość: Ewa Re: a na Bukowinskiej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:39
                          Hmmm rozumiem że angol był koniecznością, wraz z narzeczonym odeszły przeceiz
                          dochody z Ty sam z tego co pisałaś nie zarabiasz złamanego grosza.

Ty nie jesteś osobą zamożną jako taką, Ty miewasz zamożnych sponsorów,
                          narzeczonych czy jak zwał.
                          • umaa i co w zwiazku z tym? 01.07.05, 10:43
                            • Gość: Majka Re: i co w zwiazku z tym? IP: 157.25.9.* 01.07.05, 10:46
                              no właśnie i co w związku z tym??? bo nie rozumiem tych głupich
                              dociekliwości. "Daj palec, a urwą ci całą rękę".
                              • Gość: Ewa Re: i co w zwiazku z tym? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:28
                                W związku z tym odpowiadania na pytania czy się pomaga innym jest absurdalne,
                                nie pomaga się innym bo samemu nie ma się co dać.

• Gość: Koko A skad ty masz takie kolezanki?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:57
        Nadobna z calym szacunkiem ale z kim Ty sie zadajesz??Co to za "kolezanka" co
        sobie tak do serca wziela zaproszenie ze od razu wskoczyla Twojemu facetowi do
        lozka??I tylko nie mow ze jej nic nie zrobilas;)no i jak mozesz to opisz
        szczegoly( ja bym takiej nie przepuscila;))Pozdrawiam!
      • umaa no i mamy kolejny watek plotkarski 01.07.05, 15:24
        • Gość: NADOBNA Re: no i mamy kolejny watek plotkarski IP: 212.180.161.* 08.07.05, 19:44
          Umma,Majka weekend wciąż aktualny?
          • umaa Re: no i mamy kolejny watek plotkarski 08.07.05, 20:14
            ten weekend mam "pracujacy"
        • Gość: NADOBNA Re: no i mamy kolejny watek plotkarski IP: 212.180.161.* 08.07.05, 19:44
          TEN PRZYSZŁY MAM NA MYŚLI:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka