Dodaj do ulubionych

Pomoc w interpretacji potrzebna

10.04.17, 15:57
Postawilam dwa proste pytania na moja relacje z liderem. Mialam z nim ostatnio spiecie a dokladniej mowiac to moja frustracja byla tak duza, ze zareagowalam furia na jego nieudolne proby pomocy. Potem mi sie go zal zrobilo i przeprosilam ale....

Pytanie 1. Jaka jest jego opinia o mnie?

8 denarow + krol denarow + as mieczy

Widzi, ze potrafie ciezko pracowac. Jestem rozsadna i odpowiednio podchodze do tematu, nie zniechecam sie i albo uwaza, ze jestem inteligentna albo potrafie byc cieta w slowach (byc moze jedno i drugie) i przywalic konkretem.

Jaki jest jego cel w stosunku do mnie

3 mieczy + 7 mieczy+ Sad

Niepokojace. Widze, ze chyba bedzie kombinowal, zeby mi oddac pieknym za nadobne. Osadzi tak, zeby poruszyc mnie do zywego i uzyje do tego niezbyt czystych metod? Czy jednak ten Sad na koncu bardziej by byl w kategorii wybaczenia. W sensie ze pierwotnie mial plany zemsty srogiej bo sie wkurzyl ale ostatecznie osadzi sprawiedliwie?
Obserwuj wątek
    • donbas Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 21:07
      3 M i 7M świadczą chyba tak jak napisałaś. Cel zranić nieczystymi metodami. Ale Sąd to nie sprawiedliwość. Sąd to inaczej wskrzeszenie, zmartwychwstanie- wszak to nie zwykły sąd ale ostateczny. I o tym często zapominamy mówiąc Sąd. Więc albo jego niecne zamiary rozmyją się po kościach albo jednak poczuje się po swoich działaniach " oczyszczony" czyli usatysfakcjonowany. Sąd to też sąd w sensie instytucji ( tak mi się często pokazuje np. sprawa jest w sądzie), więc sprawa z sądem na końcu tego rozkładu jest skomplikowana. Ja bym dociągnęła coś jeszcze do tego Sądu.
      • donbas Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 21:15
        Aaaa jeszcze mi się tak skojarzyło, że w sądzie to raczej sprawy się toczą dłużej niż krócej. Możesz sobie poczekać na odwet i nie będziesz się spodziewać. Te 3M i 7M to osobno nie fajne karty a co dopiero razem. Przykro mi to pisać ale ja bym na twoim miejscu uważała na tego typka tak na wszelki wypadek. Tym bardziej, że on Cię widzi po monetach w Asie Mieczy czyli pracowita, solidna ale cholera ( pardon).
        • rrozsypana80 Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 21:24
          No bo mi sie ulalo i nie potrafilam sie zdystansowac I zaatakowalam z dzika furia mowiac mu w oczy (cale szczescie ze tylko w cztery), ze dal ciala po calosci w to zamkniecie. Kurna mam taki charakter, ze moja furia to jak tornado niestety. Musialo go to zabolec.

Ale wiecie co moja furia dzis wzrosla jeszcze bardziej jak uslyszalam propozycje awansu. Stanowisko zastepcy lidera za (sic!!!!) 300 zl brutto wiecej... zenua
          • donbas Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 21:34
            Nie wiem czy gratulować że to aż 300 zł czy nie, że to tylko tyle.😆
            • rrozsypana80 Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 21:38
              Hmmm coz mozesz mi pogratulowac wink asertywnego powiedzenia im ze moga mnie w zadek cmoknac
              • donbas Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 21:50
                A co to za branża jeśli mogę zapytać?
                • rrozsypana80 Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 21:52
                  Ksiegowosc. Dokladniej mowiac korporacja swiadczaca uslugi ksiegowe innym firmom.
                  • lola1104 Re: Pomoc w interpretacji potrzebna 10.04.17, 23:25
                    sad ostateczny na koncu ukladu u mnie jak jak ja wroze to wychodzi na takie subtelne cuś ze nie bedziesz ostatecznie zadowolona z tej relacji

w sensie - zalezie ci za skore ostatecznie
                    rozczaruje cie
                    nie wiem jak to dziala ale tak karta tak u mnie wrozy
                    obym sie mylila

caluski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka