kalinakalina 06.07.05, 21:30 oj jak ja nie lubie stringow...czy jeszcze ktos nie nosi tegoczegos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muchospatatos poszukuje eleganckich barchanow 25.11.05, 21:37 Poszukuje eleganckich barchanow...maly rozmiar...m-ka... Nie wiem gdzie szukac...poradzicie mi??? dlaczego szukam...zaklad honorowy! jak masz namiary na producenta/dystrybutora/sklep pisz na muchospatatos@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:34 przyłączam się do głosu rozsądku.Też serdecznie nie znoszę.Mam ze 2 pary,kupilam tak na próbę,myślałam co się przyzwyczaję ale nici z tego.No i leżą w szufladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: STRINGI_ NIE! 06.07.05, 21:43 nawet njladniejsza dupa( mam na mysli ta czesc ciala) nie wyglada w tym ladnie, a juz tymbardziej europejskie plaskie dupy Odpowiedz Link Zgłoś
butik_hexe_batorego25_krakow Re: STRINGI_ NIE! 06.07.05, 21:44 taaak, europejska dupa najleplepiej wygląda w barchanach Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina prosze o moze jalis link barchanowy 06.07.05, 21:57 przysiagam nie znam tych majtow, mialam na mysli plaske dupy..zdarzaja sie tez piekne ale zadko wiec w majtkach wygladaja lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
frigg Re: prosze o moze jalis link barchanowy 07.07.05, 12:42 www.medievaldesign.com/camicie_e_braghe/braghe1200big.jpg www.skilletlicker.com/revwar/rw/smallclothes/diderotbreeches.jpg Mam jeszcze zdjęcie w albumie, mogę Ci przyłożyć do monitora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blanka Re: prosze o moze jalis link barchanowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:18 chcialam tylko zwrócić uwagę, że prezentowane tu majtasy to sredniowieczna bielizna ... męska, drogie panie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Średniowieczna?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:24 Za wyjątkiem kobiet podczas kilku "tych" dni nikt nie nosił wtedy żadnej bielizny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Średniowieczna?! IP: 81.15.176.* 09.07.05, 11:08 i tu się mylisz. mężczyźni nosili.przy nogawicach było to konieczne ponieważ nogawice były to nogawki nie zszyste ze sobą,przywiązywane sznurkami do górnej części odzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
charade barchany 06.07.05, 22:44 Ja także poproszę o link do barchanów. Jak żyję, nie widziałam czegoś takiego, a często jest tu wspominane, stąd moja ciekawość. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: barchany 06.07.05, 22:47 charade napisała: > Ja także poproszę o link do barchanów. linku niestety nie, ale sluze odnosnikiem literackim: wiec przepijmy naszej babci majtki w krate takie wielkie, barchanowe i wlochate Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: barchany 06.07.05, 22:49 Rozumiem, zatem barchany funkcjonują już wyłącznie jako relikt literacki. Czemu więc się tu na tym forum tylu ludzi nań powołuje ? ... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: barchany 06.07.05, 22:50 nie mam pojecia, ja o barchanach pisze tutaj pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: barchany 06.07.05, 22:53 Barchany są zawsze stawiane w opozycji do stringów, ot co. Uściślając, bardzo wiele osób twierdzi, że jeśli ktoś nie nosi stringów, to nosi barchany. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: barchany 06.07.05, 23:05 Barchany są zawsze stawiane w opozycji do stringów, ot co. Uściślając, bardzo > wiele osób twierdzi, że jeśli ktoś nie nosi stringów, to nosi barchany. > hmm, masz racje - istotnie na tym forum tematyka mody zadziwiajaco czesto ogranicza sie do majtek byc moze to jest jedyna czesc garderoby znana wiekszosci forumek z osobistego doswiadczenia - majtki w koncu nosi kazdy, a czy kazdy nosi np. futro? stad tyle watkow majtczanych, a ze jest to temat ograniczony, postawienie sprawy jako "stringi contra barchany" wprowadza nieco zycia do dyskusji zwlaszcza ze, jak slusznie zauwazylas, nikt wlasciwie nie wie co to sa barchany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: barchany IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 07.07.05, 15:42 > byc moze to jest jedyna czesc garderoby znana wiekszosci forumek z osobistego > doswiadczenia - majtki w koncu nosi kazdy, a czy kazdy nosi np. futro? Nie pisz głupot. Futrem chciałaś się pochwalić? Chyba nie ma czym za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: barchany 07.07.05, 20:15 Gość portalu: zuzaba napisał(a): > > byc moze to jest jedyna czesc garderoby znana wiekszosci forumek z osobis > tego > > doswiadczenia - majtki w koncu nosi kazdy, a czy kazdy nosi np. futro? > > > Nie pisz głupot. > Futrem chciałaś się pochwalić? > Chyba nie ma czym za bardzo. logika powala na podloge - jak napisze np. ze mamy pelnie ksiezyca to znaczy ze chce sie pochwalic ksiezycem, i to do tego w pelni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: barchany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 08:46 super, usmialam sie :-). pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof, Wawa żadna atrakcja! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 09.07.05, 11:02 wielu kobietom się wydaje, że jak wiecej pokażą, to są atrakcyjniejsze. ale to nie na tym polega. jest cienka granica miedzy tym, co ładne i seksowne, a tym, co wulgarne, zbyt bezpośrednie. stringi należą wg mnie do tej drugiej grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: żadna atrakcja! IP: *.kom / *.kom-net.pl 09.07.05, 11:38 Rety, wreszcie jakiś męski głos rozsądku! Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron A już myślałem, żem jedyny 09.07.05, 12:12 A już myślałem, że jestem jedynym facetem, co stringów nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yls Re: A już myślałem, żem jedyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:23 kerebron napisał: > A już myślałem, że jestem jedynym facetem, co stringów nie lubi. nie no co ty, ja zdecydowanie preferuje szorty, bokserki czy jak tam to zwa, najlepiej takie przeswitujace. No i niezła jest też "opcja zero" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: STRINGI_ NIE! 06.07.05, 22:01 moim skromnym zdaniem ladna pupa we wszystkim wyglada ladnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: String :) Ponoć wygodnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 08:17 Ja też nie noszę stringów .... ale z nieco innego powodu :) Słyszałem jednak, że są wygodniejsze ... jak jest naprawdę? A może koronka ?: www.koronka.pl?aff_id=524 Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: STRINGI_ NIE! 06.07.05, 22:28 wole iść bez majtkiem niż w stringach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: STRINGI_ NIE! IP: *.4web.pl 09.07.05, 12:30 se.la.vie napisała: > wole iść bez majtkiem niż w stringach Co to jest "bez majtek"??????:)))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: STRINGI_ NIE! IP: *.autocom.pl 06.07.05, 22:34 Ja nie noszę. Nie mam i nie kupię. To ohydne. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 jak ja nie lubie smerfów! 06.07.05, 22:35 tak mi się skojarzyło ;) a osobiście tez nie przepadam,podobno trzeba dobrać wygodne z cienkim paskiem ale mnie to nie kręci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoraida Obrzydliwe i niehigieniczne - bleeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:38 co jeśli taka pani w stringach musi nagle za większą potrzebą??? A nie ma warunków do umycia się (np. w pracy)???? Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Obrzydliwe i niehigieniczne - bleeeeeeeeeee 06.07.05, 22:39 korzysta z bidetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoraida Re: Obrzydliwe i niehigieniczne - bleeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:42 no przecież piszę, że nie może się umyć!!!!!!! co Ty myślisz, że wszyscy mają bidety w pracy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoraida Re: Obrzydliwe i niehigieniczne - bleeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:43 no zgoda, ostatecznie może skorzystać ze zlewu. Ale powiedzmy jest w podróży???? W sklepie????? Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: Obrzydliwe i niehigieniczne - bleeeeeeeeeee 08.07.05, 20:12 uzywa chusteczek do higieny intymnej np. Odpowiedz Link Zgłoś
umaa Re: Obrzydliwe i niehigieniczne - bleeeeeeeeeee 06.07.05, 22:45 mozna sie rowniez dokladnie wytrzec, nie mam ochoty kontynuowac tego zagadnienia zreszta na ten temat byl juz tutaj watek, cos z lisem czy jakos tak, poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:43 ja !never ever Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_ka stringi? tak! oto dlaczego: 06.07.05, 23:02 po pierwsze, mi wiekszosc gaci wciska sie miedzy posladki, wiec juz wole stringi, od razu miedzy posladkami i nie trzeba co pare krokow wyjmowac! :)) Po drugie, nie odznaczaja sie na spodniczkach i obcislych spodniach. Po trzecie: do niedawna tez nie lubilam stringow bo produkowali takie brzydkie, wysokie pod pepek. A teraz robia ladniutkie, takie stringi biodrowki, takie ze nawet z najnizszych jeansow nie wystaja! Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: stringi? tak! oto dlaczego: 06.07.05, 23:09 Stringi noszę i się z tego nie tłumaczę nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinka Re: stringi? tak! oto dlaczego: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 11:10 ooo ja sie z tym zgadzam!!nie zebym miala tyłek jak lokomotywa parowa ale sa sytuacje w ktorych faktycznie barchany wlaża miedzy posladki.poza tym sama je nosze tylko nie zakladam na imprezy....a tak na zupelnym marginsie jesli kupisz stringi dobrze dopasowane to po zalozeniu nie bedziesz czuc ze w ogole je masz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptyś A dlaczego nie na imprezy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 09:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fergie Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 23:14 nienawidze stringów: szalenie niewygodne, niehigieniczne i przy dłuższym noszeniu (kilka lat) powodują powstawanie hemoroidów. wolę bez.... Odpowiedz Link Zgłoś
zanzare Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 05:52 Również nie znoszę stringów, co nie znaczy, że noszę tzw.barchany. Noszę natomiast "figi" biodrówki, tangi itp, ale stringów nie. Owszem mam kilka par, ale to był raczej błąd - zakup tychże, taka fanaberia raczej, bo napewno nie są wygodne. dziwi mnie ta moda na ten rodzaj blielizny i na dodatek twierdzenie, że niezwykle pociągające jest to że stringi przy schylaniu się , kucaniu i id wystają spod ubrania, to przecież śmieszne i mało estetyczne, tak jak wyróżniający się bistonosz spod bluzki czy sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: STRINGI_ NIE! IP: *.dsl.irvnca.pacbell.net 07.07.05, 07:01 taaaaa.... a od masturbacji sie slepnie i rosna wosy na rekach... co za bzdury z tymi hemoroidami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefcia Re: STRINGI_ NIE! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.07.05, 07:59 A dzieci sie w kapuscie znajduje albo bocian przynosi hahahhaha. Kupcie sobie porzadne stringi dobrej firmy i nie bedziecie czuly ze wogle cos na tylku macie. Kupujecie byle co i byle jakie i sie puzniej zalicie ze niewygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: STRINGI_ NIE! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 08:40 ja tez nie nosiłam stringow ale teraz nosze. Te dobrych firm sa b.wygodne. Na lato polecam, bo zimą trochę w pupę zimno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gola dupa Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:48 po co w ogole nosicie gacie?????? bez jest wygodniej i nic ci sie nie wciska w tylek, a juz na pewno nic sie nie odznacza pod spodniami Odpowiedz Link Zgłoś
heidiblondi1 Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 23:24 zeby bylo gdzie wkladke przykleic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: STRINGI_ NIE! IP: *.4web.pl 09.07.05, 12:34 Za chwilę ktoś napisze, że jeżdzi na rowerze codziennie 50 km w stringach z podpaską string i jest mu wygodnie:PPPP A ja wtedy popukam się w głowę nogą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc:) Re: STRINGI_ NIE! IP: *.elblag.sdi.tpnet.pl 11.07.05, 01:42 a ja powiem na dodatek WKŁADKI-NIE, bielizna powinna chyba przepuszczac powietrze, żeby się dupa, za przeproszeniem nie pociła... wkładki to wynalazek jakichś speców od marketingu, ot co. zaraz ktoś napisze ze poca się tylko 'te gorszej jakosci', ja odpowiem ze nieprawda, super przewiewne wkladki tez nie dla mnie:) zaraz ktos powie, ze wkladki są po to zeby sie bielizna nie marnowała... ja zapytuję, czy bielizna jest dla mnie czy ja dla bielizny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fergie Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:20 to nie bzdury, zobaczysz za kilka lat...juz znam parę osób młodych ktore maja hemoroidy wlasnie przez noszenie stringów, to tak samo jak ciasne, wżynające sie w łydki podkolanówki powodują powstawanie żylaków Odpowiedz Link Zgłoś
xmila Re: STRINGI_ NIE! 09.07.05, 19:10 hemoroidy od stringów...a od obgryzania paznokci żaby w brzuchu się lęgną, golenie włosów powoduje, że futro gęste nam na nogach rośnie, a za szafami mieszkają krasnoludki!!! fergie!! kto Ci takich bzdur nagadał?? hemoroidy nie od ucisku stringów powstają, a od ucisku za przeproszeniem dupy na coś siedzenia, problemów z zapraciami czy w efekcie ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
evula Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 08:49 Oj Kotku! Skad ta awersja? Stringi to najlepsza rzecz na swiecie. Odkad kupila swoja pierwsza pare (a bylo to pare ladnych lat temu) tak nie nosze niczego innego. Wygoda i komfort na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaa Re: STRINGI_ NIE! IP: *.hist.uj.edu.pl 07.07.05, 10:55 na ,,specjalne" okazje ;-) nie są złe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.chello.pl 07.07.05, 11:15 Nie lubię,są potwornie niewygodne, piją w tyłek.Ale jak ktoś lubi to uczucie to niech sobie nosi.Wg mnie stringi wyglądaja dobrze na modelkach w reklamie. Barbachanów też nie noszę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:28 NIE NOSILAM NIE NOSZE i NIE MAM ZAMIARU. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisior Re: STRINGI_ NIE! IP: *.adsl.inetia.pl 07.07.05, 11:36 Jak widać wszystkie panie ochoczo podjęły wątek stringów. Wydawać by się mogło, że od kwestii noszenia bądź nienoszenia stringów zalezy przynależność do jakiejś "kasty społecznej". Jedne panie z obrzydzeniem otrząsają się na samą myśl o stringach i podejrzliwie patrzą na noszące je koleżanki. Inne natomiast z równie wielkim obrzydzeniem myślą o przysłowiowych już, barchanowych majtkach z epoki prababć i z niedowierzaniem patrzą na koleżanki w klasycznej bieliźnie podczas trzydziestostopniowych upałów. Szkoda tylko, ze mało jest tutaj osób środka. Osobiście jestem za wersją dopasowana do temperatury i okazji. Prawda jest taka, ze w środku zimy czekając na przystanku nie bede marznąc w stringach (no chyba, że grzeje mnie idea, tzn mam przed soba rozgrzewający wieczór ;)), a przy letnich upałach nie mam zamiaru pocić się w bokserkach, czy choćby standardowych figach. Do łez rozbawiła mnie wypowiedź o mozliwości nabawienia się hemoroidów od noszenia stringów. Może jakies badania naukkowe potwierdzające tę opcję?? ;) Czego to ludzie nie wymyslą jak chca byc przekonujący...:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fergie Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 23:23 tak, badania naukowe to potwierdzają, czytalam u tym siedząc na poczekalni u dermatologa Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka9 Re: STRINGI_ NIE! 08.07.05, 11:18 ja chcialam tylko powiedziec ze osobiscie nie mam nic przeciwko stringom....ale w tylko jesli chodzi o kobiety..facet w stringacj to widowisko mowiac delikatnie nieestetyczne..ja rozumiem ze jest cieplo skoro jest lato to musi byc cieplo..ale panowie dbajcie o kobiety i nie narazajacie ich na takie widoki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 11:57 Niezly z ciebie profesorek...:) Odpowiedz Link Zgłoś
dies_lacrimarum Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 12:02 Ja lubię i noszę. Bardzo mi się nie podoba widok obcisłych spodni ze zwykłymi majtkami pod spodem. Przy stringach łatwiej jest zaprezentować ładna pupę :) Odpowiedz Link Zgłoś
butik_hexe_batorego25_krakow Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 12:16 Wg Słownika Języka Polskiego barchan I m IV, D. -u, Ms. ~nie; lm M. -y «tkanina bawełniana, lewostronnie drapana, używana na ciepłą bieliznę, szlafroki, sukienki dziecinne» Zdjęć niestety nie ma. ;) A wracając do stringów - nie wyobrazam sobie, żebym pod cienkie spodnie założyła majtki odcinające się na pośladkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:14 No, tylko gorzej, gdy takie ''wielki dupy'' w pelni przekonane, ze beda w stringach wygladac seksownie tez je zakladaja. A to juz porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
martika19873 Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 14:15 Czuje sie na tym forum jak jakies ufo bo nosze i lubie stringi...na pewno sa lepsze od zwyklych odznaczajacych sie pod obcislym ubraniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lenka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.chello.pl 07.07.05, 14:27 Ale co jest złego w odznaczających się lekko majtkach.To chyba jakaś obsesja. Przecież stanik też się odznacza na obcisłej bluzce i co mam go nie nosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary praktyk Wreszcie ktoś rozsądny. Lenka 4 President!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 10:36 Też nie rozumiem tej histerii. Po pierwsze, rzadko z tyłu są tylko dwa sznureczki, zwykle stringi mają minimalny trójkącik powyżej pośladków. I ten trójkącik też się odznacza. U dwu dziewczyn idących obok siebie w obcisłych ciuchach bez problemu można zobaczyć różnice we wzorze koronek, którymi wykończone są stringi jednej i drugiej. Ale to już nie przeszkadza? Po drugie: póki nie rozpowszechniły się stringi, nikt nie marudził z powodu tych ukośnych pasków na tyłku. Co więcej, zawsze były dostępne gacie obejmujące całe pośladki i nie dające żadnych znaków. I jakoś nie zauważyłem, żeby młode dziewczyny kiedykolwiek zabijały się za tymi "pełnymi" gaciami. Zawsze obowiązywała zasada: im mniej na tyłku, im wyżej odsłonięty - tym lepiej. Oczywiście nie mam nic ani przeciwko stringom samym w sobie ani przeciwko gołym tyłkom doskonale widocznym pod jasnymi spodniami. Ani - tym bardziej - przeciwko gołym tyłkom puszczonym dzięki stringom na luz i żyjącym własnym życiem pod sukienką czy spódnicą. Wręcz przeciwnie! Ale nie rozumiem tej drętwej ideologii, którą próbuje się do interesu dorabiać. Odkąd pamiętam, młode kobiety zawsze lubiły pokazywać światu, ile się tylko dało. Oczywiście jeśli można było przy tym udawać, że jest się "ubraną". No i git! Tak trzymaj! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:23 Nie stwierdzaj ''na pewno sa lepsze'' bo np. wedlug mnie nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 21:20 W pełni popieram zdanie Martiki.Widok majtów rozpychających się pod często subtelną tkaniną sukienki, spódniczki czy spodni, dzielących pupę na kilka części, jest baaaaardzo nieestetyczny. Moja żona też jest z krainy UFO i bardzo to sobie cenimy. Polecamy wszystkim paniom "nielubiącym" Odpowiedz Link Zgłoś
kerebron Re: STRINGI_ NIE! 09.07.05, 12:21 martika19873 napisała: > Czuje sie na tym forum jak jakies ufo bo nosze i lubie stringi...na pewno sa > lepsze od zwyklych odznaczajacych sie pod obcislym ubraniem... Jeśli krępuje cię, że bieliznę widać spod ubrania - nie noś bielizny w ogóle! To moge zaakceptować, ale stringi - nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA SŁUCHAJTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 12:26 jak komu moze podobac sie trojkat ze sznurkiem. Wchodzi do du... blleee ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
sekret_admin Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 15:35 a ja nie noszę innych niż stringi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzaba Re: STRINGI_ NIE! IP: *.softlab.gda.pl / *.softlab.gda.pl 07.07.05, 15:40 Też nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiaaa Re: STRINGI_ NIE! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 20:06 Kobitki! Gdzieś przeczytałam, że moda na stringi mija ! Zresztą mało co jest wiecznie modne ;). A tak serio: trudno nie mieć w szafie chociażby jednej pary stringów na jakieś specjalne wyjście, trudno też chodzić w nich cały czas ( szczególnie w zimie !!). Dla mnie najbardziej sexy są szorto-stringi albo po prostu szorty do połowy pośladków. Ładnie opinają pupę a i też na pewno mniej odznaczają się pod obcisłymi spodniami niż np. zwykłe figi :D Odpowiedz Link Zgłoś
lady.k Re: STRINGI_ NIE! 07.07.05, 20:21 to juz wiem, skąd sie biorą te kobitki w obcisłych spodniach i odznaczających się majtkach...zawsze mam z tego ubaw. Nie ma czegoś takiego jak moda na stringi,modny jest zawsze dobrze układający się na tyłku ciuch. Ja noszę tylko stringi i nic mi się w pupę nie wpija:P Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: STRINGI_ NIE! 08.07.05, 06:15 nosze stringi (pierwsze kupiłam jakies 12 lat temu). Jest mi w nich wygodnie,ale jak komuś nie - jego wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonooka Re: STRINGI_ NIE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 12:26 Ja nie mam w szafie ZADNEJ pary stringow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurelia Re: STRINGI_ NIE! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.07.05, 08:06 Ja bardzo lubie nosić stringi, zwłaszcza latem, choć długo musiałam sie do tego typu bielizny przyzwyczajać - wydawało mi się to niewygodne i niehigieniczne, na szczęście moje obawy się szybko rozwiały. O ile jeszcze akceptuję majtki o tradycyjnym kroju zimą czy podczas uprawiania sportu, to jednak nie wyobrażam sobie takich kartoflanych gatek odciskających się pod obcisłymi spodniami czy pod elegancką suknienką. To po prostu fatalnie wygląda, na to może sobie pozwolić moja mama (choć też dostała na 50 urodziny parę stringów i je czasem nosi!)ale nie młoda, elgancka kobieta. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleubaw! Re: STRINGI_ NIE! IP: *.ny325.east.verizon.net 08.07.05, 19:28 mloda,elegancka kobieta to powinna wiedziec,ze stringi nie maja nic wspolnego z elegancja;)sa juz od dobrych dwoch lat passe-moda na bielizne zmienia sie tak samo, jak na wszystkie inne rzeczy- zreszta i wczesniej raczej nie nalezaly do kategorii-eleganckie:). i mloda elegancka kobieta moze powinna wiedziec,ze mozna droga kupna nabyc znakomita bielizne przeznaczona specjalnie pod obcisle stroje-jej zaleta jest to,ze sie nie odznacza,przylega idealnie. co do reszty-niech sobie kazdy nosi,co lubi,a juz szczegolnie majtki-stringi modne i nie,czy inne wynalazki. ilosc ideologii wlozonej we wkladasnie gatek jest porazajaca:) a barchany to takie majty z cieplej,grubszej bawelny,zwykle w wersji z dluzsza nogawka,z jednej strony gladkie,z drugiej takie nieco zmierzwione.chyba sie juz takich nie produkuje,przynajmniej w polsce.bo w innych krajach-to i owszem,dopoki zyje ktokolwiek,kto chce cos nosic,to mozna to nabyc. niegdys barchanowe majty uzywane byly dosc powszechnie z racji tzw.trzymania ciepla.sadzac z powiesci przedwojennych dla dorastajacych dziewczat-byly utrapieniem nastoletnich panien. wtedy kontrastowano je z jedwabnymi gatkami obszytymi koronka,co bylo szczytem bieliznianego wyrafinowania.warto czasem zajrzec do starych zurnali mody.pozdrawiam z westchnieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurelia Re: STRINGI_ NIE! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 08.07.05, 08:09 Ja bardzo lubie nosić stringi, zwłaszcza latem, choć długo musiałam sie do tego typu bielizny przekonywać - wydawało mi się to niewygodne i niehigieniczne, na szczęście moje obawy się szybko rozwiały. O ile jeszcze akceptuję majtki o tradycyjnym kroju zimą czy podczas uprawiania sportu, to jednak nie wyobrażam sobie takich kartoflanych gatek odciskających się pod obcisłymi spodniami czy pod elegancką suknienką. To po prostu fatalnie wygląda, na to może sobie pozwolić moja mama (choć też dostała na 50 urodziny parę stringów i je czasem nosi!)ale nie młoda, elgancka kobieta. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaosie Re: STRINGI_ NIE! IP: 195.94.203.* 08.07.05, 11:18 Aurelia ma absolutna rację, cinkie białe bawełniane czy lniane spodnie bez stringów pod spodem na kobiecych posladkach wygladają dość kiepsko. Jestem normalnym facetem i zawsze zwracam na to uwagę. Duże majty wyglądają wtedy mało ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś