Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Punk/Hippie/Rasta

IP: *.pl / *.elektrosat.pl 09.07.05, 10:55
    Co sądzicie o tych trzech stylach "bycia sobą"?
    Obserwuj wątek
      • kochanica-francuza Re: Punk/Hippie/Rasta 09.07.05, 11:47
        Gość portalu: Lola napisał(a):

> Co sądzicie o tych trzech stylach "bycia sobą"?
        W wersji oryginalnej,czy przetworzonej przez komercyjny rynek?
        • Gość: pump_it_up Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.broker.com.pl 09.07.05, 11:59
          OK. Ja jestem punkohippierastamanka. Nie no, zartuje, jak najbardziej ok:) Sama
          kiedys chodzilam ubrana w stylu grubgehippie.
        • Gość: Lola Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.pl / *.elektrosat.pl 09.07.05, 13:42
          O obecną(i 15 lat wstecz) zbuntowaną młodzież
          • zettrzy Re: Punk/Hippie/Rasta 09.07.05, 15:38
            Gość portalu: Lola napisał(a):

> O obecną(i 15 lat wstecz) zbuntowaną młodzież

heh, a mnie sie zdawalo ze te style, tak popularne w latach 70, wyekspirowaly
            jakies 20 lat temu
      • Gość: temptationnn Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.osk.enformatic.pl 09.07.05, 13:37
        mam sentyment do stylu punk - do dzis mam bzika na punkcie trampek i lekko
        punkowych dodatkow. podobaja mi sie ubrania w stylu hippie, szczegolnie bluzki i
        bizuteria.
        • Gość: nadinka Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.bpl.vectranet.pl 09.07.05, 14:09
          rowniez mam sentyment do stylu punk =)
          glany jeszcze do dzis stoja w szafie
      • Gość: mycha Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.icpnet.pl 09.07.05, 14:15
        jesli kobieta ubiera sie w stylu hippie, niekiedy calkiem mi sie to podoba, choc
        niestety do mnie ten styl w ogole nie pasuje.
        jesli chodzi o mezczyzn, kazdy subkulturowy styl pozbawia mezczyzne
        atrakcyjnosci w moich oczach.
      • Gość: Mena Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:35
        RASTA - lubię.
        • Gość: agn Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.acn.waw.pl 09.07.05, 16:45
          podobaja mi sie dready, dzwony, glany i niektore pieszczochy
      • Gość: Klara Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.4web.pl 09.07.05, 16:50
        Zauwazyłam ostatnimi czasy na ulicach prawdziwe zatrzesienie ludzi z irokezami
        (nie kalsycznymi wysokimi, ale niższymi)oraz z innymi elementami punka. Chyba
        ten styl wraca:)
        • Gość: estimee Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 23:40
          jestem hippie. do tej pory to bylo fajne - wygladalam inaczej niz wszyscy na
          ulicy, wyroznialam sie wsrod rozowych panienek, a ostatnio wchodze sobie do
          Orsaya i co widze? cala nowa kolekcja orsejowa taka wlasnie w stylu HIPPIE .
          ceny jak cholera. i .... rozowe trendi panny kupujace totalnie im niepasujace
          spodnice czy bluzeczki :(
      • Gość: kum-nye Re: Punk/Hippie/Rasta IP: *.icpnet.pl 10.07.05, 00:08
        Korzystam z punkowych elementów czasami, również mam słabość do trampek i glanów...Chociaż myślę, że to można też podczepić pod grounge:) Czysty punkowy styl jest jednak nieco przerażający. Rasta jak najbardziej...Hippie już mi nie odpowiada.
      • mia77 Re: Punk/Hippie/Rasta 10.07.05, 08:36
        Fatalne, niekobiece, nie dla mnie. Floirtowalam z hipisowskim stylem jako
        nastolatka, ale to był związek krótki i burzliwy. Nie byliśmy dla siebie stworzeni.
        • meren_re69 Reggae 10.07.05, 09:52
          ja uwielbiam muzykę reggae co nie znaczy, że noszę dredy i zakładam mnóstwo
          brzęczących ozdóbek i ciuchy w kolorze reggae. Ubieram sie tak jak lubię. Nie
          należe do żadnej subkultury. Po prostu kocham reggae i tyle. Przy okazji -
          zapraszam wszystkich do Olesna na festiwal "nie zabijaj" - nie tylko reggae.
          P.S. closterkellera też uwielbiam a gotka nie jestem..
          pozdrawiam.
      • czarnushka Re: Punk/Hippie/Rasta 10.07.05, 21:44
        kazdy z wymienionych swiadczy o indywidualnosci... i dzieki temu, ze rozni sie
        od reszty, wnosi do swiata cos innego i kolorowego... osobiscie slucham punk
        rocka, popierdzielam jedynie w trampkach i glanach, ale nie uwazam sie za
        pankówe [przynajmniej nie wizulanie] poniewaz nie chce byc kolejna kopia
        przereklamowanej avril i innych tam pseldo "ostrych" dziewczynek... ja wole
        glany, siakies dziny [wielki pozitiv dla dzwonow!] no i cosik na gore...
        peszczochy, rzemyki, kolczyki... mile widziane:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka