Gość: nina3 IP: *.crowley.pl 05.08.05, 15:57 Czy ktoś zamawiał? Jaka jakość i rozmiarówka, ok? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jo-asiunka Re: Lupoline-bielizna IP: *.stacje.agora.pl 05.08.05, 16:46 JA kupowałam w sklepie tradycyjnym, jakość naprawdę spoko, a rozmiar kupiłam taki jak zwykle z innych firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aanita Re: Lupoline-bielizna IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.08.05, 22:06 A ja zamowiłam przez internet na ich stronie. Jakość bdb, ale rozmiarówka okazała się troszkę inna - majtki zamiast "M" muszę u nich brać "L", a i miski stanika jakieś inaczej się układające.... Proponuję kupować po wcześniejszym przymierzeniu live :-) Odpowiedz Link Zgłoś
vanillka Re: Lupoline-bielizna 06.08.05, 10:00 Ja również zdecydowanie polecam mierzenie bielizny 'live' - tak jak piszą dziewczyny - majtki trzeba zawsze prosić rozmiar większe, niż się naprawdę nosi. Generalnie jakość ok, ceny przystępne, ale z ta rozmiarówką to coś im nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: Lupoline-bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:25 'A ja nie mam problemu z rozmiarówką. kupuje 75 b i lupo i inne firmy. Natomiast jesli kupujecie przez net nie polecam kupowac z ich strony bodrogo. www.lingerino.com parę dni temu zamowilam u nich 2 komplety wlasnie z Lupo.Mają taniej nizfirmowy sklep lupo o 20 a nawet 30zł więcej.Co mnie przyznam dziwi bo sklep firmowy powinien moglby być konkurencyjny a nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: len Re: Lupoline-bielizna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 16:23 Ja zamówilam przez internet w ich sklepie i bylam bardzo rozczarowana. Kupilam 4 komplety bielizny i wszystkie okazaly sie nie do zaakceptowania. Zastrzezenia mam do jakosci, nawet nie do rozmiaru, bo ten w koncu trudno zdalnie ocenic. Zwlaszcza bielizna "koronkowa" mnie zaszokowala, bo koronka byla wykonana z tkaniny przypominajacej firanke, z takiej grubej, ordynarnej sztucznej siatki. Usztywnione biustonosze byly ladne, niestety tworzywo (pianka podobna do tej dla nurkow), z ktorego byly wykonane miseczki odparzalo mi biust, po kilku minutach pozostawania w biustonoszu mialam mokra calkowicie skore - nie byly wylozone zadna tkanina, ani bawelniana, ani zadna. Bardzo jestem niezadowolona z tych zakupow! Nie jest to jakas moja fanaberia, te opinie podzielily moje kolezanki, ktorym chcialam oddac nawet za darmo kupiona bielizne. Odradzam zakupy w Lupo, albo moze raczej polecam najpierw obejrzec i przymierzyc je w normalnym sklepie. Dodam jeszcze, ze nie mam jakichs niezwyklych wymagan wobec bielizny, zwykle biustonosze kupuje do 100 zl, odpowiada mi rowniez jakosc bielizny z popularnych sklepow odziezowych, typu Cubus, KaphAll, Zara, itp. i moje oczekiwania wobec bielizny z Lupo nie byly wygorowane i inne od tych, jakie mam wobec popularnej bielizny w granicach moich finansowych mozliwosci, czyli 40-100 zl. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina3 Re: Lupoline-bielizna IP: *.crowley.pl 08.08.05, 15:33 Dotarła do mnie bielizna ślubna, w kolorze ecru (komplet na stronie) i jestem super zadowlona, komplet bardzo delikatny, subtelny i rozmiar w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
silvanka Re: Lupoline-bielizna 08.08.05, 16:05 ja rowniez kupuje w lupo i jestem bardzo zadowolona nie mialam problemu z rozmiarowka( nosze 75 D) jak rowinez wykonanie mi odpowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś