Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lupoline-bielizna

IP: *.crowley.pl 05.08.05, 15:57
    Czy ktoś zamawiał? Jaka jakość i rozmiarówka, ok?
    Obserwuj wątek
      • Gość: jo-asiunka Re: Lupoline-bielizna IP: *.stacje.agora.pl 05.08.05, 16:46
        JA kupowałam w sklepie tradycyjnym, jakość naprawdę spoko, a rozmiar kupiłam
        taki jak zwykle z innych firm
        • Gość: aanita Re: Lupoline-bielizna IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 05.08.05, 22:06
          A ja zamowiłam przez internet na ich stronie.
          Jakość bdb, ale rozmiarówka okazała się troszkę inna - majtki zamiast "M" muszę
          u nich brać "L", a i miski stanika jakieś inaczej się układające.... Proponuję
          kupować po wcześniejszym przymierzeniu live :-)
      • vanillka Re: Lupoline-bielizna 06.08.05, 10:00
        Ja również zdecydowanie polecam mierzenie bielizny 'live' - tak jak piszą
        dziewczyny - majtki trzeba zawsze prosić rozmiar większe, niż się naprawdę
        nosi. Generalnie jakość ok, ceny przystępne, ale z ta rozmiarówką to coś im nie
        wyszło...
        • Gość: plum1000 Re: Lupoline-bielizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.05, 13:25
          'A ja nie mam problemu z rozmiarówką. kupuje 75 b i lupo i inne firmy.
          Natomiast jesli kupujecie przez net nie polecam kupowac z ich strony bodrogo.
          www.lingerino.com parę dni temu zamowilam u nich 2 komplety wlasnie z
          Lupo.Mają taniej nizfirmowy sklep lupo o 20 a nawet 30zł więcej.Co mnie
          przyznam dziwi bo sklep firmowy powinien moglby być konkurencyjny a nie jest.
      • Gość: len Re: Lupoline-bielizna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 16:23
        Ja zamówilam przez internet w ich sklepie i bylam bardzo rozczarowana. Kupilam
        4 komplety bielizny i wszystkie okazaly sie nie do zaakceptowania. Zastrzezenia
        mam do jakosci, nawet nie do rozmiaru, bo ten w koncu trudno zdalnie ocenic.
        Zwlaszcza bielizna "koronkowa" mnie zaszokowala, bo koronka byla wykonana z
        tkaniny przypominajacej firanke, z takiej grubej, ordynarnej sztucznej siatki.
        Usztywnione biustonosze byly ladne, niestety tworzywo (pianka podobna do tej
        dla nurkow), z ktorego byly wykonane miseczki odparzalo mi biust, po kilku
        minutach pozostawania w biustonoszu mialam mokra calkowicie skore - nie byly
        wylozone zadna tkanina, ani bawelniana, ani zadna.

Bardzo jestem niezadowolona z tych zakupow! Nie jest to jakas moja fanaberia,
        te opinie podzielily moje kolezanki, ktorym chcialam oddac nawet za darmo
        kupiona bielizne. Odradzam zakupy w Lupo, albo moze raczej polecam najpierw
        obejrzec i przymierzyc je w normalnym sklepie. Dodam jeszcze, ze nie mam
        jakichs niezwyklych wymagan wobec bielizny, zwykle biustonosze kupuje do 100
        zl, odpowiada mi rowniez jakosc bielizny z popularnych sklepow odziezowych,
        typu Cubus, KaphAll, Zara, itp. i moje oczekiwania wobec bielizny z Lupo nie
        byly wygorowane i inne od tych, jakie mam wobec popularnej bielizny w granicach
        moich finansowych mozliwosci, czyli 40-100 zl.

Pozdrawiam!
      • Gość: nina3 Re: Lupoline-bielizna IP: *.crowley.pl 08.08.05, 15:33
        Dotarła do mnie bielizna ślubna, w kolorze ecru (komplet na stronie) i jestem
        super zadowlona, komplet bardzo delikatny, subtelny i rozmiar w 10!
        • silvanka Re: Lupoline-bielizna 08.08.05, 16:05
          ja rowniez kupuje w lupo i jestem bardzo zadowolona nie mialam problemu z
          rozmiarowka( nosze 75 D) jak rowinez wykonanie mi odpowiada :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka