Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

woda evian

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 19:33
    Kto ja pije?? ja, bo pija ja ABSOLUTNIE wszyscy - od Paris Hilton [ w przerwach miedzy imprezami, na ktorych pochlania chardonnay] po drew barrymore. Chyba jedynie Madonna sie wylamuje - ona pija Kaballah water. ale, coz, nikt nie jest doskonaly...
    pozdrawiam z wroclawia - evian 5,50/1.5l
    aha, w wiedniu kosztuje 1,24/1.5l
    Obserwuj wątek
      • cassandrafr Re: woda evian 09.08.05, 19:35
        Pije codziennie, moim zd
      • kochanica-francuza Re: woda evian 09.08.05, 19:36
        Piłam. Przereklamowana. Zwykła, czysta woda. W Polsce jest wiele fajniejszych
        wód - mam na myśli wysokozmineralizowane.
        • Gość: breslauer Re: woda evian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 19:42
          kochanica-francuza napisała:

> Piłam. Przereklamowana. Zwykła, czysta woda. W Polsce jest wiele fajniejszych
          > wód - mam na myśli wysokozmineralizowane.

Nie nadaza... smutne:( ale moze nie wszystko stracone.
          Droga Kochanico! Coz z tego, ze lura!! zapytaj sie swojego kochanka-jesli rzeczywiscie jest francuzem-o takie francuskie przyslowie: "Podazaj za moda, lub opusc ten swiat!" I pij eviana...delektuj sie nieskazitelna czystoscia wprost z serca francuskich alp... poczuj sie jak Paris Hilton...
          • kochanica-francuza Re: woda evian 09.08.05, 19:48

> Nie nadaza... smutne:( ale moze nie wszystko stracone.
            > Droga Kochanico! Coz z tego, ze lura!! zapytaj sie swojego kochanka-jesli rzecz
            > ywiscie jest francuzem-o takie francuskie przyslowie: "Podazaj za moda, lub opu
            > sc ten swiat!" I pij eviana...delektuj sie nieskazitelna czystoscia wprost z s
            > erca francuskich alp... poczuj sie jak Paris Hilton...

A jak Paris Hilton pierdnie, to mam się czuć jak ona, kiedy pierdnę?

• zettrzy Re: woda evian 09.08.05, 19:55
        a ktoz by pil te brudy... do tego z Francji, niemodnej od lat
        pija sie wody z gejzerow lub lodowcow, powiedzmy alaskanska Eklutne, a dla
        szyku wloskie San Pellegrino
        evian nadaje sie wylacznie do uzytku zewnetrznego - u nas sprzedaje sie w
        pojemnikach ze sprejem, jako przenosny prysznic (w goracy dzien mozna takie cos
        wyjac z torebki i prysnac sie dla ochlody)
        ale zeby to pic, brrr....
        • cassandrafr Re: woda evian 09.08.05, 20:02
          Lepsza w sparyu jest woda Avène - z wlasciwosciami leczacymi skore.
          • zettrzy Re: woda evian 09.08.05, 20:08
            co to jest spary? bo napisalas "w sparyu"
            a woda Avene jest dostepna w marketach i innych sklepach z masowka
        • Gość: breslauer Re: woda evian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 20:08
          zettrzy napisała:

> a ktoz by pil te brudy... do tego z Francji, niemodnej od lat
          > pija sie wody z gejzerow lub lodowcow, powiedzmy alaskanska Eklutne, a dla
          > szyku wloskie San Pellegrino
          > evian nadaje sie wylacznie do uzytku zewnetrznego - u nas sprzedaje sie w
          > pojemnikach ze sprejem, jako przenosny prysznic (w goracy dzien mozna takie cos
          >
          > wyjac z torebki i prysnac sie dla ochlody)
          > ale zeby to pic, brrr....

No wiesz.. staralem sie dostosowac do poziomu polskich odbiorcow. Ale najwidoczniej nie docenilem - za co przepraszam.
          A ja gustuje w norweskiej Farris - do wlochow nie mam zaufania, a amerykanow nie lubie.
          • zettrzy Re: woda evian 09.08.05, 20:11
            > No wiesz.. staralem sie dostosowac do poziomu polskich odbiorcow.

hehe, polski odbiorca stara sie dostosowac do poziomu polskich odbiorcow... czy
            ty nie jestes jakis folksdojcz, bo we Wroclawiu tego ponoc sporo
            • Gość: breslauer Re: woda evian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 20:22
              zettrzy napisała:

> > No wiesz.. staralem sie dostosowac do poziomu polskich odbiorcow.
              >
              > hehe, polski odbiorca stara sie dostosowac do poziomu polskich odbiorcow...

no coz... ja w polsce bywam tylko czasem, miedzy zakupami w wiedniu, londynie, paryzu, berlinie, mediolanie...
              >
              > ty nie jestes jakis folksdojcz, bo we Wroclawiu tego ponoc sporo

Hoho, a skad te sluchy o Volksdeutschach we wroclawiu:D
              • zettrzy Re: woda evian 09.08.05, 21:03
                > Hoho, a skad te sluchy o Volksdeutschach we wroclawiu:D

o, widze ze nawet umiesz to napisac w gotyku
                • Gość: breslauer Re: woda evian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 21:24
                  zettrzy napisała:
                  >
                  > o, widze ze nawet umiesz to napisac w gotyku

hmm, w gotyku to za duzo powiedziane-niestety nie mam zdolnosci kaligraficznych:( chociaz pismo gotyckie jest bardzo ladne.
                  • zettrzy Re: woda evian 09.08.05, 21:37
                    "gotyk" to skrot myslowy
                    • Gość: breslauer Re: woda evian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.05, 21:50
                      Ohhh, przepraszam, nie zdolalem rozszyfrowac Twego skrotu... Jaki ja glupi, jaki beznadziejny...tak odstaje od Ciebie, ze az mi glupio - jeszcze raz - przepraszam;-(
                      • zettrzy Re: woda evian 09.08.05, 23:33
                        ach, nie kajaj sie az tak, bo jeszcze sie rozplaczesz i rozplyniesz we lzach
                        jak jakas woda typu Evian
                        • blava Re: woda evian 10.08.05, 13:49
                          Bardzo Was przepraszam, ale muszę się wtrącić. Jakiś czas temu doszły mnie
                          słuchy, że nazwę tej wody należy czytać wspak... I za takich uważa się ludzi,
                          którzy podniecają się markowymi mineralkami :-)
                          • Gość: vertigo78 Re: woda evian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:54
                            a ja po prostu kupilam sobie ja w sprayu i ochladzam sie nia w cieple dni i nie
                            tylko, i wcale sie nie podniecam. Po prostu kupowalam ja jak wszyscy do picia
                            (gdy bylam w Paryzu miesiac temu). Tam wcale nikt nie uwaza tego za snobizm, po
                            prostu normalka (i wcale nie jest droga)
          • aisha-medea Re: woda evian 10.08.05, 15:36
            czyzbysmy mieli kolejnego 'forumowego' szpanera, ktory zniza sie laskawie do
            naszego poziomu?
      • papryczka_ag Re: woda evian 10.08.05, 13:56
        Woda jak woda. Piję czasem.
        • aisha-medea Re: woda evian 10.08.05, 15:33
          pije jak jestem w Paryzu. Jakos najbardziej jej ufam, ale nie zachwyca smakiem.
          Jak znajde cos lepszego, to sie przestawie. No i nie wiedzialam, ze takze na
          wode moze byc 'moda'... ahh, czego to ludzie nie wymysla... i co? mam sie czuc
          dowartosciowana tym, ze P.Hilton ja pije? Na szczescie nie potrzebuje takiego
          dowartosciowywania.
      • Gość: przemkowa Re: woda evian IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 15:29
        A ja mam gdzieś wielkopańskie mody. Eviana kupuję tylko wtedy kiedy potrzebuję
        naprawdę mała butelkę, żeby mi się zmieściła do maleńkiej torebki, a kiedy się
        skończy, spokojnie uzupełniam naszym kochanym Żywcem, Nałęczowianką, lub Vitą.
        I co mi zrobisz?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka