szarzus 18.09.05, 09:59 witajcie, czy ktoś wie, gdzie można kupić ubrania Marca Jacobsa? widziałam niedawno propozycję płaszczyka i jestem nim zauroczona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
black_magic_women Re: MARC JACOBS 18.09.05, 12:40 w Polsce mozna kupic buty MJ,ale o ubraniach nie slyszalam,jesli juz to pewnie z jakiejs 2,czy 3 linii? Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: MARC JACOBS 19.09.05, 01:09 w tym butiku przy Bleecker i West 11th :))) masz doskonaly gust, przepiekne ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
china_girl Re: MARC JACOBS 03.12.05, 17:34 witam! jeżeli interesują ciebie rzeczy marca jacobsa pisz-e_lady@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hihihiii MARC JACOBS czy Marc by Marc Jacobs? 03.12.05, 19:02 Trzeba zwrocic uwage na to, ze istnieje Marc Jacobs, jak i Marc by Marc Jacobs. Mala roznica w nazwie, za to w cenach ogromna. przyklad: sweter "Marc Jacobs" to ok 2000 dolarow, sukienka - 3000. U "Marc by MJ"....odpada jedno zero. Podobnie ma sie z "Chloe" a "See by Chloe" ( w przypadku "See by..." mam watpliwosci co do wykonania). Przepraszam, ze tak ekonomicznie odbieram czar designerskich zakupow. Odpowiedz Link Zgłoś
china_girl Re: MARC JACOBS czy Marc by Marc Jacobs? 03.12.05, 19:15 witam! ja mam serię marca jacobsa..jeżeli jest Pani zainteresowana, mogę przesłać zdjęcia rzeczy autentycznych oraz katalogowych.... mail ma pani Odpowiedz Link Zgłoś
china_girl Re: MARC JACOBS czy Marc by Marc Jacobs? 03.12.05, 19:34 ups. mała pomyłka posaidane rzeczy są z linii MARC BY MARC JACOBS. JEŻELI CHODZI O JAKOŚĆ, SĄ GATUNKOWO BARDZO DOBRE...NIE OFEROWAŁABYM CZEGOŚ, CO BYM SAMA NIE WŁOŻYŁA Odpowiedz Link Zgłoś
szarzus Re: MARC JACOBS czy Marc by Marc Jacobs? 26.12.05, 16:46 witam, dopiero dziś zauważyłam Pani uprzejmą odpowiedź; nadal jestem zainteresowana, a to uściślenie marki nie jest dla mnie różnicą - chodzi mi o klimat, który lubię; jeżeli więc można, chętnie skorzystam z Pani oferty; moje namiary: jolacka@interia.pl pozdrawiam serdecznie - jola Odpowiedz Link Zgłoś
fioolka Re: MARC JACOBS czy Marc by Marc Jacobs? 26.12.05, 17:00 Z tego co wiem pani ta sprzedaje ubrania na Allegro wiec sprawdz poprostu oferte na aukcjach. Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: MARC JACOBS czy Marc by Marc Jacobs? 26.12.05, 18:57 Marc by Marc Jacobs hm... See like Dior hm... krótko mówiąc podróbki? Odpowiedz Link Zgłoś