tralalumpek 30.12.05, 22:38 tak sobie podczytujac te pytania co zalozyc na wyjscie sylwestrowe i widzac ze duzo osob sie w jeansach gdzies tam wybiera osmiele sie zapytac: nie mozecie tych swoich ferszalunkow raz w roku powiesic na gwozdziu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: jeansowy sylwester 30.12.05, 22:41 :-))))))))) nawet ja powiesze na gwoździu "bawiąc się" na wsi :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jeansowy sylwester 30.12.05, 22:45 masz racje... :) ja sie ciesze, ze bede mogla sie ubrac inaczej, zalozyc wieczorowa suknie, dlugie super kolczyki, umalowac sie mocniej :) a tez ide TYLKO na domówkę :) ale sylwester to sylwester... i powinno sie to jakos podkreslic strojem :) i ZABAWĄ ! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: jeansowy sylwester 30.12.05, 22:50 no właśnie. Mogłabym cały wieczór przesiedzieć w "domowych sztruksach", ale przyjdzie sołtys z żoną, więc jest pretekst. Zrobię sałatke, koreczki, upieke faworki (chrust jak kto woli) szampan już sie chłodzi, wino leżakuje :-) ubore sie odświetnie i miło spędze czas, szkoda tylko, że nie zatańczę, ale trudno :-( Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: jeansowy sylwester 30.12.05, 23:22 jestem dokładnie tego samego zdania, nawet w wieku 15 lat na domówki nie chodziłam w jeansach. Nieważne czy to wielki bal czy domówka.. ale powinnismy ubrac sie troszke ladniej niz do szkoly czy pracy. To ten jedyny dzien kiedy mozemy to zrobic. Ja w tym roku nie mam tefo problemu bo sie przebieramy i przebieram sie za tunezyjkę.. mam śliczny strój . Pozdrawiam i życze szampańskiej zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś