Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bielizna do zadań specjalnych

03.01.06, 20:19
    ach jakie piekne w sam raz dla mnie;0
    Obserwuj wątek
      • panilu Re: Bielizna 03.01.06, 21:39
        toć od 23,12.05 miała być moda na karmiącą matkę polkę ???????????
        • kochanica-francuza Re: Bielizna 09.07.06, 15:03
          ale śmieszne ;-)))
      • olaz37 Re: Bielizna do zadań specjalnych 08.02.06, 01:50
        super! tylko ze ja nie jestem plaska i potrzebuje miseczke D!
        Dziekuje producentom za uniemozliwienie kupienia odpowiedniego biustonsza;)

• daggy4 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 16:43

ja tez. victoria's secret i etam maja nasz rozmiar!
      • anelm Re: Bielizna do zadań specjalnych 11.02.06, 11:41
        Proszę, błagam zaprojektujcie BIUSTONOSZ na kogoś kto ma CYCKI a nie na płaskie
        deski. To straszne, że w XXIw nie ma rozmiarów 75 D, 75 E. Przecież ja nigdzie
        nie mogę kupić porządnego stanika!!!!!

Ang
        • black_magic_women Re: Bielizna do zadań specjalnych 11.02.06, 15:23
          Przegladalam sobie bielizne na Allegro i wiecie cowszyscy chyba mysla,ze jak
          masz D,czy wiecej to od razu-80,85 itd.a przeciez mozna miec chyba 80B i 70
          D?!ja ciesze sie z kazdego stanika 70 D jaki upoluje w dobrej cenie...
          ---------
          "Con mis dedos hago el fuego y con mi corazon te canto"
          www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=668026
        • daggy4 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 16:45
          ...tak jak wyzej...

te sa b.porzadne:

www.victoriassecret.com/
          www.etam.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/fr/-/EUR/V3Storefront-Start
      • i-z-a1 Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 12:41
        Bielizna jak z bajki... z wielką chęcią chciałabym mieć każdy model w swojej
        szufladzie!!! ach...
      • marlena_mania Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 13:23
        Ta bielizna jest naprawde piękna,ale dlaczego mogą z niej korzystać tylko panie
        z małym biustem??Ja mam duży biust i kupuje drogie staniki i przewaznie jest
        tylko jeden wzór:(:(dlaczego nie możecie zrobić takich samych staników i dla
        duzych piersi??
        • olimpia77 Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 17:23
          Piękna, ale dla desek, ble. Ja mam 70E a teraz , jako że jest moda na karmiące
          matki polki 70F. Takie rozmiary są na avocado.pl. Cholera, powinni mi dać
          zniżkę za reklamę. Ale w końcu przestałam wychodzić z płaczem ze sklepów z
          bielizną. Jeszcze poslka gaja ma duże miski dla szczupłych

Lidzia-dzidzia 12.06.2005: img349.imageshack.us/img349/3615/pict08651ba.jpg
          img318.imageshack.us/img318/4853/pict09226pt.jpg
          • olam6 Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 19:14
            no nie wiem czy ta bielizna jest dla kobiet z malym biustem.ja mam 70 A i sie
            nei widze w staniku bez push up'a wiec tez moge narzekac...
          • vertical2000 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 13:25
            olimpia77 napisała:
            Takie rozmiary są na avocado.pl.

Mam pytanko do olimpia77, też mam ciągły problem z małym obwodem i duuużym
            biustem, zainteresowałam się tym avocado.pl, ale tu się otiwerają strony jakieś
            agencji reklamowej, proszę....błagam o jakieś szczegóły o tym avocado!
            • 4-ever Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 18:22
              Witam,
              jest kilku polskich producentów, którzy produkują bardzo ładne modele
              biustonoszy w rozmiarach większych niż standard (do miseczki D).

Chętnie pomogę - www.bielizna.4-ever.pl

Ewentualne pytania - proszę o maila.

Pozdrawiam
            • kadoro1969 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 22:01
              Ja odpowiem na Twoje pytanie www.avocado.com.pl Taki jest prawidłowy adres.
              Bielizna jest świetna, bardzo dobra gatunkowo, elegancka, wiele fasonów i
              kolorów. Duża rozmiarówka.Tez wcześniej miałam problemy z kupnem fajnego
              biustonosza w moim, duzym rozmiarze. Ceny od 150-300zł
      • malalara Re: Bielizna do zadań specjalnych 17.02.06, 14:18
        haha a czy taka bielizna jest aby wygodna? heh napewno nie ale coz czego sie
        nie robi ezby bycc piekna
      • kaska792 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 18:42
        heh ta bielizna nie jest wogule pociągająca zaprojektujcie lepszą sexsowniejsz
        koronkowa biustonosz może być przezroczysty a zamiast majtek lub bokserek to
        stringi lub figi takie sa bardziej seksi i poiągające
        • sigrun Re: Bielizna do zadań specjalnych 21.02.06, 14:05
          No tak, seksowność ponad wszystko... ;-P A tak W OGÓLE przydałoby się więcej
          lektury.
      • adamwaruszewski Re: Bielizna 01.03.06, 16:08
        POLECAM WSZYSTKIM s5.bitefight.pl/c.php?uid=26895
      • satia2004 Forum - zapraszam 01.03.06, 19:30
        Dziewczyny z większym biustem zapraszam tu:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203
      • zewszad_i_znikad Re: Bielizna do zadań specjalnych 08.07.06, 13:31
        Ech, jak zwykle rady tylko dla posiadaczek kształtnych biustów... Sama mam
        biust na szczęście nie aż taki wielki, ale zdecydowanie zwisający... dzieci nie
        mam, tylko od 13. do 22. roku życia bezmyślnie nosiłam topy, a ogólnie jestem
        tęga. Usztywniany stanik rzadko jestem w stanie założyć, zwykle wszędzie mi z
        niego wyłazi... mam ten nieszczęsny biust takiego kształtu, że dół miseczki
        musi być dość głęboki (w każdym razie nie może tam być poduchy zamiast
        przestrzeni), za to od wewnętrznej strony miseczki mam pusto, po prostu nie
        mam "rowka", tylko odstęp. I w zasadzie mi to aż tak nie przeszkadza... nie
        uprawiam seksu i nie mam takiego zamiaru, a książka ani stok narciarski nie
        będzie komentować mojego biustu... ale chciałabym czasami założyć jakąś ładną
        bluzkę i trudno mi.
        Niemniej w Niemczech kupiłam coś absolutnie fantastycznego, niestety nie
        pamiętam firmy.Czarne lub beżowe, na pierwszy rzut oka jak przepaska na biust.
        Dziwnie wielkie - normalnie noszę 75C, nie było, ale nawet A wydawały się
        wielkie... założyłam 75B i leży bardzo dobrze. W całą "konstrukcję" wmontowane
        fiszbiny. Potrójne zapięcie (tak, nawet w takim niedużym rozmiarze). Podwójna
        taśma silikonowa. Skutek - nie uwierzyłabym, że to możliwe (bardotka spadłaby
        mi bardzo szybko), ale mogę nosić ten stanik nawet w ogóle bez ramiączek.
        A poza tym - jak metodą domową zmniejszyć biust? Jeżeli wiem, że jest na nim
        dużo tłuszczu, czy jest szansa, że od ćwiczeń zmaleje? Jak na mój gust jest po
        prostu za duży, mój ideał to nie więcej niż B (i "dolny" rozmiar ubrania 42
        zamiast obecnych 48).
      • ava40 Re: Bielizna 09.07.06, 10:57
        Śliczne biustonosze:
        bi.gazeta.pl/im/2/3095/z3095062G.jpg
        bi.gazeta.pl/im/9/3095/z3095059G.jpg
        bi.gazeta.pl/im/8/3095/z3095068G.jpg
        bi.gazeta.pl/im/1/3095/z3095251G.jpg
        • seveneleven Re: Bielizna 27.11.06, 15:18
          nie na przepraszam ale akurat same paskudy wybrałas, wnich cycki wygladaja jak w
          jakiejs tandetnej kolorowej reklamówce z bazaru. Tylko prostota może wydobyć
          naturalne piękno.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka