tuturutu5 03.01.06, 20:19 ach jakie piekne w sam raz dla mnie;0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panilu Re: Bielizna 03.01.06, 21:39 toć od 23,12.05 miała być moda na karmiącą matkę polkę ??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
olaz37 Re: Bielizna do zadań specjalnych 08.02.06, 01:50 super! tylko ze ja nie jestem plaska i potrzebuje miseczke D! Dziekuje producentom za uniemozliwienie kupienia odpowiedniego biustonsza;) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 16:43 ja tez. victoria's secret i etam maja nasz rozmiar! Odpowiedz Link Zgłoś
anelm Re: Bielizna do zadań specjalnych 11.02.06, 11:41 Proszę, błagam zaprojektujcie BIUSTONOSZ na kogoś kto ma CYCKI a nie na płaskie deski. To straszne, że w XXIw nie ma rozmiarów 75 D, 75 E. Przecież ja nigdzie nie mogę kupić porządnego stanika!!!!! Ang Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Bielizna do zadań specjalnych 11.02.06, 15:23 Przegladalam sobie bielizne na Allegro i wiecie cowszyscy chyba mysla,ze jak masz D,czy wiecej to od razu-80,85 itd.a przeciez mozna miec chyba 80B i 70 D?!ja ciesze sie z kazdego stanika 70 D jaki upoluje w dobrej cenie... --------- "Con mis dedos hago el fuego y con mi corazon te canto" www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=668026 Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 16:45 ...tak jak wyzej... te sa b.porzadne: www.victoriassecret.com/ www.etam.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/fr/-/EUR/V3Storefront-Start Odpowiedz Link Zgłoś
i-z-a1 Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 12:41 Bielizna jak z bajki... z wielką chęcią chciałabym mieć każdy model w swojej szufladzie!!! ach... Odpowiedz Link Zgłoś
marlena_mania Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 13:23 Ta bielizna jest naprawde piękna,ale dlaczego mogą z niej korzystać tylko panie z małym biustem??Ja mam duży biust i kupuje drogie staniki i przewaznie jest tylko jeden wzór:(:(dlaczego nie możecie zrobić takich samych staników i dla duzych piersi?? Odpowiedz Link Zgłoś
olimpia77 Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 17:23 Piękna, ale dla desek, ble. Ja mam 70E a teraz , jako że jest moda na karmiące matki polki 70F. Takie rozmiary są na avocado.pl. Cholera, powinni mi dać zniżkę za reklamę. Ale w końcu przestałam wychodzić z płaczem ze sklepów z bielizną. Jeszcze poslka gaja ma duże miski dla szczupłych Lidzia-dzidzia 12.06.2005: img349.imageshack.us/img349/3615/pict08651ba.jpg img318.imageshack.us/img318/4853/pict09226pt.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
olam6 Re: Bielizna do zadań specjalnych 13.02.06, 19:14 no nie wiem czy ta bielizna jest dla kobiet z malym biustem.ja mam 70 A i sie nei widze w staniku bez push up'a wiec tez moge narzekac... Odpowiedz Link Zgłoś
vertical2000 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 13:25 olimpia77 napisała: Takie rozmiary są na avocado.pl. Mam pytanko do olimpia77, też mam ciągły problem z małym obwodem i duuużym biustem, zainteresowałam się tym avocado.pl, ale tu się otiwerają strony jakieś agencji reklamowej, proszę....błagam o jakieś szczegóły o tym avocado! Odpowiedz Link Zgłoś
4-ever Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 18:22 Witam, jest kilku polskich producentów, którzy produkują bardzo ładne modele biustonoszy w rozmiarach większych niż standard (do miseczki D). Chętnie pomogę - www.bielizna.4-ever.pl Ewentualne pytania - proszę o maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kadoro1969 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 22:01 Ja odpowiem na Twoje pytanie www.avocado.com.pl Taki jest prawidłowy adres. Bielizna jest świetna, bardzo dobra gatunkowo, elegancka, wiele fasonów i kolorów. Duża rozmiarówka.Tez wcześniej miałam problemy z kupnem fajnego biustonosza w moim, duzym rozmiarze. Ceny od 150-300zł Odpowiedz Link Zgłoś
malalara Re: Bielizna do zadań specjalnych 17.02.06, 14:18 haha a czy taka bielizna jest aby wygodna? heh napewno nie ale coz czego sie nie robi ezby bycc piekna Odpowiedz Link Zgłoś
kaska792 Re: Bielizna do zadań specjalnych 20.02.06, 18:42 heh ta bielizna nie jest wogule pociągająca zaprojektujcie lepszą sexsowniejsz koronkowa biustonosz może być przezroczysty a zamiast majtek lub bokserek to stringi lub figi takie sa bardziej seksi i poiągające Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: Bielizna do zadań specjalnych 21.02.06, 14:05 No tak, seksowność ponad wszystko... ;-P A tak W OGÓLE przydałoby się więcej lektury. Odpowiedz Link Zgłoś
adamwaruszewski Re: Bielizna 01.03.06, 16:08 POLECAM WSZYSTKIM s5.bitefight.pl/c.php?uid=26895 Odpowiedz Link Zgłoś
satia2004 Forum - zapraszam 01.03.06, 19:30 Dziewczyny z większym biustem zapraszam tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=32203 Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Bielizna do zadań specjalnych 08.07.06, 13:31 Ech, jak zwykle rady tylko dla posiadaczek kształtnych biustów... Sama mam biust na szczęście nie aż taki wielki, ale zdecydowanie zwisający... dzieci nie mam, tylko od 13. do 22. roku życia bezmyślnie nosiłam topy, a ogólnie jestem tęga. Usztywniany stanik rzadko jestem w stanie założyć, zwykle wszędzie mi z niego wyłazi... mam ten nieszczęsny biust takiego kształtu, że dół miseczki musi być dość głęboki (w każdym razie nie może tam być poduchy zamiast przestrzeni), za to od wewnętrznej strony miseczki mam pusto, po prostu nie mam "rowka", tylko odstęp. I w zasadzie mi to aż tak nie przeszkadza... nie uprawiam seksu i nie mam takiego zamiaru, a książka ani stok narciarski nie będzie komentować mojego biustu... ale chciałabym czasami założyć jakąś ładną bluzkę i trudno mi. Niemniej w Niemczech kupiłam coś absolutnie fantastycznego, niestety nie pamiętam firmy.Czarne lub beżowe, na pierwszy rzut oka jak przepaska na biust. Dziwnie wielkie - normalnie noszę 75C, nie było, ale nawet A wydawały się wielkie... założyłam 75B i leży bardzo dobrze. W całą "konstrukcję" wmontowane fiszbiny. Potrójne zapięcie (tak, nawet w takim niedużym rozmiarze). Podwójna taśma silikonowa. Skutek - nie uwierzyłabym, że to możliwe (bardotka spadłaby mi bardzo szybko), ale mogę nosić ten stanik nawet w ogóle bez ramiączek. A poza tym - jak metodą domową zmniejszyć biust? Jeżeli wiem, że jest na nim dużo tłuszczu, czy jest szansa, że od ćwiczeń zmaleje? Jak na mój gust jest po prostu za duży, mój ideał to nie więcej niż B (i "dolny" rozmiar ubrania 42 zamiast obecnych 48). Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Bielizna 09.07.06, 10:57 Śliczne biustonosze: bi.gazeta.pl/im/2/3095/z3095062G.jpg bi.gazeta.pl/im/9/3095/z3095059G.jpg bi.gazeta.pl/im/8/3095/z3095068G.jpg bi.gazeta.pl/im/1/3095/z3095251G.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
seveneleven Re: Bielizna 27.11.06, 15:18 nie na przepraszam ale akurat same paskudy wybrałas, wnich cycki wygladaja jak w jakiejs tandetnej kolorowej reklamówce z bazaru. Tylko prostota może wydobyć naturalne piękno. Odpowiedz Link Zgłoś