pianazludzen 12.01.06, 17:14 www.marcjacobs.com/landing.html he??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cioccolato_bianco Re: co robi wilhelm sasnal u marca jacobsa??? 12.01.06, 17:15 naprawial piecyk gazowy?;) Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: co robi wilhelm sasnal u marca jacobsa??? 12.01.06, 17:16 kominiarz? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: co robi wilhelm sasnal u marca jacobsa??? 12.01.06, 17:17 :) lub wykonywał roboty hydrauliczne, biorąc domniemane predyspozycje Polaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_nicka Re: co robi wilhelm sasnal u marca jacobsa??? 12.01.06, 17:19 dokladnie. "ktostam" zapomnial (chyba sadzac po sobie samym) ze artysci-krajanie sa uznani za granicami Polski Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: co robi wilhelm sasnal u marca jacobsa??? 12.01.06, 17:20 Sasnal jest taki trendny i artystyczny ze akurat Jacobsowi pasuje. Kolekcjonuje go Saatchi co jest samo w sobie oznaka trendnosci wsrod mlodych artystow a co za tym idzie mlodych projektantow. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen wow! to ja mam... 12.01.06, 17:24 ... wydany lata temu w bardzo ograniczonym nakładzie "katalog" z wystawy sasnala - nazywał się bodajrze "zeszyt do rysowania"! Odpowiedz Link Zgłoś
edavenpo Re: wow! to ja mam... 12.01.06, 17:25 bedzie jak znalazl za pare lat ;-) www.saatchi-gallery.co.uk/artists/wilhelm_sasnal.htm Odpowiedz Link Zgłoś