przemkowa.b 05.02.06, 20:08 jak chcecie wiedzieć, kim jest maciekno i dlaczego tak bredzi to napiszcie:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calo Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 20:13 oj, bredzi rzeczywiscie strasznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 20:18 podobnie jak na swoich 20 pozostałych nickach...:))) styl ten jest tak charakterystyczny że już od razu go poznaję chociażby założył nie wiem ile loginów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 20:21 kto to ????? bo teksty ma jak metroseusualny goguś zapatrzony w fashion tv i onanizujący sie ogladajac modelki :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 20:23 jest to ta sama osoba, która wymyśliła przemkowaa.b:))) i kilkanaście innych moich podszywek:))) Ludzie, co za radość:))) jestem sławna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rupertgiles Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 20:25 Ja tam nie chcę. Po przeczytaniu dwóch postów tego indywiduum wrzuciłam toto do ignora razem z innym parysiankami, mateuszami i hiacyntami. Od razu się przyjemniej czyta forum. :) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 20:31 słusznie, bo tylko na ignora toto zasługuje:))) gorzej, że na skutek możliwości tworzenia niezliczonych kont na GW ja mam już 20 loginów tej samej osoby w ignorach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 20:34 o, mamy podobną liste ignorów:) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 21:52 ja nawet zakochana platonicznie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinakalina Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 21:55 nowy troll? napisz do jabbura moze cos poradzi p.s dzekujemy za laskowanie nas szarych forumowiczek podpisano: kalina-laska Odpowiedz Link Zgłoś
pump_it_up Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 22:07 ha ha ja myslalam, ze jab to dziewczyna dopoki nie zobaczylam wizytowki:D Odpowiedz Link Zgłoś
gaja102 Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 22:15 A przemkowa.bi to Ty czy nie,gdzieś spotkałam taki nick,posty były zupełnie normalne (chyba to było na Wnętrzach mieszkań) Odpowiedz Link Zgłoś
przemkowa.b Re: Kochane laski...:))) 05.02.06, 22:44 przemkowa.bi to NIE JESTEM JA. jeśli gdziekolwiek ktokolwiek ma wątpliwości, co do tego, czy ja to ja, patrzeć na: ortografię, interpunkcję, składnię, oraz sygnaturkę i wizytówkę:))) Jedynie ta wersja, z której własnie pisze, to wersja przeze mnie "autoryzowana", każda inna, z najmniejszym przesunięciem znaku czy litery - to już nie jestem ja. Już nie wspominając o takich rzeczach jak: ilość postów, wizytówka, sygnaturka... Przemkowa.bi to znane z Rękodzieła dziadostwo_stop, ma też inne nicki, między innymi ten o którym piszę wyżej. Więcej szczegółów na priva:))) Odpowiedz Link Zgłoś