beatrix01 06.03.06, 19:39 zauwazyliscie ze na Zachodzie sa bardzo popularne ??? u nas w ogole... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanureku Re: plecaki Eastpack 06.03.06, 19:46 tak zauwazylam. ale zauwazylam tez ze na zachodzie jest znacznie ciekawsze wzornictwo i wiekszy wybor modeli. Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: plecaki Eastpack 06.03.06, 23:05 ja bym powiedziala ze nawet za popularne;) ma ja prawie kazda Francuzka w wieku licealnym (obserwacja wlasna) Odpowiedz Link Zgłoś
nataliele Re: plecaki Eastpack 06.03.06, 23:31 i jeszcze kazda niemka (one jeszcze nosza te plecaki tak nisko spuszczone ,ni epodoba mi sie ) -- "Everytime I hear the music play You can see me dancin right away Rock steady rock so Rock steady rock me so 'Cause the music catch my soul and I just cant Stop no more:D" Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: plecaki Eastpack 07.03.06, 00:32 i jeszcze wszystkie ten sam fason, ten zwykly - jedna duza komora i druga mniejsza na dole, taka w sam raz na drugie sniadanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
goldioo Re: plecaki Eastpack 07.03.06, 07:53 W PL to alpinus rządzi - pryszczaty studencik w garniturze CZARNYM, przykrótkim, wyświecone buty na grubaśnej podeszwie i PLECAK-idziemy na egzamin. Odpowiedz Link Zgłoś
joinas Re: plecaki Eastpack 07.03.06, 17:39 Ja też miałam kiedyś eastpacka, jak chodziłam do liceum. W Niemczech kupiony :) I tak, ten najzwyklejszy model. :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix01 Re: plecaki Eastpack 07.03.06, 19:16 mnie sie podobaja te plecaki,niby takie zwykle, ale nikt sie ni wyroznia, wszyscy takie same ;) Odpowiedz Link Zgłoś