galja 23.03.06, 09:56 Szukam lnianych spodni.Czy sa juz w sprzedaży? Może połowe to bedzie śmieszyc ;-)Ale ja ich naprawde potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka.nad.zet czy są?? 23.03.06, 10:16 wczoraj weszłam do jednego tylko sklepu, a tam - cała kolekcja lniana!! no i wyszłam, bo mi się nie podobała :D w Białymstoku się działo, więc w większych miastach na pewno już lato na wieszakach Odpowiedz Link Zgłoś
hyacinth.bucket Re: Lniane spodnie 23.03.06, 12:19 Dlaczego ma smieszyc ? Len jest ladny tylko niesamowicie sie mnie i raczej trudny w noszeniu chociaz taki zmiety tez ma swoj urok zwlaszcza jak spodnie sa luzne . Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Lniane spodnie 23.03.06, 14:07 sa w h&m ale nie polecam tam kupowac lnianych ubran bo szybko kolory bledną i taka szmata sie robi Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: Lniane spodnie 23.03.06, 20:17 wlasnie o to chodzi, zeby byl zmiety skad w koncu wzial sie trend na gniecione tkaniny? Odpowiedz Link Zgłoś
shirl Re: Lniane spodnie 23.03.06, 14:10 Widziałam czarne lniane spodnie w Solarze:) Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Lniane spodnie 23.03.06, 14:35 Pewnie znajdziesz len w promodzie,widziałam też w Vero moda. Len ma to do siebie, że sie gniecie.Ale wiele zależy też od tego z czym jest połączony.Mam 2 żakiety lniane i jeden bardziej sie gniecie, a drugi zdecydowanie mniej.Ten, który jest połączony z Ramie bardziej sie gniecie. Ten, który ma w składzie 60% lnu i 40% wiskozy gniecie sie zdecydowanie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
inna_beti Re: tatuum n/t 24.03.06, 11:36 Fajne, klasyczne lniane spodnie widziałam w qiosque (nie ręczę za pisownię), dokładnie sa to spodnie firmy cotton club - beżowe, brązowe. Ostatnio pojawiły się tez szare, przypominające bojówki (z kieszonka na nogawce). Kosztują ok. 150 zł Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: tatuum n/t 24.03.06, 13:49 Mam 3 pary spodni lnianych z Slara i są świetne, nie blakna i stosunkowo niewiele się gniotą. Jedyna wada, to rozciąganie... Ale ma to swój urok. W tej kolekcji też chyba znajdziesz lniane spodnie, ale sprzedaja też z poprzednich. mam też 2 pary z Promodu, ale to badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdusia75 Re: Lniane spodnie 25.03.06, 07:21 3 lata temu kupiłam białe, lniane spodnie w Solarze i jestem do dziś dnia w nich zakochana. A tydzień temu też w Solarze kupiłam brązowe, drogie bo 219 PLN, ale się opłaca. Mam nadzieję, ze będą mitak służyły jak te białe! Odpowiedz Link Zgłoś
m0nam Re: Lniane spodnie 25.03.06, 16:23 Ja tez poleceam solara - mam z zeszłorocznej kolekcji białe, czarne i żółte i wszystkie sa świetne. Bez uwag. Z tatuum mam jedne - bardzo sie rozciagnęły, ale fason fajny z H&m - na mnie wszystkie lniane za krótkie z kappahla - jak na mnie fason zbyt kobiecy - za wysoki stan i w ogóle takie dośc powazne - chocoiaz szary len w prążek bardzo mi sie podobał, kiedy je kupowałam Z quiosque tez mam jedne, ale fason nie bardzo mi lezy -biodrówki - bardzo waskie i dopasowane na gorze a na dole bardzo szerokie wrecz dzwonowate. No i jakośc tego lnu taka sobie. Fajnie byłoby miec jakies w brązie, wiec moze zajrze do solara :-) Odpowiedz Link Zgłoś
perythia Re: Lniane spodnie 25.03.06, 16:45 Pełno tego w sklepach, ostatnio nabyłam śliczne białe w Zarze (coś koło 170 zł) i zielone w H&M (80 zł). Kocham len i już się nie mogę doczekać kiedy wskoczę we wszystkie moje lniane ciuszki, na wiosnę i lato to ok.70% mojej garderoby. Odpowiedz Link Zgłoś