hotally 10.05.06, 12:49 A ja relaksuję się w pałacu u mojej przyjaciółki pod Warszawą... wystawiłyśmy leżaki na taras i grzejemy się na słoneczku :) Żadne Szeszele!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochanica-francuza a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 13:20 odebrała :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 13:23 Boze widzisz i nie grzmisz! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 13:43 magdaksp napisała: > Boze widzisz i nie grzmisz! > A czemu miałby grzmieć? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 13:51 Nie martw się, ten komentarz był na stówę skierowany do mnie, bo madzia mnie nie lubi, bo uważam, że Polonia to podrzędny klub (ups! i jeszcze spadli do drugiej ligii:D) :))) Wracam na taras, pozniej poczytam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 14:02 hotally napisała: > Nie martw się, ten komentarz był na stówę skierowany do mnie, bo madzia mnie > nie lubi, bo uważam, że Polonia to podrzędny klub (ups! i jeszcze spadli do > drugiej ligii:D) Ale mnie też nie lubi za inne rzeczy. Ja dla odmiany mam wasze kluby w d... Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 16:59 kochanica-francuza napisała: > > > Ale mnie też nie lubi za inne rzeczy. > > Ja dla odmiany mam wasze kluby w d... aprzepraszam kochanica czy ja sie ciebie kiedys czepialam mam cie w d...:)dla odmiany.masz chyba manie przesladowczą skoro nagle wyskakujeszx ztakim tekstem. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 22:47 > aprzepraszam kochanica czy ja sie ciebie kiedys czepialam mam cie w d...:)dla o > dmiany.masz chyba manie przesladowczą skoro nagle wyskakujeszx ztakim tekstem. Matko Boska, ludzie, nie psychologizujcie przez neta! Gdzie tu znamiona manii? Niemniej fakt, odbiło mi (to pewnie wynik lektury beznadziejnej podróby Agathy Christie). Niniejszym serdecznie przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
lili75 Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 17:30 Kochanica, wszystko masz w d... wcale się nie dziwię, że się nie mieścisz w 42. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 17:36 lili75 napisała: > Kochanica, wszystko masz w d... O przepraszam, wcale nie wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_pk Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 19:54 bo ciebie nikt nie lubi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 16:57 hotally napisała: > Nie martw się, ten komentarz był na stówę skierowany do mnie, bo madzia mnie > nie lubi, bo uważam, że Polonia to podrzędny klub (ups! i jeszcze spadli do > drugiej ligii:D) > :))) > > Wracam na taras, pozniej poczytam ;] ups kochana pomylilas sie ja cie nie lubie bo ogólnie głupoty nie lubie no apozatym uwazam cie za taka hmmm jak to ująć -pilkarzy zmieniajacych klub i twierdzących ze oba kochają nazywa sie judaszami albo troszke gorzej.ito okreslenie bedzie adekwatne. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 17:53 Bo jesteś ograniczona, jak Ci, co twierdzą, że mają reprezentację gdzieś, bo nie grają piłkarze z ich klubu. Jakiś czas temu spotkałam się ze stwierdzeniem, że znajomy nie mógłby być na meczu i kibicować wspólnie z kimś, z kim za tydzień stałby po przeciwnych stronach na meczu ligowym. Dla mnie to ciemnota. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 11.05.06, 00:06 hotally napisała: > Bo jesteś ograniczona, jak Ci, co twierdzą, że mają reprezentację gdzieś, bo > nie grają piłkarze z ich klubu. Jakiś czas temu spotkałam się ze stwierdzeniem, > > że znajomy nie mógłby być na meczu i kibicować wspólnie z kimś, z kim za > tydzień stałby po przeciwnych stronach na meczu ligowym. > Dla mnie to ciemnota. ja kibicuje reprezentacji i nie mam problemow zsiedzeniem obok kibica legii czy zaglebia.jesli pilkarz gra dobrze to niewazne ze jest zlegii czy wisly ,ale znam wiele osob nie kibicujacych naszej reprezentacji wlasnie z powodow jakie wyminilas -- "bójcie sie chamy do drugiej ligi wracamy!" Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: a ja jestem bezetka i nam pałacyk komuna 10.05.06, 16:55 kochanica-francuza napisała: > magdaksp napisała: > > > Boze widzisz i nie grzmisz! > > > A czemu miałby grzmieć? w zwiazku zta zalewająca nas ze wszystkich stron głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: opalanie 10.05.06, 13:23 hotally napisała: > A ja relaksuję się w pałacu u mojej przyjaciółki pod Warszawą... w stolycy jest dżezi mieć pałacyk? w moim mieście pałacyki należą do cyganów, zgadnijcie jakie opinie przeważają o owych cudeńkach architektury ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana Re: opalanie 10.05.06, 13:26 zalezy co kto rozumie przez slowo palacyk Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza nie bardzo rozumiem 10.05.06, 13:44 komu się nie podoba pałacyk , ten jest pasztet? Każde sexy dziewczę jest zachwycone, że hotally opala się w pałacyku? Ja tam wolę na Riwierze. Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: opalanie 10.05.06, 13:26 Powiedz jakie to miasto bo ja kiedyś w trasie nad morze przez takie przejeżdzałam i mąż mówił,ze te pałacyki zamieszkują cyganie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: opalanie 10.05.06, 13:30 Poznań, "najładniejsze" pałacyki cygańskie znajdują się na osiedlu Warszawskim - nomen omen? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nycole Re: opalanie 10.05.06, 13:32 to nie był Poznań bo zapamiętałabym - kocham Musierowicz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: opalanie 10.05.06, 13:41 no tak, bo jak pałacyk jest Cyganów, to już jest be. Wiadomo, Cyganie nie ludzie. dzizas.... [nie jestem cyganka, nie zazdroszczę pałacyków] Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: opalanie 10.05.06, 13:46 co ty... gdyby te śliczniusie pałacyki budowali ludzie o imieniu Karol i nazywałayby się pałacykami karolowymi, nie cygańskimi też by mi się nie podobały. co ja poradzę, że akurat cyganie mają taki odpustowy gust, wisi mi kto to buduje. Odpowiedz Link Zgłoś
ema12345 Re: opalanie 10.05.06, 13:31 Rzeczywiście, "Żadne Szeszele!!" Są tylko Seszele! Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: haha 10.05.06, 13:37 to było pytanie czy dżezi jest posiadanie pałacu - jesteśmy na forum moda, na którym niezorientowane jednostki mogą się dowiedzieć co jest dżezi a co nie. ja nie wiem czy pałace są dżezi to się pytam grzecznie, a tu zaraz od pasztetów wyzywają. no to czuj się wyzywana od Szeszelistek. :D Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: haha 10.05.06, 13:39 Posiadanie pałacu zawsze jest dżezi. Od razu piszę- nie, pałac nie jest MÓJ, tylko moich przyjaciół :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 13:53 Oj, daj już spokój z tematyką garmażeryjną. Jeśli nieważne miejsce, to trza było mimochodem nie wspominać :) Jest zasadnicza różnica między formułką: "poszłam na zakupy", a "poszłam na zakupy do Cartiera", co nie? :) Pałac mam swój, 37-metrowy, i dobrze mi w nim, więc nikomu nie muszę zazdraszczać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 17:39 Ja nie sikam na słowo PAŁAC, a że napisałam i kogoś to podnieca, to sorry ;] Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 17:50 ee, no właśnie nikogo to nie podnieca za bardzo, o ile rozumiemy podniecenie jako pozytywny rodzaj ekscytacji, a nie wydymanie warg :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana dziewczyny wyluzujcie 10.05.06, 13:53 przestancie sie juz czepiac tego palacu, co za roznica czy hotally opala sie na trawie, na tarasie czy na plazy, opala sie i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek_solony Re: dziewczyny wyluzujcie 10.05.06, 13:57 Ależ to boskie przecież jest - "relaksuję się w pałacu"....:):):):) Buźka, Ally, jesteś moją idolka z FM! P.S. Ja poproszę zdjęcia pałacu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: dziewczyny wyluzujcie 10.05.06, 14:03 orzeszek_solony napisała: > Ależ to boskie przecież jest - "relaksuję się w pałacu"....:):):):) ... a potem idę na zakupy do cartiera...hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 13:55 smutne jest to co piszesz, bo piszesz bzdury. ja grzecznie pytałam o dżezowatość pałaca. pałac może dżezi i jest, chwalipięctwo nie. a swoją drogą, ludzie do neta z reguły wybierają foty na których najkorzystniej wyglądają. to misie wydaje, że powinnaś się siedem razy zastanowić przed nazwaniem kogoś pasztetem. ale to taka dygresja i EOT. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 17:45 i od razu też do kochanicy: Skąd ja mam wiedzieć jak wyglądacie i czy jesteście piekne, czy nie? Okreslenie "pasztety" nie odnosi się jedynie do wyglądu, szczególnie w necie. P.S. Nie muszę wybierać najładniejszych zdjęć, aby Wam jęzory zwisały, jestem normalną ładną dziewczyną i takie zdjęcia pokazuję, bez dodatkowego stylizowania, make upu, sraniu, "boże te zdjęcie będzie w necie":D:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 17:59 hotally napisała: > i od razu też do kochanicy: > > > Skąd ja mam wiedzieć jak wyglądacie i czy jesteście piekne, czy nie? > Okreslenie "pasztety" nie odnosi się jedynie do wyglądu, szczególnie w necie. Eeee, chyba jednak się odnosi? Możesz oczywiście nazywać kota żółwiem, ale na hasło "żółw" nikt nie pomyśli o kocie. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 18:06 Ale przecież nie wiem jak wygladacie. Kiedyś widziałam jakieś zdjecia, ale nie kojarze ich po nickach, bo nie obchodzi mnie to :) Ale jak ktoś siada na kogoś za to, że ktoś napisze, że "opalam się w pałacu" i od razu robi sie bydło, to sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 18:06 > Ale jak ktoś siada na kogoś za to, że ktoś napisze, że "opalam się w pałacu" To należy użyć innego określenia. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 18:10 siedzę na wsi i się opalam :D LEPIEJ? Kogoś mniej boli?:} Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 18:42 hotally napisała: > siedzę na wsi i się opalam :D > LEPIEJ? > > Kogoś mniej boli?:} nie o to szło. ;-))))))))))))))))))) Należy użyć innego określenia wobec kogoś, kogo podejrzewasz o zazdrość i zawiść. "Pasztet" to słowo odnoszące się do WYGLąDU i tak zostanie zrozumiane. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally opalanie 10.05.06, 18:57 A propos tematu.... mam już fajnie zaróżowioną skórę... Pierwsze opalanie od prawie roku (na solar nie chodzę, bo sie buzia starzeje i miałam kiedyś przykre spalenie:D) , szkoda, że nauka nie wchodzi tak łatwo :( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: opalanie 10.05.06, 19:27 hotally napisała: > A propos tematu.... mam już fajnie zaróżowioną skórę... Pierwsze opalanie od > prawie roku (na solar nie chodzę, bo sie buzia starzeje i miałam kiedyś przykre > > spalenie:D) , szkoda, że nauka nie wchodzi tak łatwo :( od słońca też się starzeje, nie myśl sobie Odpowiedz Link Zgłoś
conena Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 18:28 hotally napisała: > P.S. Nie muszę wybierać najładniejszych zdjęć, aby Wam jęzory zwisały, ehhh... a zresztą nazywaj mnie pasztetem tak długo jak tylko będziesz chciała. nie będę brać powaznie opinii osoby, która robi z włosami to co ty... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: nie bardzo rozumiem 10.05.06, 14:01 hotally napisała: > Widzisz, nie ważne jest miejsce, napisałam, że zaczęłam okres opalania :) > wspomniałam gdzie i komentarze od razu pojawiły się jedne, że pałac cyganów, > słowem jak zwykle........ zawiść, zazdrość :) Tak reagują pasztety ;] Rozumiem . PIękne dziewczyny nie bywają zawistne o dobra materialne? Odpowiedz Link Zgłoś
aisha.72 Re: opalanie 10.05.06, 17:29 Hotally, stajesz się drugą La.parisienne:) Ale nie dorastasz mistrzyni do pięt. W każdym swoim wątku albo zaznaczasz ile co kosztuje (zabiegi), w jakich sukienkach chodzisz (nie pamiętam marki sukienki, w której siedziałaś z kolegą w kawiarni), w wątku o zabiegach oczywiście mimochodem napisałaś, że na aerobik chodziłaś do Mariottu, teraz ten pałacyk... Wybacz, ale twoje starania przynoszą wręcz odwrotny skutek - jesteś żałosna:/ Nie myślisz chyba, że my wierzymy w twój wolny zawód i inne bajery Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: opalanie 10.05.06, 17:48 Ja jestem Ally, a nie laparisienne :) A jak inni piszą nazwy sklepów jak coś kupią, albo jakieś miejsca to też szpanują? Dla Ciebie coś jest luksusem, dla mnie to standard. I tak by się niektórzy pytali o ceny zabiegów, bo po ilości postów widać było, że temat interesuje, więc napisałam wcześniej. Mam się wstydzić? Nie mam czego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiku.san Re: opalanie 10.05.06, 18:03 Ale nie widzisz, że wszyscy Cię traktują z przymrużeniem oka:) Domyślam się, że chciałabyś być kiedyś kimś, komu wszyscy będą zazdrościć i kto będzie ikoną mody i urody (bardzo się sobie podobasz:), ale to nie tędy droga:) Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek_solony Re: opalanie 10.05.06, 17:40 Ally, co z tym zdjęciem pałacu? Będzie? Odpowiedz Link Zgłoś
hotally zdjęcia 10.05.06, 17:51 Nie mam za sobą aparatu, więc sama nie zrobię. Jak ktoś się doszuka na moim blogu, to jest jedno z tamtego roku... Ale znalazłam w necie: www.poczta-polska.pl/mw/index.html po lewej stronie wybierz miejscowość Drwalew, kliknij i masz pałac Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zdjęcia 10.05.06, 19:32 jak to jest to (takie ruinki konstrukcji obronnej) to to jest zamek! pałac to takie ustrojstwo mniej obronne, a bardziej szpanerskie tu przykład ;-) tinyurl.com/kk6gs Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza coś mi się gibło ;-) 10.05.06, 19:33 www.nectec.or.th/courseware/gerneral/versailles.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: coś mi się gibło ;-) 10.05.06, 20:12 Nie.... nie te ruiny. Ten biały pałacyk. Nie ma bezposredniego linka;/ Ale wpisz sobie w google w grafika "Drwalew" i tam Ci wyskoczą min zdjęcia pałacu pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: coś mi się gibło ;-) 10.05.06, 22:48 hotally napisała: > Nie.... nie te ruiny. Ten biały pałacyk. Nie ma bezposredniego linka;/ Ale > wpisz sobie w google w grafika "Drwalew" i tam Ci wyskoczą min zdjęcia pałacu > > pozdrawiam www.poczta-polska.pl/mw/_4_Drwalew_02.jpg ? Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: opalanie 10.05.06, 19:00 tez bym sie gdzies poopalala.. ech! :) ale mi to chyba solarium pozostaje... Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: opalanie 10.05.06, 19:03 a ja sie chyba jakis samoopalaczem znowu potraktuje, bo solarium sie boje a slonce mi raczej nie grozi;) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: opalanie 10.05.06, 19:30 samoopalaczy nie lubie :( zawsze mam kolor marchewki. a najgorzej z wew czescia dloni po takim smarowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: opalanie 10.05.06, 20:14 Ja miałam kiedys spalenie całkowite na solarium, więc unikam ;D byłam różowa jak prosiak w środku zimy.... do tego wacik, którym przykryłam sobie sutek odfrunął i przytrzasnełam go nogą i miałam białe koło na czerwonej łydce :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: opalanie 11.05.06, 00:09 aja sie wlasnie dzis opalalm na balkonie na 10tym pietrze wmoim bloku na ursynowie.inaszcescie nie jestem różowa tylko odrazu brązowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: opalanie 11.05.06, 00:15 masz racje, bo w koncu slonce jest wszedzie (no prawie) takie samo;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: opalanie 11.05.06, 12:52 Ja dziś kontynuuję ;] Wczoraj zrobiłam sobie lekki podkładzik i dziś też uczę się na taasie na leżaczku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man z czego egzam? i czy ty mozesz sie opalac w 11.05.06, 13:23 trakcie tych zabiegow????? Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: opalanie 11.05.06, 08:00 no ja też się samoopalaczem potraktuje, zdrowsze i szybsze :) Co do samoopalacza ja zawsze mieszam go z lekkim kremem, potem wycieram kolana, kostki i ręcę dokladnie , traktuje tak siebie przez kilka dni i żadnych plam nigdy nie miałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: opalanie 10.05.06, 19:28 nie lubie sie opalac, boli mnie od tego głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_333 Re: opalanie 10.05.06, 20:09 Ja się nie opalam.Jestem trupio blada okrąglutki rok. Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: opalanie 11.05.06, 08:27 ja nie jestem blada, bo moja skora szybko chwyta ładny brąz, ale moja opalenizna to raczej efekt uboczny:) powstajacy podczas spacerów, pływania w odkrytym basnie. Ale żeby leżeć pokotem i się opalać to nie. Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:18 ....co Hotally miała napisac? Że opala sie gdzie? Jakby opalała sie pod blokiem-napisalaby, ze pod blokiem i nikt by sie nie czepial, bo 90 % (??) spoleczenstwa mieszka w blokach. Jakby opalała sie na tarasie domku (willi) tez byloby zle, bo - jak wyzej pisalam - 90 % (??) spoleczenstwa mieszkajac w bloku - nie ma tarasu :DDD I byloby: taaaaaaaaaras, uhm, taaaaaaaaaaras to jest w rezydencji!! :) Jak miala nazwac pałacyk? Pałacyk to ani dom, ani willa, ani blok. Pałacyk to pałacyk. Faktycznie, mogła napisac: na wsi i "pałacyk" pominąć milczeniem. Wtedy byłaby wsiura i dla niektórych byłoby ok :)) I w sumie nie napisała, że w pałacu. Tylko w pałacyku, czyli małym, skromnym domku z filarami ;DDD [to oczywiscie zart, nie obrazajcie sie :)] Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:21 aaaa nie! Napisała pałac, nie pałacyk! Noooo...Hotally......trzeba było skromniej, pałacyk, a nie z pałacem wyjeżdzać! Może pałacor??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:26 no ale jak to: nam nie oddali palacyku, a szkole tam zrobili, to jak?? jednym oddaja a innym nie??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 11.05.06, 12:54 napisałam tak i tak..... teraz piszę, że nadal jestem na wsi w Drwalewie :) Uczę się do sesji :( Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_15 Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:34 hotally bez obrazy ale nie wiem kto Ci nagadał tych głupot że jestes ładna... Twoja "uroda" jest tak przecietna ze az mnie zatkało jak przeczytałam co tu piszesz o sobie... Te koszmarne włosy, bardzo delikatnie powiedziawszy nieciekawa twarz.. i jeszcze opaska udajaca korone i buldozek francuski ubrany w dzieciece ciuchy... ło matko ;] Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_15 Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:36 sorry nie chceiałam byc chamska... po prostu powiedziałam to co mysle. Uroda to rzecz wzgledna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:37 a gdzie ta fotka, bo ciekawa jestem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
naomi_15 Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:41 w sygnaturce hotally jest link do jej fotobloga. tam jest duzo fot. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:44 aha;) wielkie dzieki:D Odpowiedz Link Zgłoś
joaquina Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 10.05.06, 20:46 piesek jest fajny i tyle...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: hmmmm....tak sobie czytam i mysle, ze..... 11.05.06, 12:57 Jestem ładna, ładna się czuję i tak jestem odbierana przez osoby, które mnie otaczają :) Jak juz pisałam, przynajmniej nie cierpię na fałszywą skromność. Jak ktoś napisze, że jest ładny, to od razu burza gorsza niż z pałacem, a jak udaje, że mysli o sobie, ze jest brzydki to czeka aż reszta temu zaprzeczy "wcale nie jestes brzydka, jestes ładna" to dopiero hipokryzja :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sher-man przestancie proszę mylić urodę z byciem ładną 11.05.06, 13:20 Uroda to kwestia kanonow i rzecz niezmienna- są różne typy urody i można jedynie kogos do danej grupy podpinac. Uroda nie jest rzeczą gustu- ona jest i nalezy do jakiegos typu czy sie nam to podoba czy nie. Bycie ladna w przeciwienstwie do posiadania urody jest rzecza wzgledna. Ładne to co nam sie podoba. Jelsi ktos mysli ze jest ladny to ok. Byleby swojego myslenia innym nie narzucal i nie bylo ono podstawa jego zycia. Ja sie uwazam za ladna- bo wszystko mam na miejscu :) Jesli Ally sie za taka uwaza- ok- tylko skoro tak uwaza to nie trzeba tego wszystkim co rusz obwieszczac. bo po co? :) kazdy oczy ma i zdolnosc oceny rozwinieta. Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: przestancie proszę mylić urodę z byciem ładną 12.05.06, 12:39 Pieknie powiedziane :)) Ja piszę że uwazam się za ładną, po tym jak inni się rozpisują o mojej brzydocie i pustocie :) To chyba nie ładnie, prawda?:) Odpowiedz Link Zgłoś
modnisiaa Re: opalanie 12.05.06, 10:53 przeczytalam te wszystkie posty i doszlam do wniosku ze srednia wieku na tym forum to emocjonalnie 13-15 lat. jedno przerosniete dziecko- nadęta i arogancka panna przekonana o swojej urodzie, inteligencji, towarzyskim obyciu zadziera nocha, wymachuje wirtualnym plikiem forsy przed nosami i wymądrza się na forum, niezbyt delikatnie dając do zrozumienia reszcie ze przerasta ich o glowe conajmniej, a następnie zdziwiona jest ze wywoluje tym burze. inni zamiast zignorowac tego rodzaju posty i zwyczajnie olac, bo nic innego nie mozna zrobic, podsycaja ogien i zaczynaja wstawiac zarzuty jakies. to z koleii wywoluje zarzuty rzekomej zawisci. droga ally, jestem przekonana ze wiekszosc na tym forum ma glęboko gdzies ze ty się opalasz i to w palacu. zarzuty jakie slyszysz to szyderstwo na twoje wielkopanstwo, z reszta przerosniete bo siedzisz w palacu nie u siebie a u kogos, a wieczorem zapewne powracasz do bloku. sprawiasz wrazenie ze potrzebujesz bardzo się z kims podzielic zabiegami, cenami, palacami, ciuchami podobno od projektantow, uroda. brzmi to jak przechwalanie się, obliczone na pognębienie innych w celu podniesienia wlasnego morale. ludzie asertywni nie maja potrzeby nikomu wmawiac jacy to są swietni i opowiadac co to oni nie robią, kupują, gdzie to nie bywają itd. generalnie kochana-totalny brak klasy prezentujesz, i znajomosci ani zdjecia z dudkiem niestety tego nie nadrabiają... a komentatorom takich postow proponuję nie brac wszystkiego personalnie bardzo, arogancję nalezy tępic, to jest fakt, ale ignorowanie to najlepsza metoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: opalanie 12.05.06, 12:10 BRAWO! Coż za wspaniała analiza mojej osoby, a ja pytam, gdzie zachowałam się arogancko, zawsze jestem miła i nie ublizam nikomu komentując notki. Udowadniać nikomu niczego nie muszę, bo to INTERNET, a forum jest MODA.... Tak więc wszelkie tematy, które tu poruszam są z nim w jakiś sposób związane :) Nigdzie nie pisze, że jestem od kogoś LEPSZA, tylko, że jestem WSPANIAŁA :) wYSOKIE MNIEMANIE O SOBIE- JAK NAJBARDZIEJ. nIE MOJ PROBLEM, JESLI KOMUS TO PRZESZKADZA. Odpowiedz Link Zgłoś
modnisiaa Re: opalanie 12.05.06, 12:29 sluchaj, ja cie nic nie odbieram. skoro uwazasz ze jestes wspaniala to uwazaj. wysokie mniemanie o sobie? okej. miej. mowisz: a forum jest MODA.... Tak > więc wszelkie tematy, które tu poruszam są z nim w jakiś sposób związane' pytanie moje: w jaki sposob jest zwiazane z moda haslo: 'opalam sie na tarasie w palcu' ? pojdzmy dalej...piszesz: 'Udowadniać nikomu niczego nie muszę, Nigdzie nie pisze, że jestem od kogoś LEPSZA, tylko, że jestem WSPANIAŁA :) wYSOKIE MNIEMANIE O SOBIE- JAK NAJBARDZIEJ'. kolejne pytanie: skoro nic nie musisz nikomu udowadniac to czemu w kazdym twoim poscie czytam o tym ze jestes ladna, piekna, wszyscy sie toba zachwycaja, stac cie na wszystko, jestes szczupla, masz najomych z palacem, zdjecia z pilkarzami. co to wszystko ma wspolnego z moda? i po co to wypisujesz? jakbys napisala raz, ale nie. codziennie to samo, do znudzenia. szukasz potwierdzenia? wysokie mniemanie o sobie to owszem masz, ale poczucie wlasnej wartosci to juz niskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: opalanie 12.05.06, 12:37 1. "'opalam sie na tarasie > w palcu' ?" - BO zdrowa opalenizna jest modna :) 2. "poscie czytam o tym ze jestes ladna, piekna, wszyscy sie toba zachwycaja, stac > cie na wszystko, jestes szczupla, masz najomych z palacem, zdjecia z > pilkarzami. co to wszystko ma wspolnego z moda? i po co to wypisujesz? > jakbys napisala raz, ale nie. codziennie to samo, do znudzenia. szukasz > potwierdzenia? > wysokie mniemanie o sobie to owszem masz, ale poczucie wlasnej wartosci to juz > niskie.... " - dlaczego pisze, że jestem ładna blablabla? Pokaż, gdzie zaczęłam? Inni zaczynają wywody ni stąd ni z owąd, że jestem brzydka, głupia, pusta, bo wlezli na mojego bloga, to kontynuuję temat, że ja się za taką nie uważam :) Nie ja prowokuje, nie ja zaczynam, ale pozniej daję swoją "ripostę" :) - poczucia własnej wartości również mi nie brakuje :) pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
a.adriana a ja lubie hotally 12.05.06, 12:52 bo lubie optymistow i ludzi pewnych siebie. no dobra, moze hotally pisze o tym jaka jest wspaniala troche za czesto ;) ale nie wiem czemu w Polsce jest przyjete ze trzeba o sobie mowic zle, zauwazylam ze nawet jak ktos uslyszy komplement ze np. ladnie wyglada to najczesciej od razu zaprzecza, ze wcale nie. poza tym to wieczne narzekanie typu "jestem gruba itd" zeby ktos powiedzial "no co ty wcale nie jestes". tak wiec nie emocjonujcie sie tak bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: a ja lubie hotally 12.05.06, 12:57 Dokładnie :)) Jak ktoś mówi, że jestem jakaś tam fajna, to uśmiecham się i mówię "wiem" :)) czasami też dodaję, dziękuje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek_solony Re: a ja lubie hotally 12.05.06, 13:00 Popieram, Ally należy chronić, dmuchać i chuchać na nią, bo jest po prostu ZJAWISKOWA ( a ja jestem pasjonatką-obserwatorką wszelkich ciekawych zjawisk...). I jeśli Ally podtrzyma swoją decyzję o startowaniu w wyborach prezydenckich za trzy kadencje, to zagłosujemy na nią jak jeden mąż! Odpowiedz Link Zgłoś
hotally a propos 12.05.06, 13:15 mojej przyszłej prezydentury, to musze sobie jeszcze znalezc reprezentatywnego męża, aby nie było jak z Kaczyńskim ;]]]] Odpowiedz Link Zgłoś
modnisiaa Re: opalanie 12.05.06, 13:05 ja nie wiem kto zaczal z tematem dotyczacym twojej urody, moze ty a moze kto inny...jedno jest oczywiste dla mnie...jak dajesz swoje zdjecie to zawsze sie znajdzie jakis pajac ktory skomentuje tak czy siak...jak powiesz ze jestes ladna to zawsze sie znajdzie ktos kto powie ze brzydka, jak ty biale to ktos czarne...ty kot, ktos pies....mozesz dyskutowac codziennie od rana do zachodu slonca i nie przekonasz, bo wielu ludzi ma nature przerotnego wora. daj sobie spokoj z takimi dyskusjami, przynajmniej na forum moda. daj jakies zdjecia fajnych ciuchow, pomyslow na ciekawy wyglad, konstruktywne rady nt mody tym co zadaja pytania o modzie....to jest fajniejsze duzo do czytania na forum moda.... Odpowiedz Link Zgłoś
hotally Re: opalanie 12.05.06, 13:09 mądra odpowiedz :) porady nt ubran, linki etc też podaje ;] Odpowiedz Link Zgłoś
modnisiaa Re: opalanie 12.05.06, 13:45 no to bardzo fajnieze dajesz linki itd... a jak ci ktos wmawia cos na twoj temat to olewaj, bo to szkoda czasu zwyczajnie, a jak zaczynasz dyskutowac z takimi to niestety zalosnie zaczyna to wychodzic. masz racje ze wielu ludzi durne komentarze pisze czesto z zazdrosci...niech zazdroszcza, pusty smiech mnie ogarnia, bo niektorzy naprawde nie moga zdzierzyc ze komus sie costam uklada czy udalo czy ma...zalosne to...trzeba swoje robic i sie nie przejmowac...na forum, w sieci, za zaslonka w postaci komputera kazdego niedowartosciowanego kusi zeby leczyc swoje kompleksy, najczesciej przez pognebienie innego....co zrobic...taka natura ludzka...na szczescie nie dla wszystkich, to ze ktos posiada palac (piekna twarz czy cialo, dupe bez tluszczu i cellulitu, ciuchy od gucia czy cokolwiek innego) stanowi obraze majestatu wlasnego i nie atakuja w odwecie.......zdrowo jest miec troche dystansu do siebie i innych... Odpowiedz Link Zgłoś
orzeszek_solony Re: opalanie 12.05.06, 13:54 .......zdrowo > jest miec troche dystansu do siebie i innych... O,to,to,to właśnie! Ally, weź sobie te słowa do swego zlotego serduszka - na przyszłość jak znalazł. >pusty smiech mnie ogarnia Mnie też ,ale śmiech to przecież zdrowie. Więc pisz nam, Ally jak nawięcej, wnosisz ożywczy powiew radości na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
fireexit1 Re: opalanie 12.05.06, 14:30 no to moze ja cosik dodam na koniec :-) Fajnie ze hotally opala sie w takim fajnym palacyku u znajomych. Jest co pozazdroscic bo ja np. siedze w robocie i sie nudze, ;-( ..... takze dalej zycze milego opalania. Nie da sie rowniez ukryc ze wiele innych tez zazdrosci i to w nie mily sposob okazaly. Hotally, moge potwierdzic ze jestes ladna i szczupla i mloda (chyba tak ok 14 lat???) ale niestety jestes dosc zarozumiala i brak Ci skromnosci. Widzisz, nie tak bardzo uroda jak przyjemne cechy charakteru ozdabjaja kobiete. Piekno kobiety nie ma sie ukazywac tylko zewnetrznie ale ma wyplywac z wnetrza. Ale to moze przyjdzie u Ciebie rowniez z wiekiem.......... :-) Odpowiedz Link Zgłoś