ala1986 22.06.06, 14:30 Co według Was kiedyś było IN a teraz jest OUT? :) Ja stawiam na odkryte brzuchy. Obrzydzają mnie. Nieestetyczne, wulgarne, a na dodatek dawno niemodne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justynnka Re: OUT 22.06.06, 14:46 a co jest obrzydliwego i wulgarnego w płaskim , opalonym ,ładnie umięsnionym odkrytym brzuchu w stosownych okolicznościach? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: OUT 22.06.06, 15:00 justynnka napisała: > a co jest obrzydliwego i wulgarnego w płaskim , opalonym ,ładnie umięsnionym > odkrytym brzuchu w stosownych okolicznościach? sam brzuch. nie ma stosownych okoliczności do demonstrowania tegoż poza plażą Odpowiedz Link Zgłoś
justynnka Re: OUT 22.06.06, 15:02 brzuch sam w sobie ,szczupły i jędrny jest ładny. pod warunkiem ze nie jest to brzuch pasujący do rozmiaru 44/46:P Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: OUT 22.06.06, 15:46 jest ładny, tak samo jak biust jędrny i kształtny jest sam w sobie ładny, jednak pokazywanie go w pełnej okazałości poza plażą też jest out Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Droga justynnko 23.06.06, 16:09 Twoje priorytety, opisywane na forum dziesiątki razy, są nam znane na pamięć. Brzmią one: Kobieeeeco, kobieeeeco i jeeeeeszczeeee kobieeeeceeeej. Kobieco zarówno w biurze, jak i na rajdzie Paryż-Dakar, kobieco w szalupie ratunkowej i drufując w ratunkowej kamizelce, w szpilkach na wyspie bezludnej etc. Jednakże priorytety osoby cywilizowanej brzmią: STOSOWNIE DO SYTUACJI. Brzuch - w prywatnym domciu, na plaży, na dyskotece - tak. Na ulicy, na uczelni, w pracy , w Teatrze Wielkim - nie. To chyba dość proste? Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: OUT 22.06.06, 14:56 a w ogóle to przypominałam sobie ostatnio jadąc na rowerze "hity" z wczesnych lat 90, które sama nosiłam będąc pacholęciem:) - np tenisówki z podeszwą butów trapera, i jescez czasem na 4-cm obcasie, także zakończonym taka podeszwą, blee zdecydowanie OUT:) - t-shirty z krótkim rękawem zakładane pod sukienkę na ramiaczkach, teraz ponoć miały wracać, ale chyba coś nie zaiskrzyło, a więc still out - pamiętam ze w jednym sezonie była jazda na takie zestawienie (publikowane wszędzie, od vouga po twoj styl): zielona koszula i fioletowa marynarka, albo na odwrót, byla taka faza, teraz chyba by trąciła myszką:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: OUT 22.06.06, 15:01 > - t-shirty z krótkim rękawem zakładane pod sukienkę na ramiaczkach, teraz ponoć > > miały wracać, ale chyba coś nie zaiskrzyło, a więc still out ło jezu!! przypomnialas mi te podstawowkowe czasy :D ja pamietam, ze byly jeszcze kolorowe tiszerty z fredzlami od polowy dlugosci + pstrokate legginsy w wersji do kolana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: OUT 22.06.06, 15:45 łojezu pamiętam te frendzle, z supełkami na końcach, takie "targaniowe" :) chyba gdzieś to będę spisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: OUT 22.06.06, 15:27 > - t-shirty z krótkim rękawem zakładane pod sukienkę na ramiaczkach, teraz ponoć > > miały wracać, ale chyba coś nie zaiskrzyło, a więc still out Ja noszę! :) I widuję noszone. Z tym że jednak rękaw albo minimalny, albo w ogóle bez, czyli nie typowe t-shirty. Odpowiedz Link Zgłoś
klymenystra Re: OUT 22.06.06, 16:13 kupilam ostatnio fioletowa marynarke i szukam do niej zielonej koszuli. zielen i fiolet to jedno z najladanieszjych polaczen. i to naprawde bylo modne, a teraz jest fuj? Odpowiedz Link Zgłoś
pianazludzen Re: OUT 22.06.06, 16:55 no, mnie się nie do końca podoba, ale mam na mysli dokładnie te odcienie które pamiętam z tych czasów o których mówię, nie wiem jakie są twoje, może i fajne Odpowiedz Link Zgłoś
addinka Re: OUT 22.06.06, 15:19 cyganeria jest out, jedak w sklepach jeszcze tego sporo, na ulicach też:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ivanna28 Re: OUT 22.06.06, 15:53 Ja dałabym out na wszystkie szkaradzieństwa w stylu lat 80-90tych - paski,kropki ,jakieś pstrokacizny ,legginsy i itp.Wczoraj byłam w H&M - aż mnie głowa rozbolała od zalewu tego paskudztwa..uśmiałyśmy się z koleżanką -czy ktoś to nosi? Bożże - w sh pełno takich szmat sprzed parunastu lat i to samo w sklepach, ZNOWU! Bleaach... Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatam6 Re: OUT 22.06.06, 16:17 nie przepadam za h&m bo ciuchy z tego sklepu są raczej słabej jakosci, jednak kroje, kolory są jak najbardziej na czasie, co prawda w tym roku nic szczególnego w ich kolekcji nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
kum-nye Re: OUT 22.06.06, 16:24 No ale z tego co wiem kropki, paski i legginsy jak najbardziej nie sa out... Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: OUT 22.06.06, 16:19 Dla mnie są to: - frędzle (przy butach czy kurtkach) - zwierzęce wzory (cętki, wąż itp) - etniczna bizuteria - wzory psychodeliczne - biodrówki - torebki na łancuszku Odpowiedz Link Zgłoś
starawyjadaczka Re: OUT 22.06.06, 16:20 i małe, obrzydliwe pseudoeleganckie plecaczki (lakierowane lub nie), modne kiedys...15 lat temu? Odpowiedz Link Zgłoś
gemini26 Re: OUT 22.06.06, 17:10 Z obrzydliwszych rzeczy, to: beżowe buty, paski, itp. ozdobione imitacją turkusu nadal widywane takie kierpce z podkręcanymi czubami tatuaże naklejki (z delfinkiem!) Odpowiedz Link Zgłoś
kitty.dk Re: OUT 22.06.06, 19:24 slynne "zelazka" ;))) rok temu w PL widzialam nadal dziewczyny ktore chodzily w tych butach :D Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: OUT 22.06.06, 19:28 oswieccie kobitki: jakie to sa buty zelazka? mam nadzieje ze nigdy nie wroci moda na szerokie ramjiona pamietam szal wszywania poduszek nawet do t shirtow Odpowiedz Link Zgłoś
kitty.dk Re: OUT 22.06.06, 19:35 oto "zelazka" ;)) img452.imageshack.us/img452/8145/tetsubuffalo6xw.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: OUT 22.06.06, 19:37 dzieki :)) juz wiem, rzeczywiscie koszmar straszny, pamietam je /niestety/ Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: OUT 22.06.06, 19:30 OUT: legginsy (zwlaszcza pod spodniczke, nie podobalo mi sie to nascie lat temu, nie podoba mi sie teraz), groszki- roznej wielkosci i koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
ex_oriente_lux Re: OUT 22.06.06, 19:53 tego typu jest bleee www.fament.com/kitten/group7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
aniabe13 Re: OUT 22.06.06, 22:00 Nie wiem czy jest ale powinno być OUT: -kolor zwany czekoladowym czyli zwykły brąz zwłaszcza w połączeniu z turkusem -cekiny na wszystkim -buty wyglądające jak kapcie -paski ozdobione wszystkim co znaleziono w pasmanterii -torby haftowane i obciapane bez umiaru świecidełkami -trampki z czubem Odpowiedz Link Zgłoś
emila40 Re: OUT 23.06.06, 11:48 Zdecydowanie wystawiam na OUT: - leginsy do połowy łydki w zestawieniu z sukienką, czy tuniką - kolor musztardowy - styl marynarski - doby ale chyba dla dzieci tylko - szmaciane torebki przyozdobione wszelkiego rodzaju świecidełkami no i oczywiście szpice, były przecież kiedyś zdecydowanie IN, a teraz powoli, to powoli jednak OUT Odpowiedz Link Zgłoś
ala1986 Re: OUT 23.06.06, 11:53 I jeszcze biodrówki pomału są OUT. I rozszerzane nogawki, nie wspominając już o dzwonach, wielkie OUT! :) Odpowiedz Link Zgłoś
duende1 jak nie biodrowki to co? 23.06.06, 14:52 dzieczyny, ja mam pytanie. mowicie tu, ze biodrowki sa niemodne. czy to znaczy, ze noscie spodnie _do pasa_?? bo gdybym ja cos takigo zaryzykowala, to moja pupa uroslaby chyba do rozmiarow babcinej szafy czterodrzwiowej... Odpowiedz Link Zgłoś
widokzesnickersa Re: jak nie biodrowki to co? 23.06.06, 14:58 duende1 napisała: czy to znaczy, > > ze noscie spodnie _do pasa_?? bo gdybym ja cos takigo zaryzykowala, to moja > pupa uroslaby chyba do rozmiarow babcinej szafy czterodrzwiowej... To może czas na dietę? Nosze spodnie wysokie i mój tyłek wygląda w nich rewelacyjnie. Może dlatego, że mam w biodrach 90 cm, a nie 110. Odpowiedz Link Zgłoś
nikate Re: jak nie biodrowki to co? 23.06.06, 15:09 bez przesady.Nie każdy ma w biodrach 90cm, jedni mają mniej, inni wiecej, a już na pewno nie każdy tyle musi miec.Ja uważam, ze jeśli się ma szersze biodra to spodnie wysokie, zapinane powyżej pępka jeszcze to podkreślają.Sama jak ubiorę takie spodnie mam tyłek jak wagon;) Dlatego wybieram spodnie z niższym stanem, co nie znaczy ze biegam w biodrówkach tak niskich że widać już wszystko ;) Grunt to ubrać się tak, by czuć się i wygladać dobrze.I co z tego ze fason nie jest już modny?Ja np fatalnie wyglada, w rurkacj i nadal trzymam się jeansów lekko rozszerzanych w nogawce.I jakoś nie mam poczucia winy;) Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzesnickersa Re: jak nie biodrowki to co? 23.06.06, 15:54 Bardzo dobrze, że nie masz poczucia winy. A teraz słychać fanfary, nastepnie idą dziewczynki z kwiatami, teraz buziak i przypięcie orderu. Odpowiedz Link Zgłoś
ania55 Re: jak nie biodrowki to co? 26.06.06, 17:37 Moze i w biodrach masz chwalebne 90 cm, ale jak przeczytalam Twoj komentarz to mam watpliwosci do tej samej cyfry opisujacej IQ. Odpowiedz Link Zgłoś
smisto Re: jak nie biodrowki to co? 27.06.06, 10:00 Chyba tylko tobie wydaje się, że wyglądasz rewelacyjnie. W spodniach z wysokim stanem wyglądasz pewnie jak bohaterka kiepskiego, amerykańskiego filmu z lat 80-tych. Biodrówki górą. Odpowiedz Link Zgłoś
duende1 Re: jak nie biodrowki to co? 23.06.06, 16:20 ja mam jakies 95, przy wzroscie 174. nie wiem czy to duzo, czy malo, ale uwazam, ze spodnie z wysokim stanem mi "nie sluza". nie znaczy to, ze nosze biodrowki tak niskie, ze widac bielizne, gdzies tak posrodku. zreszta wiekszosc spodni w sklepach jest raczej blizej bioder niz pasa, czy mi sie wydaje...? Odpowiedz Link Zgłoś
brytfanka88 Re: jak nie biodrowki to co? 23.06.06, 22:23 O co ci chodzi widokzesnickersa??? Ja akurat tez nosze spodnie z obnizonym stanem, bo najzwyczajniej w swiecie uwazam ze lepiej w nich wygladam (w biodrach mam 88). Po to sa rozne kroje spodzieniaszkow zeby kazdy wybral sobie to co lubi i kropka. Ps. Fanfary i kwiaty niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: OUT 23.06.06, 23:34 pewnei duzo,ale jakos mnie nie obchodzi czy cos jest out,jak mi sie podoba to nosze. Dzinsy rurki sa in a ja w nich wygladam jak baleron wiec nei nosze. Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: OUT 24.06.06, 01:10 -przede wszystkim spodnie-dzwony! okropieństwo... na szczęscie można kupić juz spodnie z "normalną" nogawką -torebki -jamniki -cekiny -koturny - sukienki kopertowe (nie wiem czy są obecnie modne, ale krojem przypominają mi fartuch sprzątaczki) - sztuczne materiały Odpowiedz Link Zgłoś
ciak1 Re: OUT 27.06.06, 14:24 Ej, chyba koturny nie są "out"? Zresztą, ja i tak będę nosić, bo w sandałkach na szpilce się zabijam, a balerinki mi się znudziły:) Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: OUT 26.06.06, 02:13 styl boho i jego falbaniaste pochodne - wspomniene zeszlego sezonu wciaz modne na prowincji czekoladowobrazowe topy ze zlotymi cekinami buty baleriny na kaczuszce (w szczeg. zestawione ze spodnica do kolan, dla mnie zgroza) biodrowki - dzwony - bo biodrowki rurki jak najbardziej IN zwierzece motywy krotkie sukienki ze stojka, szczegolnie "styl a'la orientalny" bolerka (ile mozna?) styl militarny (kiedy to bylo?) carska rosja - fashion mistake wszelkie siatki, brokaty, lycry. Odpowiedz Link Zgłoś
papryczka_ag Re: OUT 27.06.06, 10:59 zdecydowanie out: cekiny styl cygański styl india żelazka opalenizna solaryjna biodrówki z tego co wiem cały czas są absolutnie IN Odpowiedz Link Zgłoś