Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Dekolt na opak

29.06.06, 21:25
    podoba mi się ta biała z trolla, ale takie bluzki to chyba tylko dla dziewczyn
    z małym biustem, no chyba, że stanik będzie sobie radośnie wyzierał zza dekoltu...
    poza tym te bluzki to nie spadają,jaki się człowiek schyla, czy przy jakichś
    ruchliwych czynnościach??niektóre dekolty są wręcz olbrzymie i "łopoczące"...
    Obserwuj wątek
      • kasiada87 Re: Dekolt na opak 30.06.06, 11:08
        Tak... dziwne te dekolty;) Ale przyznam- bardzo pomysłowe. W sam raz na egzamin
        z prawka- tu coś spada, tu się zsuwa, tam łopocze... ;) No właśnie- pędzę na
        prawko! Bye!
        • navaira A czy moda na oponki w tym sezonie też obowiązuje? 08.07.06, 23:20
          Sądząc po tym, co dzisiaj widziałem podczas podróży po sklepach, nie tylko
          obowiązuje, ale jest w rozkwicie. Czy dziewczyny, które się tak ubierają są
          niewidome?
      • hanureku Re: Dekolt na opak 30.06.06, 12:47
        niektore fajne, ale trzeba miec idealne plecy. a ja niestety takowych nie posiadam :)
      • geene Re: Dekolt na opak 30.06.06, 13:24
        Ładne plecy i gładka skóra to podstawa.
      • emila40 Re: Dekolt na opak 30.06.06, 13:34
        Fajne, ale tylko na chwilę np. do sfotografowania się, szczególnie podoba mi
        się ta bluzka z Echo, ale do chodzenia na pewno niewygodne.
        • kochanica-francuza Re: Dekolt na opak 30.06.06, 13:54
          wygodniejsze są te z małymi dekoltami na samej górze

a inne już widzę w autobusie - bluzka łopocze od wiatru zza okna, a stadko
          radosnych oblechów poziera w dekolt , czy może coś zobaczy nie tylko na plecach

• papryczka_ag Re: Dekolt na opak 30.06.06, 13:57
        mi sie nawet ta z Tally Weil podoba, ale ciekawa jestem jak na żywo wypadnie. I
        ta z trolla niegłupia... lato jest psiakrew a mnie znowu na czarny naszło...
      • sumire Re: Dekolt na opak 30.06.06, 14:01
        bardzo fajne. ale do łażenia po promenadzie raczej :)
      • kikiet Re: Dekolt na opak 01.07.06, 03:17
        Tylko ta z Tally Weil. Reszta przekombinowana.
        • ava40 Re: Dekolt na opak 03.07.06, 01:11
          Tylko ten T-shirt mi się podoba:
          bi.gazeta.pl/im/2/3434/z3434022G.jpg
          • myfed Re: Dekolt na opak 06.07.06, 15:44
            Ta z croppa nawet zabawna. Problem w tym, ze ja lubie miec cycki pod kontrola :/
            • naomi_15 Re: Dekolt na opak 06.07.06, 20:50
              ja kupiłam juz dawno temu tą turkusową z tally weijl z literka 'S'. Jest super
              ale jakoś nie moge sie odważyć gdzieś w niej wyjsć ;/. Mam chyba za mały biust
              żeby chodzic bez cyckonosza :( <70A>. Widziałam ze dużo dziewczyn chodzi w
              takich bluzeczkach nie przejmujac sie wystajacym stanikiem... może to jakas
              mysl?? Mam też taką różową z deepa przez którą widać plecy bo ma tył z
              cieniutkich paseczków to podkładam rózowe bikini i po problemie :D.
              • kochanica-francuza Re: Dekolt na opak 06.07.06, 20:54
                naomi_15 napisała:

> ja kupiłam juz dawno temu tą turkusową z tally weijl z literka 'S'. Jest super
                > ale jakoś nie moge sie odważyć gdzieś w niej wyjsć ;/. Mam chyba za mały biust
                > żeby chodzic bez cyckonosza :( <70A>

właśnie z małym biustem można chodzić bez cyckonosza, bo taki się nie giba!
              • totalna_apokalipsa Re: Dekolt na opak 08.07.06, 10:29
                Tak sie składa, ze to własnie taki biust jest idealny do chodzenia bez
                biustonosza. Widuję mnóstwo takicgh kobiet noszacych twarde jak skorupa push-
                upy latem i to dopiero wyglada śmiesznie
      • frant3 Re: Dekolt na opak 08.07.06, 09:40
        Jeśli kobieta nie jest gruba i garbata, to niech sobie chodzi z gołymi plecami. Ja napewno się zachwycę, gdy kobieta usiądzie, wówczas widać (jak u kotka) jej piękny i delikatny kręgosłup, pod delikatną skórą.

--
        Frant - humor, satyra, krytyka
        • matmam Re: Dekolt na opak 08.07.06, 09:47
          Ja mam tak wiązane dwie bluzki i super się w nich czuje.Moim zdaniem
          zdecydowanie lepiej wyglądają takie aniżeli te zakładane lub wiązane na szyji z
          odkrytymi praktycznie całymi plecami i których na ulicy widać mnóstwo w takie
          upały.
      • appletree ja noszę do takich bluzek góry od bikini-fajnie 08.07.06, 16:25
        wygladaja bo sa kolorowe:)

mam kilka takich nietypowych bluzek.

moja ulubiona ma rekaw 3/4 i jest dwuwarstowa ale sęk tkwi oczywiscie na
        plecach. Ma pęknięcie ale nie tak jak zwykle od góry ale od dołu do łopatek.
        mowiac najprosciej-wyglada jakby pekla...;))))i z tylu zawsze slysze glosy typu-
        "ej bluzka Ci pękła';))
      • epigrafik Re: Dekolt na opak 08.07.06, 16:34
        nie wiem jak reszta (bo nie czytałem powyższych) ale plecy kobiety zawsze i w
        każdym momencie mnie rozgniatają. taki tam mały fetysz :)
      • grasshopper Dynamiczni 08.07.06, 20:57
        www.dynamiczni.pl
      • paulinaa Re: Dekolt na opak 08.07.06, 21:06
        kupiłam wczoraj bluzkę z dekoltem z tyłu:)
      • piegusek1 Re: Dekolt na opak 08.07.06, 23:32
        Cropp i Echo to moje zdecydowane faworytki:-). Tylko, cóż, założenie stanika
        odpada. Rozwiązanie idealne dla miseczek A i B, reszta, cóż, skazana na
        golfy.... Dwie propozycje Trolla chyba tylko dla C+ pozostają...szkoda:-(
      • kasia876 Re: Dekolt na opak 02.08.06, 16:36
        te bluzeczki są po prostu boskie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka