nadja11 11.08.06, 16:33 Czy miewacie dni tzw "gorsze" kiedy zupelnie odpuszczacie dbanie o wygląd/ urode/skóre czy raczej Wam sie to nie zdarza i jestescie tip top non stop ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sumire Re: "gorsze"dni 11.08.06, 16:36 oczywiście, że mam. czasem trzeba uderzyć o skaliste dno ;) przy czym o ile mogę zaniedbać ubranie czy makijaż, o tyle dbania o higienę i urodę nigdy nie odpuszczam. no nie mogę i już. nawet przy największym dole. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: "gorsze"dni 11.08.06, 16:47 Mam:) Ale też zalezy co mam robić tego dnia. Jesli moge zostać w domu to wkładam stare jeansy i bluze. Jeśli jednak jeste zmuszona wyjść gdzieś to wkładam w to jak najmniejsy wysiłek.Delikatny makijaż i stonowane ciuchy, żeby nikt sie na mnie nie gapił Odpowiedz Link Zgłoś
s.u.n.d.a.y Re: "gorsze"dni 11.08.06, 17:04 Oczywiście. Jednak nie dni, a dzień :). Potarfię chodzić cały dzień np. w piżamie. Mi się wydaje, że nie byłabym w stanie codziennie przez cały rok olśniewać wyglądem. Musi być jakiś "dresowy dzień". Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: "gorsze"dni 11.08.06, 17:48 Przy każdej migrenie... :( Ale za to potem na pocieszenie idę na zakupy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bridget_07 Re: "gorsze"dni 11.08.06, 21:17 Pierwszy dzien okresu!!!Wygladam i czuje sie okropnie, nic mi sie nie chce:)i najchetniej przespałabym cały ten dzien zwinieta w kłebek!! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: "gorsze"dni 11.08.06, 21:17 nie odpuszczam sobie nigdy :-) Nawet pod namiotem, podczas choroby czy w szpitalu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy215 Re: "gorsze"dni 11.08.06, 21:25 raczej nie choć podczas zimy dopada mnie niekiedy zniechęcenie, ubieram pierwszy lepszy sweter żeby nie było zimno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
damaperversa Re: "gorsze"dni 12.08.06, 00:10 staram sie nie miewac 'gorszych dni'. jestem estetka, lubie dbac o siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: "gorsze"dni 12.08.06, 11:36 Mam tak że mi się strasznie nie chce, ale jeśli gdzies wychodzę to się zmuszam do umalowania i ładnego ubrania :) Dbania o wygląd sobie raczej nie odpuszczam, dbam na codzień, u mnie to nawyk. Odpowiedz Link Zgłoś
pistacja5 Re: "gorsze"dni 12.08.06, 12:08 miewam , niestety. Wtedy wdziewam sportowe ciuchy, niewiem czemu ale czuję się w nich mała, gruba i zaniedbania, potem mam znów wdziewam eleganckie ciuszki i czuję się jak gwiazda, a mój chłop i tak różnicy nie widzi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: "gorsze"dni 12.08.06, 12:16 pewnie, ze tak. dzis jest taki dzien :D zazwyczaj w sobotnie poranki siedze w pizamie przed kompem zamiast pojsc sie ogarnac Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: "gorsze"dni 12.08.06, 12:51 jak mam ,,gorszy dzień", to dalej staram się ubrac w miarę elegancko, ale bez szaleństw-raczej spodnie, buty na płaskim, bez biżuterii, włosy spięte. Oczywiście higiena taka jak zwykle, tu sobie nie odpuszczam nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś