zuza0107 14.08.06, 19:43 W nowych kolekcjach w większości sklepów widzę szarości, czerń, fiolet, ale malo brązow. Czy ten kolorbędzie już passe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damaperversa Re: Co z brązowym? 14.08.06, 19:51 na pewno nie choć faktycznie dużo czerni, szarości, granatu ja stawiam na połączenie brąz+granat kupiłam sobie ostatnio spódnicę-bombkę w benettonie (czekoladowy brąz, do kolan, z satynowym paskiem - notabene w jesiennej kolekcji benettona jest duzo ciemnego brazu), bede do niej nosić granatowy zakiet ze stojka, brazowe kozaki na wysokim slupku i granatowa pelerynke ;) albo dopasowana, granatowa, jedwabna koszule - z krotkim, bufiastym rekawem i stojka - wersja JESZCZE letnia. na style.com tez przewija sie motyw brazowy, mysle zreszta, ze brazy jesienia sa nieodzowne, nawet jesli kreatorzy mowia inaczej - ulica ma to w nosie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
perelka81 Re: Co z brązowym? 14.08.06, 19:59 Hitem sezonu zapewne nie bedzie, ale nie sadze zeby byl passe. Nadal jest obecny w wiekszosci jesiennych kolekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
yavanna86 Re: Co z brązowym? 15.08.06, 12:27 Na ulicach na pewno będzie go dużo...Polki lubią ciemne,poważne kolory:P Odpowiedz Link Zgłoś
e.m.i1 Re: Co z brązowym? 16.08.06, 01:50 Ja i tak bede nosic. Nosilam juz zanim stal sie modny i nie zamierzam przestac :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczernia Re: Co z brązowym? 16.08.06, 13:49 Nadal modny, jednak już nie będzie...supermodny. I całe szczęście, bo to nie mój kolor:-((( Pojawiają się szarości, fiolety i....granatowe odcienie:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś