doniej 19.09.06, 21:40 Co sądzicie o tej marce SIMPLE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 Re: SIMPLE.Podoba wam się? 19.09.06, 21:46 Ja sadze o niej jedno: za dorga jak na to co produkuja. Ni to Armani, ni to Benetton, ni to samodzielna kreatorka... Nie wiadomo do czego ten sklep przypisac. Pamietam jak raczkowali, jakies 9, 10 lat temu, jesli mnie pamiec nie myli, kupowalam u nich czesto spodnie i swetry, i cieszylam sie ze takie fajne i tak tanio. Potem nagle cos im odbilo i ceny skoczyly jak szalone, a do tego styl zamienili na "wybiegowy", czyli rzeczy ktorych normalnie sie nie zaklada ani do pracy ani do szkoly, ani na impreze. Juz od dawna omijam ten sklep szerokim kregiem. Odpowiedz Link Zgłoś
doniej Re: SIMPLE.Podoba wam się? 19.09.06, 21:49 Zgadzam się z Tobą,że cholernie drogo ale robią piękne kampanie reklamowe Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: SIMPLE.Podoba wam się? 19.09.06, 23:41 wiosnenna kolekcja bardzo mi sie podobala jesienna na zdjeciach owszem na zywca niestety nie Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 00:26 roznie to bywa. letnia kolekcje mieli fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś
e2006 Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 05:07 Ja lubie ich ubrania. Mają dobre materiały, odważne i ciekawe wzory. Lubię szczególnie ich garnitury. Zupełnie nie rozumiem porównania do Armaniego lub Bennetonu, zupełnie inna para kaloszy. Na tym właśnie polega urok Simple, że mają własny styl, te ubrania sa troche inne, modne ale tandetne, identyczne jak w kazdym innym sklepie. Czy się wejdzie do Zary, czy do Mexxa, nie wspominając juz Reserved, wszędzie jest to samo, czyli nic specjalnego, ceny sie tylko różnią. Ciuchy z Simple zdecydowanie można założyc na każdą okazje, trzeba je tylko umieć dobrać i generalnie miec poczucie stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniabos Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 05:19 e2006 napisała: > Na tym właśnie polega urok Simple, że > mają własny styl, te ubrania sa troche inne, modne ale tandetne, identyczne > jak > w kazdym innym sklepie. Nie rozumiem o co chodzi w tym zdaniu. A co do Simple, to podobaly mi sie ich kolekcje na zdjeciach, ale kiedy bylam w ich sklepie, to przy blizszym zbadaniu nic mi nie przypadlo do gustu. Niby zalozenia minimalistyczne, a na kazdej sztuce byl albo napis (srebrnymi literami), albo marszczenie czy aplikacja. Materialy z pozoru wygladajace na szlachetne, z bliska okazywaly sie bardzo tandetne. Kroj fatalny, np. kilka bluzek bylo za ciasnych w rekawach (a nie mam grubych ramion). Ogolne rozczarowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 09:36 e2006 napisała: > Ja lubie ich ubrania. Mają dobre materiały, odważne i ciekawe wzory. Lubię > szczególnie ich garnitury. Zupełnie nie rozumiem porównania do Armaniego lub > Bennetonu, zupełnie inna para kaloszy. Na tym właśnie polega urok Simple, Porownujac do Armaniego* nie mialam na mysli uroku, tylko raczej chodzilo mi o typ sklepu, z jakiej to jest polki, zeby takie mialo ceny?! *zreszta ja nie porownalam, tylko pisalam ze wlanie nie da sie porownac. Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 08:39 bylam 2 razy w krakowkim oddziale tego sklepu i gdybym miala do wyboru miedzy zara a simple to wybralabym zdecydowanie simple Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 08:44 Ja też;-)) Tralalumpku TY może Krakuska jesteś?;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
tralalumpek Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 08:48 w tej chwili nie, mieszkam 460 km od krakowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 09:29 lubię, do pracy nadają się idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaaaa Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 09:45 jestem fanką simple. Uwielbiam te ubrania za prostotę i jakość. Kolekcja letnia była wg. mnie bardzo kobieca. Z jesiennej zakupiłam też kilka rzeczy. Równie jak Simple lubię Sisley. Łączę sobie ubrania tych dwóch moich ulubionych marek. Odpowiedz Link Zgłoś
geene Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 09:46 Bardzo lubię Simple. Zdecydowanie mój nr 1 wsród polskich marek. Zgodne z trendami wzornictwo, super materiały. Idelanie do pracy, klasyczne ale nie nudne stroje. Ceny, wysokie ale te rzeczy sa naprawde niezniszczalne. Kupuję te rzeczy do pracy od dobrych kilku lat i niegdy się nie zawiodłam. Odpowiedz Link Zgłoś
lulu_x Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 10:20 Osobiście uwielbiam Simple i szczerze żałuję, że aktualnie mam trochę daleko do najbliższego sklepu. Kupuje ich ubrania od kilku lat i uważam, że są "nie do zdarcia", świetne gatunkowo. A przy tym idelane na wszystkie okazje! Odpowiedz Link Zgłoś
beesok Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 10:29 Lubie ich ciuchy - jak mieszkalam w Krakowie czesto tam wpadalam (moj ulubiony byl sklep na rogu poselskiek, ktory juz nie istnieje :) do pracy ich ciuchy sa niezle. W kolekcji jesiennej jakos nic mi sie nie spodobalo - natomiast z letniej kupilam super trencz :) Uwazam, ze jakosciowo ich ciuchy sa o wiele lepsze niz Zary..... Odpowiedz Link Zgłoś
serwetka7 Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 10:42 Ciuchy Simple są idealne, nieoklepane, modne wzory jakość bardzo dobra, tylko ceny dla mnie za duże. Kolekcja letnia super, jesienna nie wiem. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
calo Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 10:48 ja lubie, chociaz preferuje tylko simplowe dzianiny, okrycia wierzchnie i czasem dodatki. bo reszta jakas taka za oficjalna na ogol - moze skierowana do innej grupy wiekowej. ale jakosc bardzo ok. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoniak Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 12:04 ogólnie tak, ale raczej na większe okazje, bo na codzień chodzę raczej w jeansach i swetrach, ale mają pięknie skrojone żakiety, ładne kostiumy, ciekawe materiały, niebanalne wzornictwo, nie ma co porównywać z zara, re czy promod, jeśli juz to jest to coś na miarę wallis, monnari i solar, te są jednak bardzije masowe; w tej kolekcji mają piękny szary płaszcz z wełny(owczej, wielbładziej?) za jedyne 1300 zł....................no cóż ceny niskie tam nie są, ale na wyprzdażach całkiem przyzwoite Odpowiedz Link Zgłoś
zloty_delfin Re: SIMPLE.Podoba wam się? 20.09.06, 12:44 Podoba mi się, ale ceny delikatnie mówiąc nie przystają do jakości. Kiedyś był to mój ulubiony sklep, obecnie wchodzę tam tylko podczas przecen. Odpowiedz Link Zgłoś
leeloo2002 Re: SIMPLE.Podoba wam się? 25.09.06, 22:59 eleganckie rzeczy, ale za drogie w stosunku do jakosci ( "mechacace" sie po pierwszym praniu sweterki, zle ufarbowana skora na pasku itd) No i mam razenie, ze rozmiary jakies male. Ogladalam jesienna kolekcje i chyba nic nie wybiore, raczej cos z Monnari Odpowiedz Link Zgłoś