ma.malina Re: Marzę o dresach ... 20.09.06, 11:28 Oj za szybko enter Więc marzę o szarych spodniach dresowych , które nie rozciągają się w kolanach. Pierwszą parę -welurowe kupiłam w Carry i cyt z metki 80% cotton ,20% polyester ,niestety wstyd mi w nich nawet po działce chodzić . Drugą parę po pierwszym pechowym zakupie nabyłam w Cubusie , proporcje materiału takie same , z tym że nie welurowe . Czy wszystkie spodnie dresowe sie tak rozciągają ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ivvette Re: Marzę o dresach ... 20.09.06, 11:30 Zainwestuj w spodnie dobrej firmy np Nike ,Puma - nie rozciagna się. Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc dresy 20.09.06, 11:40 Ja po domu czesto biegam w spodniach do fitnessu/jogi ale z dobrej firmy (nike,adidas,puma), nie rozciagaja sie i trzymaja fason nawet po wielokrotnym praniu. Nie sa tanie (min. 50 euro) ale jakosc kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
houhou Re: Marzę o dresach ... 20.09.06, 12:20 Ja mam dwie pary - jedne fitnessowe drugie podomowe, obie z H&M. Żadna to marka, więc wydatek znośny. Są super. --------------- "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
wiolunia79 Re: Marzę o dresach ... 20.09.06, 18:43 houhou napisała: > Ja mam dwie pary - jedne fitnessowe drugie podomowe, obie z H&M. > Żadna to marka, więc wydatek znośny. Są super. > > --------------- > "(...)nawet żyrafę ze stołka jak bieda... > i tylko jeża przelecieć się nie da!!!" ja też mam z H&M i wypychaja mi się kolana Odpowiedz Link Zgłoś
miss_milkie Re: Marzę o dresach ... 20.09.06, 16:50 Ja mam Nike DRI-FIT to mi sie nie rozciągają. Już mam je z rok;) Są super. To taka linia, że sie nie pocisz czy cos w tym rodzaju:P Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: Marzę o dresach ... 20.09.06, 18:46 z takich tanszych to moze active wear. niedrogie i nie rozciagaja/wypychaja sie tak szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: Marzę o dresach ... 20.09.06, 18:53 mam dwie pary bawelnianych raczej teningowych jedne z laycra po kilku minutach podciagaja sie do gory i zamiast lezec na bucie siegaja mi przed kostki :) a drugie robia sie obwisle i zbyt luzne na pupie i kolanach taki chyba urok dresu ;) welurowe i aksamitne spodnie niedresowe nie wyciagaja mi sie ale tez nie sa tak eksplowatowane Odpowiedz Link Zgłoś