Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

krzywe nogi

24.10.06, 13:21
    Czy uważacie, że czarne rajstopy podkreślają krzywość nóg?
    Obserwuj wątek
      • calo Re: krzywe nogi 24.10.06, 14:40
        czarne nie. jasne i krzykliwe moga podkreslac.
      • pinkowa Re: krzywe nogi 24.10.06, 14:46
        chyba jak nogi są krzywe to żaden kolor rajstop tego nie ukryje :P choć myślę,
        że może pionowe paski by tu coś poradziły
      • kakao2006 Re: krzywe nogi 24.10.06, 15:09
        Wydaje mi się, że krzywe nogi lekko zamaskują wzorzyste czarne rajstopy i
        spódnica długość lekko zakrywająca kolana (albo długość tuż poniżej kolan). Tak
        mi się wydaje ;-)
        • cioccolato_bianco Re: krzywe nogi 24.10.06, 16:46
          a mi sie wydaje, ze im mniej przyciagajace uwage rajstopy to beda, tym lepiej.
      • kakao2006 Re: krzywe nogi 24.10.06, 15:15
        Zresztą krzywe nogi chyba bardzo ciężko zamaskować... U mnie na osiedlu mieszka
        ładna wysoka szczupła dziewczyna z bardzo krzywymi nogami, najczęściej widzę ją
        w spódnicach nie dłuższych niż do kolan, beżowych rajstopach i butach na
        obcasach. Wcale źle to nie wygląda, szczerze mówiąc gorzej się prezentuje w
        spodniach.
        • gabi1234 Re: krzywe nogi 24.10.06, 15:49
          Myślę, że podkreślają,
      • foamclene Re: krzywe nogi 24.10.06, 16:57
        wzorzyste kolorowe chyba maskuja
        czarne kryjace moga podkreslac
        • gaskabalbinka84 Re: krzywe nogi 24.10.06, 19:36
          Dzięki za rady. Mi sie wydaje, że czarne mogą niepotrzebnie podkreślać
          kontur... Nie mam bardzo krzywych nóg, w spodniach nie widać. Problem polega na
          tym, że odleglość między łydkami jest trochę większa niż między udami (nie
          chodzi o tuszę, bo jestem szczupla, tylko uda sa bardziej zbliżone do siebie
          niż łydki, które tworzą lekki łuk na zewnątrz, ale nie jest to bardzo duże
          odchylenie od normy). Myślicie, że w ogóle nie powinnam chodzić w spódnicach?
          • lumja Re: krzywe nogi 25.10.06, 07:40
            co za pytanie! ubieraj smiało spódnice! A jak ktos jest brzydki to powinien z
            torba na głowie chodzic?
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka