gaskabalbinka84 24.10.06, 13:21 Czy uważacie, że czarne rajstopy podkreślają krzywość nóg? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calo Re: krzywe nogi 24.10.06, 14:40 czarne nie. jasne i krzykliwe moga podkreslac. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkowa Re: krzywe nogi 24.10.06, 14:46 chyba jak nogi są krzywe to żaden kolor rajstop tego nie ukryje :P choć myślę, że może pionowe paski by tu coś poradziły Odpowiedz Link Zgłoś
kakao2006 Re: krzywe nogi 24.10.06, 15:09 Wydaje mi się, że krzywe nogi lekko zamaskują wzorzyste czarne rajstopy i spódnica długość lekko zakrywająca kolana (albo długość tuż poniżej kolan). Tak mi się wydaje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolato_bianco Re: krzywe nogi 24.10.06, 16:46 a mi sie wydaje, ze im mniej przyciagajace uwage rajstopy to beda, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
kakao2006 Re: krzywe nogi 24.10.06, 15:15 Zresztą krzywe nogi chyba bardzo ciężko zamaskować... U mnie na osiedlu mieszka ładna wysoka szczupła dziewczyna z bardzo krzywymi nogami, najczęściej widzę ją w spódnicach nie dłuższych niż do kolan, beżowych rajstopach i butach na obcasach. Wcale źle to nie wygląda, szczerze mówiąc gorzej się prezentuje w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: krzywe nogi 24.10.06, 16:57 wzorzyste kolorowe chyba maskuja czarne kryjace moga podkreslac Odpowiedz Link Zgłoś
gaskabalbinka84 Re: krzywe nogi 24.10.06, 19:36 Dzięki za rady. Mi sie wydaje, że czarne mogą niepotrzebnie podkreślać kontur... Nie mam bardzo krzywych nóg, w spodniach nie widać. Problem polega na tym, że odleglość między łydkami jest trochę większa niż między udami (nie chodzi o tuszę, bo jestem szczupla, tylko uda sa bardziej zbliżone do siebie niż łydki, które tworzą lekki łuk na zewnątrz, ale nie jest to bardzo duże odchylenie od normy). Myślicie, że w ogóle nie powinnam chodzić w spódnicach? Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: krzywe nogi 25.10.06, 07:40 co za pytanie! ubieraj smiało spódnice! A jak ktos jest brzydki to powinien z torba na głowie chodzic? Odpowiedz Link Zgłoś