natka.83 08.11.06, 19:48 Co sądzicie o "zaopatrywaniu się" w ciucholandach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alela1 Re: Ciucholandy 08.11.06, 19:49 popieram, mozna znalezc super markowe ciuchy. Ja kupuje dla dzieci rewelacja, dla siebie rzadko ale znam osoby, ktore zawsze zanjduja cos super!! Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ciucholandy 08.11.06, 19:50 jak znajde tam czerwone lub inne jaskrawe sztruksy które beda nam nei pasowac to bedę za:) Odpowiedz Link Zgłoś
happy_gosiak Re: Ciucholandy 08.11.06, 19:51 ja bardzo lubie ale takie troche lepsze ciucholandy :) w tej kwestii rowniez istnieje podzial na lepsze i gorsze,mam jeden ulubiony niewielki gdzie sa piekne markowe ubrania za grosze i do tego pani zawsze odklada te naj.. Odpowiedz Link Zgłoś
natka.83 Re: Ciucholandy 08.11.06, 19:55 Ja uwielbiam szperać w ciucholandach, a dokładniej w jednym - dla mnie najlepszym. Jestem tam średnio raz w tygodniu i zawsze z czymś wychodzę. Tylko problemem jest metraż ciucholandu. Gdybym chciała przejzeć wszytko to pół dnia by brakło. Po trzech wieszakach kręci mi się w głowie i ręce mi odpadaja, a gdzie tam meta ;) Pozdrawiam ciucholandomaniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: Ciucholandy 08.11.06, 20:25 Lubię i kupuję w ciucholandach. Można całkiem fajne ciuchy wyszperać i kupować je z myślą, że nie zobaczę kilkunastu osób w tych samych ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Ciucholandy 08.11.06, 20:27 to pytanie bylo juz zadawane setki razy-tak uwielbiam ciucholandy,zapraszam na forum . moje i nie tylko zdobycze mozesz sobie obejrzec tu:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24662&w=49160160 Odpowiedz Link Zgłoś