mamaagaforever 07.12.06, 20:46 chciałam kupić na allegro,co sądzicie o ich jakości?jak wychodzą rozmiary,jak się noszą? dziękii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenchen Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 07.12.06, 20:55 Ja jestem zadowolona :) Choć niewiele rzeczy tam kupiłam - chyba tylko jeansy i bluzkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagaforever Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 07.12.06, 20:58 a jak rozmiary,czy 36 to 36? Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 07.12.06, 21:00 Kurcze, nie jestem pewna. Wydaje mi się, że ciut większe. Lepiej poczekaj jeszcze na opinie innych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
philo77 Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 07.12.06, 21:50 Wg mnie numeracja jest nieco zaniżona, bo choc najszczuplejsza nie jestem mieszcze się np. w XS... Może poproś sprzedawcę o podanie wymiarów w cm. A jakość zupełnie zwykła, przyzwoita, jednak bez szczególnych zachwytów z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
dakota77 Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 07.12.06, 22:18 Mam trzy tunikowate swetry i top. Na jakosc nie narzekam. Co do rozmarow, sprawdz lepiej dokladnie wymiary. Jeden sweter ma inny rozmiar niz zwykle kupuje, bo z mojego nie bylo koloru, ktory chcialam. I nie widze wielkiej roznicy miedzy tymi dwoma rozmiarami:) Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 09:13 niektore ciuchy z vila mam w rozmiarze s niektore m-ki, ale raczej s pytaj o cm jakos jest ok, lubie ich sukienki i topy Odpowiedz Link Zgłoś
hannka88 Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 18:28 Jakoś mają dobrą, a z rozmiarami to róznie bywa. Ja nosze xs,a tam czasem i tae e mnie spadają. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 14:19 a gdzie znajde ich sklep? narazie tylko na allegro sie dopatrzylam Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 15:31 Zależy gdzie mieszkasz... Ja chodzę do sklepu VILA w Poznaniu i Gorzowie Wlkp. W Warszawie też na pewno jest. Odpowiedz Link Zgłoś
arienna Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 21:04 a jst gdzie Vila w p-niu?? Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 21:32 W Poznaniu w Kupcu Poznańskim, na piętrze. Sklep nosi nazwę BOSSO - o ile się nie mylę. Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 09.12.06, 11:37 lenchen, a gdzie jest ten sklep w Gorzowie Wlkp . ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lenchen Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 09.12.06, 12:54 kc_mc - masz już w skrzynce info :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kc_mc Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 09.12.06, 13:12 Dzieki bardzo ! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek123 Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 09.12.06, 13:13 A gdzie w Gorzowie jest ich sklep i jakie maja ceny. Ile kosztuja np. topy i spodniczki? Odpowiedz Link Zgłoś
patrysha1 Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 19:02 Po pierwsze zobacz czy w Twoim mieście nie ma sklepu z ich ciuchami, na allegro sukienka kosztująca 299 zł, w sklepie w Gdańsku kosztuje 164zł. Po drugie mają dziwne rozmiary, sukienka M (która jest dobra w pasie i biodrach) ma w biuście TYLKO 40 cm (czyli obwód biustu 80 cm). Nie mam możliwości dopięcia się w biuście nawet w L (która jest już za duża w innych miejscach), dlatego uważam że lepiej nie kupować przez neta, bo się jeszcze okaże że będzie w szafie leżeć. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 20:57 gdzie jest vila w gdansku? z tego co pamietam to ich ciuchy w vero moda byly,tak?:) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 08.12.06, 21:18 w vero moda i only mozna znalezc chiuchy villi. Odpowiedz Link Zgłoś
patrysha1 Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 09.12.06, 09:33 Jest jeszcze taki mały sklepik gdzie sa tylko ich ciuchy na ulicy Korzennej. Odpowiedz Link Zgłoś
nie-niebieska Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 09.12.06, 11:45 nie zgodze sie z toba kupuje wylacznie przez neta, bo jest duzo taniej, jak sprawdze dlugosc w cm to nie zdarzylo mi sie, abym sie pomylila Odpowiedz Link Zgłoś
scandinavian-girl Re: ciuchy VILA- dobra jakość? 09.12.06, 10:28 Generalnie powiem Ci tak: miałam parę ciuchów z Vili, ceny super, ładne z wyglądu, tylko się zastanawiam nad tą ich jakością... Ale zależy jeszcze jakie ubranie. Odpowiedz Link Zgłoś