dagny1001 14.01.07, 15:44 Jakiej - części, fasonu, kroju, materiału, firmy itp. - bielizny nigdy więcej nie założycie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanureku Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 15:54 Stringów! Żeby nie było - próbowałam, to nie dla mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
inaa1 Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 19:10 ja tak samo - również poparte doświadczeniem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 15:54 samanta - nie nadaje sie na stary ;), duzy biust... ale pieknie wyglada w szyfladzie z bielizna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
foamclene Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 16:21 www.samanta.pl/pierwsza.php Odpowiedz Link Zgłoś
audrey_horne Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 16:49 Kiepskiej jakosci ponczoch, takich z byle jakimi silikonowymi paskami. Spadaja, wciaz trzeba poprawiac, zwlaszca w tancu jest to niewygodne. Wiecej grzechow nie pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo H&M - nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.01.07, 17:03 Kupiłam biustonosz, z którego wyszedł drut i mnie mocno ukłuł. Nigdy więcej nie kupie biustonoszu, lecz majtki z kompletu uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 17:43 Figi wykonane w 100% z poliestru:) A tak poza tym nie mam złych doświadczeń z konkretną firmą Odpowiedz Link Zgłoś
pipi65 Re: triumph 14.01.07, 19:18 i samanta ! Triumph kiedys nosiłam i był ok, ale albo się popsuli, albo mi się biust wykarmił+zestarzał :) Samata - skusiłam się, bo ładne niektóre, ale krzywe, niesymetryczne i chała! Odpowiedz Link Zgłoś
marudaruda Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 20:06 Nigdy już nie kupie stanika w intimissimi - wszystkie się rozciągnęły po 1-2 praniach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lola.b Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 22:00 stringów!, biustonosza, który nie jets gładki(krępują mnie wypukłości pod bluzka), tanich, samonośnych pończoch-spadają. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusiaczek79 Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 22:23 Zarowno Intimissimi jak i DIM i Triumph rozciagaja sie w obwodzie po kilku zalozeniach..niestety. Co do ponczoch calkiem dobre sa fimy consay maja mocna sliikony nawet po kilku praniach i dzieki temu nie spadaja z nog...ja kupuje przymale wrostem dzieki temu sa ciasniejsze w obwodzie i lepiej przylegaja. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: bielizna - nigdy więcej 14.01.07, 22:46 ja nie założę fig, nie lubię chodzić w takiego typu majtorach Odpowiedz Link Zgłoś